Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Babam her iki kanamadan sonra da ameliyat oldu, daha doğrusu kanama ameliyat ile durduruldu.
En son bir doktor "huyunu değiştireceksin, sinirlenmeyeceksin, sakin olacaksın, yoksa bu hastalık geçmez" dedi
Babam da kendini değiştirdi, artık sıkıntı yaşamıyor şükürler olsun.

Dışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Ay bende çok severim domates çorbasını üstüne kaşar da atarım. Ayyy canım çekti ama diyetisyen diyetini bozamam

Yok canım onu ameliyatla hallettik ona denemedim ben ameliyattan sonra ağrılar devam edince yaptım
Bu da babamda ve bende var
İlginç bir şekilde Ramazan oruçlarından sonra boyutu küçülüyor, sonra yine büyüyor.

Bi onu içmedim kekik çayı, ihlamur ,ceviz kabuğu kaynattim içtim
Benim her sene böyle ekim kasım ayını öksürükle geçiririm ocak ayında kesilir
Kronik hale geldi yarın sabah hastaneye gidecegim
Her sene oluyorsa hastaneye gidip risk alma bence canım.
Gerçi bu saate kadar gitmişsindir.

Sen tek parça kal önce
Bzide bakıcı çok kız ondan bu kadar cesurum

3. için asla derken bir baktım benim çocuklar sitede tüm çocuklara bakıcılık yapıyor, tabi bana da yalvarıyorlar kardeş diye, "doğurayım da büyütsünler bari" dedim

Peki 3. De kardeş diye yalvarırsa ? Sonsuz döngü , dogurmaya devam

Günaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Geçmiş olsun canım Birkaç gün sızlar durur
Dışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Bi gün senin için deneyeceğim
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl
Şükür canım ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik kusmasını durdurmak için ilaç ve ateş düşürücü verdiler şimdi daha iyi

Peki 3. De kardeş diye yalvarırsa ? Sonsuz döngü , dogurmaya devam
Bazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diye
Bugün eşime "bu bebişe bir kardeş olsun" dedim, "1 yetmez, 10 tane daha olsun" diyor

Tahlil yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…