- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.641
Ödülü beklemene gerek yok bence çrş prş belki şişlik yapar diğer günler yiyebilirsin benceAy şu diyetine ödül günü onu yapıcam yaaa bide ekmek kurutması offff
Canım diyetisyene başladım ya ondan dedim ödül diye ama dediğin gibi haftasonu belli ufak bi kaçamak yaparım ya.Ödülü beklemene gerek yok bence çrş prş belki şişlik yapar diğer günler yiyebilirsin bence
Doğru ketojenik diyet diye bi şey yapıyordun di miCanım diyetisyene başladım ya ondan dedim ödül diye ama dediğin gibi haftasonu belli ufak bi kaçamak yaparım ya.
Sağolasın canım bakalım toparlanmazsa test için tekrar götürürüzGeçmiş olsun canım hatta testide yaptırsana bizimde böyle olmuştu
Burcun ve kan grubun nedir canımBendede oluyor bazen çok takarım ya
Ateşi de mi var canim. Kusma ishal ateş üçü de var mi. Off yaa cocuklar hasta oldu mu insan pert oluyo vallaHiç bilmiyorum eloş evden çıktığımız da yok biz be yiyorsak o da onu yiyor dün banyo yaptırdım akşam ondan mı oldu bilmiyorum ki
Ateşi de mi var canim. Kusma ishal ateş üçü de var mi. Off yaa cocuklar hasta oldu mu insan pert oluyo valla
Kiyamamm yaaaÜçü de var canımKusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Yok aslında tam öyle değil ka tahliline göre bi program yapıyor diyetisyen. Sadece dediklerinin dışına çıkmıyorum. Diğer kendi diyetime vücut alıştı çok büyük duraklamaya geçti. Bunu deneyip biraz şaşırtiyi gelecek sanırımDoğru ketojenik diyet diye bi şey yapıyordun di mi
İnşallah canım hatırlarsan benim kızımda böyle olmuştu. Kaç yaşında canımSağolasın canım bakalım toparlanmazsa test için tekrar götürürüz
O+rh terazi canımBurcun ve kan grubun nedir canım
Of yavrum yaaaa kıyamam. Ben çok iyi anlıyorum seni allahım şifasını versin hemen. Probiyotiklerde en öok evde mayalanmış kefiri öneriyorlar canım bize çok iyi gelmişti aklında olsunÜçü de var canımKusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Başladın mı canım calısmalara? İdeal yaş farkı olur aslında bırlıkte buyurler, folık asit kullanılıomı emzırırken flnBen çok istiyorum kızıma bi kardeş ama kendime hiç güvenmiyorumbi taneyle kafayı yedim ikinciyle naparım hiçbir fikrim yok
Sabah gittim niran ateşim 37.8 'diHer sene oluyorsa hastaneye gidip risk alma bence canım.
Gerçi bu saate kadar gitmişsindir.
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versinYok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Aa öyle demeMilleti korkutup durma
Zehrayı ikna etmiştim, vazgeçirmişsin
Keşke parmağında denemesydinAslında dikkatliyimdir, eşim dün bıçak almış, onu deneyeyim dedim keskin mi diye
Tam puan verdim
Yokk kız herkesin hoşuna gidecek şeyler sankimBurdan yazsam birlikte bana yüklenirsiniz
Özelden yazayım sana
Birazdan paylasiyim canum.⁸Nasıl birşey resim paylaşabilir misin
Canim suyuna biraz limon da sıkGeçmiş olsun canım Birkaç gün sızlar durur
Bi gün senin için deneyeceğim
Şükür canım ikinci kez kustu üstelik ishali de var damarları çok ince damar yolu açılamıyor serum takılamıyor haliyle daha fazla sıvı kaybetmeden doktora gittik geldik kusmasını durdurmak için ilaç ve ateş düşürücü verdiler şimdi daha iyi
Bugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Dişten çok korktuğum için benim için travma gibi birşey oldu
Tarihini attım bugünün
Yumurtalık yazın guzel ama kisin ölü dogru düzgün otel de yok sayili islami değiller sıkıcı bir yerYumurtalık sahilinde İslami otel var mı bilmiyorumTemelinSafinazi daha iyi bilir.
Mersin'de vardır ama canım, Adana ile Mersin mesafesi aynı sizin memlekete
Hahhh haaa bende olabilirim. Ama sahurdaki menemen i kendi yapiyor sağolsunBu benim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?