Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç bilmiyorum eloş evden çıktığımız da yok biz be yiyorsak o da onu yiyor dün banyo yaptırdım akşam ondan mı oldu bilmiyorum ki
Ateşi de mi var canim. Kusma ishal ateş üçü de var mi. Off yaa cocuklar hasta oldu mu insan pert oluyo valla

Üçü de var canım Kusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Kiyamamm yaaa acaba sulardan mi oldu.
Genelde yağmur varsa sular kirleniyor.

Doğru ketojenik diyet diye bi şey yapıyordun di mi
Yok aslında tam öyle değil ka tahliline göre bi program yapıyor diyetisyen. Sadece dediklerinin dışına çıkmıyorum. Diğer kendi diyetime vücut alıştı çok büyük duraklamaya geçti. Bunu deneyip biraz şaşırtiyi gelecek sanırım
Sağolasın canım bakalım toparlanmazsa test için tekrar götürürüz
İnşallah canım hatırlarsan benim kızımda böyle olmuştu. Kaç yaşında canım
Burcun ve kan grubun nedir canım
O+rh terazi canım
Üçü de var canım Kusması dursun da en azından bi lokma yiyince dirayeti oluyor sabah hiç dermanı yoktu yavrumun
Of yavrum yaaaa kıyamam. Ben çok iyi anlıyorum seni allahım şifasını versin hemen. Probiyotiklerde en öok evde mayalanmış kefiri öneriyorlar canım bize çok iyi gelmişti aklında olsun

Ben çok istiyorum kızıma bi kardeş ama kendime hiç güvenmiyorum bi taneyle kafayı yedim ikinciyle naparım hiçbir fikrim yok
Başladın mı canım calısmalara? İdeal yaş farkı olur aslında bırlıkte buyurler, folık asit kullanılıomı emzırırken fln

Her sene oluyorsa hastaneye gidip risk alma bence canım.
Gerçi bu saate kadar gitmişsindir.
Sabah gittim niran ateşim 37.8 'di
Kan tomografi covit testi yapıldı
Kan.tomografi normal
Covit testi yarin sabah çıkarmış.dr ilaclarimi antibiyotik vs yazdı bakalım her seneki mevsim gecisinden kaynaklimi yoksa covit mi dedi
Halsizim vücudum ağrıyor

Sanada geçmiş olsun kaptanım

Yok canım daha bu sabah başladı şikayetler probiyotik zinco vs verdiler geçmezse tekrar götürürüm artık
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versin

Milleti korkutup durma
Zehrayı ikna etmiştim, vazgeçirmişsin
Aa öyle deme onlari neyin beklediğini önceden bilmeli daha iyi olur
Aslında dikkatliyimdir, eşim dün bıçak almış, onu deneyeyim dedim keskin mi diye
Tam puan verdim
Keşke parmağında denemesydin
Burdan yazsam birlikte bana yüklenirsiniz
Özelden yazayım sana
Yokk kız herkesin hoşuna gidecek şeyler sankim
⁸Nasıl birşey resim paylaşabilir misin
Birazdan paylasiyim canum.
Canim suyuna biraz limon da sık

çatalın çarpmasıyla diş mi kırılır. Cok mu incelmiş ne olmuş. Gerçi dolgu yapiyorlar.

Yumurtalık sahilinde İslami otel var mı bilmiyorum TemelinSafinazi daha iyi bilir.

Mersin'de vardır ama canım, Adana ile Mersin mesafesi aynı sizin memlekete
Yumurtalık yazın guzel ama kisin ölü dogru düzgün otel de yok sayili islami değiller sıkıcı bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…