Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne zaman bundan uzaklaşsam kilo almaya başlıyorum ya keşke mezun olmasaymissim
Hedefine ulaştında mezun oldun zaten canım.
Burdan uzaklaşmaman için takım içinde sana bir görev verebiliriz.
Motivasyon enerjin mükemmel ötesi
Hem motive etmiş hem kendin motive olmuş olursun.
Annene katı meyve sıkacağı aldın mı?
Bime meyve sebze sıkacağı geliyor, (yavaş pres, vitaminleri öldürmüyor)

Sen nazar duası falan oku okut ,bişey var sende

Amin kuzum sağolasın

Aslında siz de esnek çalışsanız veya uzaktan epey rahatlayacaksın canım
Valla dünden beri ona dua ediyorum ben de, sürekli mail kutumu kontrol ediyorum acaba Mail gelmiş midir diye

Günaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Çok geçmiş olsun canım

Sene uzaktan çalışmaya geçersin muhtemelen canım
Şimdiden sıkma canını
İnşallah kuzum geçeriz yoksa büyüğüm bildiğin ortada kalacak

Günaydın Kızlar
Pazara gittik geldik.
Hızlı hızlı kahvaltı hazırlarken elimi kestim
Öyle böyle değil iyi kestim.
Gecmis olsun canim. Simdi nasil sarili mi duruyor
Dışarda yemek yediğimde çorba içmem gerekiyorsa tercihim domates çorbasından yana olur, o kadar severim.
Bi kere dene bence :))
Deneyecegim canim.
Yaptigin tarifi atarmisin. Attiysandaa kacirdim ben
Allah allah bazen ust uste denkgeliyor. Gecmis olsun canim

Başladın mı canım calısmalara? İdeal yaş farkı olur aslında bırlıkte buyurler, folık asit kullanılıomı emzırırken fln
Yok canım. Olsa bile gelecek yaz düşünüyorum. Hem hazır değilim ruhsal ve bedensel olarak hem de şu koronada bi de hamilelik çekemem
Folik asit vs nerdeyse hiçbir ilacı ne hamile kalmadan ne hamileliğimde kullanmadım. Hamile kalmadan zaten kullanmadım hamilelik döneminde de midem aşırı bulandığı için kullanamadım. Yine kullanmam muhtemelen

Kızlar bana bi akıl verin
Sürekli 11 aylık bebekle kavga ederken buluyorum kendimi
Ya normalde çok pozitif neşeli bi bebek
Herkese karşı çok iyi. Babaannesi bakıyor kadın zerre yorulmuyor
Birtek bana büyün eziyeti
Isırıyor vuruyor Uyumak istemiyor deli olucam. Hele ısırdığı anlarda cidden o kadar canım acıyor ki vurmamak için zor tutuyorum kendimi
Zaten ben yanındaysam sürekli onunla ilgilenmem lazım. Odadan çıktığım an peşimde.
Okuldan geldiğimde koşup sarılıyor bi daha mümkün değil bırakmıyor
Yanındaysam hep onunla ilgili olucam meselemiz bu
Nerde yanlış yapıyorum ben

Allah kolaylık versin canım,gerçekten zor çocuk büyütmek,umarım tez zamanda duzelir Minnoş.

Ben böyle durumlarda biraz uzaklaşıyorum bir iki saatte olda kendime zaman ayırıp resetlenmiş geri geliyorum. Malesef çocuklar en çok nazı anneye yapıyor. Bunladığın zaten bir kaç saat dışarı çıksan arkadaşınla felan görüşsen. Ben kendim huzurlu mutlu değilsem etraftaki herşey gözüme batıyor canım

Kiyamamm yaaa acaba sulardan mi oldu.
Genelde yağmur varsa sular kirleniyor.
Yağmur filan da yok aslında zaten arıtma suyu kullanıyoruz filtrelerinin düzenli bakımını, değişimini yaptırıyoruz
İnşallah canım hatırlarsan benim kızımda böyle olmuştu. Kaç yaşında canı
Evet canım 2 buçuk yaşında
Of yavrum yaaaa kıyamam. Ben çok iyi anlıyorum seni allahım şifasını versin hemen. Probiyotiklerde en öok evde mayalanmış kefiri öneriyorlar canım bize çok iyi gelmişti aklında olsun
Ayran filan sürekli bir şeyler veriyorum probiyotik de aldık kefirim yok malesef
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim sifa versin
Çok sağol canım
Kötü olmuş canım dolgu yapılır da çok çok dikkat etmen lazım ön dişinle hiç bir şey ısırmaman gerek neredeyse
Canim suyuna biraz limon da sık
Tamam kuzum teşekkür ederim
Tüm anneler
Hahhh haaa bende olabilirim. Ama sahurdaki menemen i kendi yapiyor sağolsun
Benimki de sahuru hazırlar çünkü uyumaz sahura kadar
U UcanSupurge sulardan olabilir canim.
Tahlilinde bisey ciktimi
Tahlil almadılar canım
Senlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu resmen

En zor dönemi ne o anlatabiliyor ne sen anlayabiliyorsun sabırlı ol kuzum geçecek inşallah

Allah kolaylık versin canım,gerçekten zor çocuk büyütmek,umarım tez zamanda duzelir Minnoş.
Nasıl düzelecek ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Okula başladığımdan beri giderek artıyor. Babaannesi de çok ilgili ihmal ediyor kızıyor desem o da değil. Anlamadım gitti
Katılıyorum sana canım. Ama sürekli bir durum bu. Sinirlerim çok yıprandı gerçekten. Sürekli benimle yapışık yaşamak istiyor. Koala gibi. Niye ısırıyor niye vuruyor anlamıyorum. Birkaç gün düzelmişti. 3 gündür yine aynı. Bi şey oluyor da ne oluyor anlamıyorum
Senlik bi durum değil canım bütün inatları sinirleri bize geçen yıl kreşe giderken eve geldiğinde canıma okurdu
Sorma. Bütün eziyet anneye

Yoğurtta işe yarar dışardan mı alsan acaba kefiri. Bizim gaytada belli oldu. İshal için serum yapmıştım evde o geçirdi aklında olsun. İnşallah hemen iyileşir canım ya
Bizde aynıyız canım günlerdir5-6 gibi kalkıyorum gece 1 e kadar ayaktayım sürekli okuyorum nazar mı acaba diye hatim indirdim artık

Büyük kızım hala aynı canım. İnsan evladını görmemek ister mi ya vallaha bana eziyetti. Düşündüm dedim bu iş böyle olmayacak mutsuzum onada faydam yok. Artık kendime biraz zaman ayırıp yanına öyle geliyordum böyle böyle sabrım genişledi. Onunla güzel vakit geçirir olduk oda mutlu bende mutlu oldum. Sen düşündükçe daha çok gözüne batar. Biraz kendine izin ver güç topla bence

Banyo suyuda arıtma mi canim. Banyoda yutmuş olabilir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…