Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gerçi bizim küçüklere de benle kız kardeşim baktık

Menüler de neler var kızlar bugün

Ben yeşil fasulye+yoğurt yada tavuklu çorba+salata yerim
Ben daha yeni kahvaltı yapabildim kızımı uyutunca ben de uyuyacağım çok uykusuzum dünden bir şeyler vardı onlardan yeriz herhalde ya da köfte çıkarırım buzluktan

Ben çok istiyorum kızıma bi kardeş ama kendime hiç güvenmiyorum bi taneyle kafayı yedim ikinciyle naparım hiçbir fikrim yok
İkinci olunca eşler biraz daha destek oluyorlar aslında.
İkinci 6 aylık olunca kardeşler yavaş yavaş oyuna başlıyorlar

Bizim müdür tek başına konuştuğu için biz konuşmamayı tercih ediyoruz ona rağmen bitmek bilmiyor toplantımız
Biz toplanmıyoruz, herkes kendi düşüncelerini worde yazıyor, sınıf öğretmeni de toparlıyor

Konuşmadan da yapılabilirdi aslında.
Herkes kendi düşüncesini sınıf öğretmenine gönderebilirdi
Toplanalım da bazen tuhaf bir şekilde ne kadar iyi olduğunu ispat çabasına dönüyor sohbet.
halbuki ne kadar iyi olduğunu öğrencinin gelişimi ortaya çıkarıyor. Veri sonuç veririz
Ben çok iyim demekle olmaz bu iş sonuç lazım
İkinci olunca eşler biraz daha destek oluyorlar aslında.
İkinci 6 aylık olunca kardeşler yavaş yavaş oyuna başlıyorlar
Bilmiyorum valla canım. Bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum. Sabırsızım bazı konularda. Ama gece uyuyamayınca ister istemez gergin oluyor insan. Şikayetten de korkuyor insan sağlık sorunu yüzünden gecelerce hastanelerde başında bekliyor insanlar çocuklarının ama insansın ve sabrın taşabiliyor maalesef

Yok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Canim benim çok geçmiş olsun. Neden böyle oldu sence. Üşüttu mu acaba. Yada yediği ictigi bir şey mi.

Bizimkilere izmir köfte pilav cacık
Bana közde patlican biber Kabak yanina domates

Bu da babamda ve bende var
İlginç bir şekilde Ramazan oruçlarından sonra boyutu küçülüyor, sonra yine büyüyor.
Canım benim kalbe kadar uzanmıştı tansiyonun 0 oluyordu o yüzden mecbur ameliyat oldum. Sizede geçmiş olsun
Ben de çok sevlerim kaşarla özellikle
Ay şu diyetine ödül günü onu yapıcam yaaa bide ekmek kurutması offff
Modumuz enerjimiz düşünce kafaya takıyoruz herhalde, şu anda iyiyim
Bendede oluyor bazen çok takarım ya
Kaşarlı olanada bayılırım
Tam bir domates aşığıyım ben :))
Bende bende
Yok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Geçmiş olsun canım hatta testide yaptırsana bizimde böyle olmuştu

Bende pırasa yemepi tarhana çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…