- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.601
Babam her iki kanamadan sonra da ameliyat oldu, daha doğrusu kanama ameliyat ile durduruldu.Esim aslında yemek konusunda saglikli beslenir ne kahvesi var ne alkolu cay zaten bi kahvaltida abur cubur tatlı aramaz pek. Sadece uzuntuler oldu ve stress cok yapiyor herkonuda o yuzden bazen ne degistiricez bilemiyoruz bile yemek konusunda kızartma yagli vs zaten yapmiyorm dogru duzgun kendimden dolayıda. Papatyanin dedigi patates suyunu deniycez hatta katı meyve sıkacagi alicam zaten niyetm vardı bahane oldu ama ilaclara basladi smdi kendisiyle konuscam napicak baklm. Sagol niran dusunup yazdigin icin
Dışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.Domates corbasini bende hic denemedim. Sevmeyecekmisim gibi geliyor.
Ben kesin tuttururum. Su vadede tutturamazsam zaten daha da ugrasmiyim
Anladım canım evde halledebildiysrn çok iyi. Geçmiş olsun tekrardanDikiş olunca her üşümede sızlıyor canım, ona hiç katlanamam.
Kendimi tedavi ettim
Geçmiş olsun canım, şimdi nasılGünaydın kızlar kızımın kusmasıyla uyandık güne minnoşuma ne oldu anlayamadım 10da uzaktan eğitim başlıyor şimdi uyudu belki ben de biraz uyurum
Ay bende çok severim domates çorbasını üstüne kaşar da atarım. Ayyy canım çektiDışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Sen tek parça kal önceOğlan tek mi kalsın
Bu da babamda ve bende varYok canım onu ameliyatla hallettik ona denemedimben ameliyattan sonra ağrılar devam edince yaptım
Ben de çok sevlerim kaşarla özellikleAy bende çok severim domates çorbasını üstüne kaşar da atarım. Ayyy canım çektiama diyetisyen diyetini bozamam
Modumuz enerjimiz düşünce kafaya takıyoruz herhalde, şu anda iyiyimAynı cümleleri bende kullanıyorum kısır döngü gibi başa dönüp duruyorum
Her sene oluyorsa hastaneye gidip risk alma bence canım.Bi onu içmedim kekik çayı, ihlamur ,ceviz kabuğu kaynattim içtim
Benim her sene böyle ekim kasım ayını öksürükle geçiririm ocak ayında kesilir
Kronik hale geldi yarın sabah hastaneye gidecegim
Burdan yazsam birlikte bana yüklenirsinizEşimle iş bölümü yaptık dedin geçenlerde, ama hep sen çalışıyor sun. Ona hangi işler düştü acaba
Nasıl birşey resim paylaşabilir misinBiz kafaya takilan ışıklardan almıştık iş görüyor bak istersen.
Her gebelikte boy 1 cm kısalır, sorun metrede felan değilkesin kesin
sorun metrede
Kaşarlı olanada bayılırımAy bende çok severim domates çorbasını üstüne kaşar da atarım. Ayyy canım çektiama diyetisyen diyetini bozamam
Bzide bakıcı çok kızSen tek parça kal önce
Peki 3. De kardeş diye yalvarırsa ? Sonsuz döngü , dogurmaya devamBzide bakıcı çok kızondan bu kadar cesurum
3. için asla derken bir baktım benim çocuklar sitede tüm çocuklara bakıcılık yapıyor, tabi bana da yalvarıyorlar kardeş diye, "doğurayım da büyütsünler bari" dedim
Geçmiş olsun canım Birkaç gün sızlar dururGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Bi gün senin için deneyeceğimDışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Şükür canım ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik kusmasını durdurmak için ilaç ve ateş düşürücü verdiler şimdi daha iyiGeçmiş olsun canım, şimdi nasıl
Bazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diyePeki 3. De kardeş diye yalvarırsa ? Sonsuz döngü , dogurmaya devam
Tahlil yapıldı mıŞükür canım ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik kusmasını durdurmak için ilaç ve ateş düşürücü verdiler şimdi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?