- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.621
Yok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artıkTahlil yapıldı mı
Anam bunlar karı koca dogurgaç:))) masallah size durmak yok yola devamBazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diye
Bugün eşime "bu bebişe bir kardeş olsun" dedim, "1 yetmez, 10 tane daha olsun" diyor
Yok yanlış anlaşıldı, adam istemiyor, benle kafa buluyorAnam bunlar karı koca dogurgaç:))) masallah size durmak yok yola devam
Gerçi bizim küçüklere de benle kız kardeşim baktıkBzide bakıcı çok kızondan bu kadar cesurum
3. için asla derken bir baktım benim çocuklar sitede tüm çocuklara bakıcılık yapıyor, tabi bana da yalvarıyorlar kardeş diye, "doğurayım da büyütsünler bari" dedim
Yeşil fasulye iyi fikirMenüler de neler var kızlar bugün
Ben yeşil fasulye+yoğurt yada tavuklu çorba+salata yerim
Sen bi yolunu bulup yaparsın, kadın istesın yeterki :)))))))Yok yanlış anlaşıldı, adam istemiyor, benle kafa buluyor
Maşallah vallaBazen diyorum zaten, köylü bir kadın olsam her yıl doğururdum diye
Bugün eşime "bu bebişe bir kardeş olsun" dedim, "1 yetmez, 10 tane daha olsun" diyor
Ben çok istiyorum kızıma bi kardeş ama kendime hiç güvenmiyorumSen bi yolunu bulup yaparsın, kadın istesın yeterki :)))))))
Ben daha yeni kahvaltı yapabildim kızımı uyutunca ben de uyuyacağım çok uykusuzum dünden bir şeyler vardı onlardan yeriz herhalde ya da köfte çıkarırım buzluktanMenüler de neler var kızlar bugün
Bizim müdür tek başına konuştuğu için biz konuşmamayı tercih ediyoruz ona rağmen bitmek bilmiyor toplantımızOnline şök toplantımız tam 3 saat sürdü. Bazen öğretmenler çok gereksiz konuşuyorlar ya
Konuşmadan da yapılabilirdi aslında.Online şök toplantımız tam 3 saat sürdü. Bazen öğretmenler çok gereksiz konuşuyorlar ya
İkinci olunca eşler biraz daha destek oluyorlar aslında.Ben çok istiyorum kızıma bi kardeş ama kendime hiç güvenmiyorumbi taneyle kafayı yedim ikinciyle naparım hiçbir fikrim yok
Biz toplanmıyoruz, herkes kendi düşüncelerini worde yazıyor, sınıf öğretmeni de toparlıyorBizim müdür tek başına konuştuğu için biz konuşmamayı tercih ediyoruz ona rağmen bitmek bilmiyor toplantımız
Toplanalım da bazen tuhaf bir şekilde ne kadar iyi olduğunu ispat çabasına dönüyor sohbet.Konuşmadan da yapılabilirdi aslında.
Herkes kendi düşüncesini sınıf öğretmenine gönderebilirdi
Bilmiyorum valla canım. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum. Sabırsızım bazı konularda. Ama gece uyuyamayınca ister istemez gergin oluyor insan. Şikayetten de korkuyor insan sağlık sorunu yüzünden gecelerce hastanelerde başında bekliyor insanlar çocuklarının ama insansın ve sabrın taşabiliyor maalesefİkinci olunca eşler biraz daha destek oluyorlar aslında.
İkinci 6 aylık olunca kardeşler yavaş yavaş oyuna başlıyorlar
Canim benim çok geçmiş olsun. Neden böyle oldu sence. Üşüttu mu acaba. Yada yediği ictigi bir şey mi.Yok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Bizimkilere izmir köfte pilav cacıkMenüler de neler var kızlar bugün
Hiç bilmiyorum eloş evden çıktığımız da yok biz be yiyorsak o da onu yiyor dün banyo yaptırdım akşam ondan mı oldu bilmiyorum kiCanim benim çok geçmiş olsun. Neden böyle oldu sence. Üşüttu mu acaba. Yada yediği ictigi bir şey mi.
Canım benim kalbe kadar uzanmıştı tansiyonun 0 oluyordu o yüzden mecbur ameliyat oldum. Sizede geçmiş olsunBu da babamda ve bende var
İlginç bir şekilde Ramazan oruçlarından sonra boyutu küçülüyor, sonra yine büyüyor.
Ay şu diyetine ödül günü onu yapıcam yaaa bide ekmek kurutması offffBen de çok sevlerim kaşarla özellikle
Bendede oluyor bazen çok takarım yaModumuz enerjimiz düşünce kafaya takıyoruz herhalde, şu anda iyiyim
Bende bendeKaşarlı olanada bayılırım
Tam bir domates aşığıyım ben :))
Geçmiş olsun canım hatta testide yaptırsana bizimde böyle olmuştuYok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Bende pırasa yemepi tarhana çorbasıMenüler de neler var kızlar bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?