- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.661
Kırılacağı varmışçatalın çarpmasıyla diş mi kırılır. Cok mu incelmiş ne olmuş. Gerçi dolgu yapiyorlar.
Hedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.Ne zaman bundan uzaklaşsam kilo almaya başlıyorum ya keşke mezun olmasaymissim
Sen nazar duası falan oku okut ,bişey var sendeBugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Dişten çok korktuğum için benim için travma gibi birşey oldu
Tarihini attım bugünün
Amin kuzum sağolasınEsim aslında yemek konusunda saglikli beslenir ne kahvesi var ne alkolu cay zaten bi kahvaltida abur cubur tatlı aramaz pek. Sadece uzuntuler oldu ve stress cok yapiyor herkonuda o yuzden bazen ne degistiricez bilemiyoruz bile yemek konusunda kızartma yagli vs zaten yapmiyorm dogru duzgun kendimden dolayıda. Papatyanin dedigi patates suyunu deniycez hatta katı meyve sıkacagi alicam zaten niyetm vardı bahane oldu ama ilaclara basladi smdi kendisiyle konuscam napicak baklm. Sagol niran dusunup yazdigin icin
Sagolasn cnm esime soyledm bi ara denemistk bunu kim soylemis yapmisiz bilmem ama devamini getirememistk 1 hafta anca yapmistik sanrm bide rendeleyip elimle skıyordm yarm bardak anca cikiyordu smdi meyve sıkacagiyla yeniden deniycez insallah şifa olur ya
Sanada cok gecmis olsun cnm cok sukurki gecmis gitmis.
Amin cnm sagolasn
Insallah guzel gecer cnm Allah şifa versin kızına
Aynen cnm yemek cok etkiliyor normalde ama uzunti ve stress başta geliyor sanrm
Cok zor Allah kolaylık versn kuzum ya
Valla dünden beri ona dua ediyorum ben de, sürekli mail kutumu kontrol ediyorum acaba Mail gelmiş midir diyeAslında siz de esnek çalışsanız veya uzaktan epey rahatlayacaksın canım
Çok geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
İnşallah kuzum geçeriz yoksa büyüğüm bildiğin ortada kalacakSene uzaktan çalışmaya geçersin muhtemelen canım
Şimdiden sıkma canını
Gecmis olsun canim. Simdi nasil sarili mi duruyorGünaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Deneyecegim canim.Dışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Allah allah bazen ust uste denkgeliyor. Gecmis olsun canimBugün de aksilikler beni buldu
Kahvaltı da nasıl olduysa çatal dişime çarptı ve ön alt dişimden bir parça kırıldı
Tarihini attım bugünün
Yok canım. Olsa bile gelecek yaz düşünüyorum. Hem hazır değilim ruhsal ve bedensel olarak hem de şu koronada bi de hamilelik çekememBaşladın mı canım calısmalara? İdeal yaş farkı olur aslında bırlıkte buyurler, folık asit kullanılıomı emzırırken fln
Hay Allah çok sızlar oBugün de aksilikler beni buldu
Tarihini attım bugünün
Allah kolaylık versin canım,gerçekten zor çocuk büyütmek,umarım tez zamanda duzelir Minnoş.Kızlar bana bi akıl verin
Sürekli 11 aylık bebekle kavga ederken buluyorum kendimi
Ya normalde çok pozitif neşeli bi bebek
Herkese karşı çok iyi. Babaannesi bakıyor kadın zerre yorulmuyor
Birtek bana büyün eziyeti
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Okuldan geldiğimde koşup sarılıyor bi daha mümkün değil bırakmıyor
Yanındaysam hep onunla ilgili olucam meselemiz bu
Nerde yanlış yapıyorum ben
Ben böyle durumlarda biraz uzaklaşıyorum bir iki saatte olda kendime zaman ayırıp resetlenmiş geri geliyorum. Malesef çocuklar en çok nazı anneye yapıyor. Bunladığın zaten bir kaç saat dışarı çıksan arkadaşınla felan görüşsen. Ben kendim huzurlu mutlu değilsem etraftaki herşey gözüme batıyor canımKızlar bana bi akıl verin
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Yağmur filan da yok aslında zaten arıtma suyu kullanıyoruz filtrelerinin düzenli bakımını, değişimini yaptırıyoruzKiyamamm yaaaacaba sulardan mi oldu.
Genelde yağmur varsa sular kirleniyor.
Evet canım 2 buçuk yaşındaİnşallah canım hatırlarsan benim kızımda böyle olmuştu. Kaç yaşında canı
Ayran filan sürekli bir şeyler veriyorum probiyotik de aldık kefirim yok malesefOf yavrum yaaaa kıyamam. Ben çok iyi anlıyorum seni allahım şifasını versin hemen. Probiyotiklerde en öok evde mayalanmış kefiri öneriyorlar canım bize çok iyi gelmişti aklında olsun
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versin
Kötü olmuş canım dolgu yapılır da çok çok dikkat etmen lazım ön dişinle hiç bir şey ısırmaman gerek neredeyseBugün de aksilikler beni buldu
Tarihini attım bugünün
Tamam kuzum teşekkür ederimCanim suyuna biraz limon da sık
Tüm annelerBu benim galiba
Benimki de sahuru hazırlar çünkü uyumaz sahura kadarHahhh haaa bende olabilirim. Ama sahurdaki menemen i kendi yapiyor sağolsun
Tahlil almadılar canım
Senlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu resmenKızlar bana bi akıl verin
En zor dönemi ne o anlatabiliyor ne sen anlayabiliyorsun sabırlı ol kuzum geçecek inşallahBenim kızımda sabahtan beri katıla katıla ağlıyor,tüm gün toplasan bir saat uyumadı,ağlayarak uyanıyor,ateşi de yok,o ağladıkca başıma agrilar giriyor.Uc aylık olduk hala mi gecmedi gaz sancıları
Nasıl düzelecek ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Okula başladığımdan beri giderek artıyor. Babaannesi de çok ilgili ihmal ediyor kızıyor desem o da değil. Anlamadım gittiAllah kolaylık versin canım,gerçekten zor çocuk büyütmek,umarım tez zamanda duzelir Minnoş.
Katılıyorum sana canım. Ama sürekli bir durum bu. Sinirlerim çok yıprandı gerçekten. Sürekli benimle yapışık yaşamak istiyor. Koala gibi. Niye ısırıyor niye vuruyor anlamıyorum. Birkaç gün düzelmişti. 3 gündür yine aynı. Bi şey oluyor da ne oluyor anlamıyorumBen böyle durumlarda biraz uzaklaşıyorum bir iki saatte olda kendime zaman ayırıp resetlenmiş geri geliyorum. Malesef çocuklar en çok nazı anneye yapıyor. Bunladığın zaten bir kaç saat dışarı çıksan arkadaşınla felan görüşsen. Ben kendim huzurlu mutlu değilsem etraftaki herşey gözüme batıyor canım
Sorma. Bütün eziyet anneyeSenlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu
Yoğurtta işe yarar dışardan mı alsan acaba kefiri. Bizim gaytada belli oldu. İshal için serum yapmıştım evde o geçirdi aklında olsun. İnşallah hemen iyileşir canım yaYağmur filan da yok aslında zaten arıtma suyu kullanıyoruz filtrelerinin düzenli bakımını, değişimini yaptırıyoruz
Evet canım 2 buçuk yaşında
Ayran filan sürekli bir şeyler veriyorum probiyotik de aldık kefirim yok malesef
Çok sağol canım
Kötü olmuş canım dolgu yapılır da çok çok dikkat etmen lazım ön dişinle hiç bir şey ısırmaman gerek neredeyse
Tamam kuzum teşekkür ederim
Tüm anneler
Benimki de sahuru hazırlar çünkü uyumaz sahura kadar
Tahlil almadılar canım
Senlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu resmen
Bizde aynıyız canım günlerdir5-6 gibi kalkıyorum gece 1 e kadar ayaktayımBenim kızımda sabahtan beri katıla katıla ağlıyor,tüm gün toplasan bir saat uyumadı,ağlayarak uyanıyor,ateşi de yok,o ağladıkca başıma agrilar giriyor.Uc aylık olduk hala mi gecmedi gaz sancıları
Büyük kızım hala aynı canım. İnsan evladını görmemek ister mi ya vallaha bana eziyetti. Düşündüm dedim bu iş böyle olmayacak mutsuzum onada faydam yok. Artık kendime biraz zaman ayırıp yanına öyle geliyordum böyle böyle sabrım genişledi. Onunla güzel vakit geçirir olduk oda mutlu bende mutlu oldum. Sen düşündükçe daha çok gözüne batar. Biraz kendine izin ver güç topla benceNasıl düzelecek ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Okula başladığımdan beri giderek artıyor. Babaannesi de çok ilgili ihmal ediyor kızıyor desem o da değil. Anlamadım gitti
Katılıyorum sana canım. Ama sürekli bir durum bu. Sinirlerim çok yıprandı gerçekten. Sürekli benimle yapışık yaşamak istiyor. Koala gibi. Niye ısırıyor niye vuruyor anlamıyorum. Birkaç gün düzelmişti. 3 gündür yine aynı. Bi şey oluyor da ne oluyor anlamıyorum
Sorma. Bütün eziyet anneye
Banyo suyuda arıtma mi canim. Banyoda yutmuş olabilir diye düşündümYağmur filan da yok aslında zaten arıtma suyu kullanıyoruz filtrelerinin düzenli bakımını, değişimini yaptırıyoruz
Evet canım 2 buçuk yaşında
Ayran filan sürekli bir şeyler veriyorum probiyotik de aldık kefirim yok malesef
Çok sağol canım
Kötü olmuş canım dolgu yapılır da çok çok dikkat etmen lazım ön dişinle hiç bir şey ısırmaman gerek neredeyse
Tamam kuzum teşekkür ederim
Tüm anneler
Benimki de sahuru hazırlar çünkü uyumaz sahura kadar
Tahlil almadılar canım
Senlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?