Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Genelde çocuklar uyumuşken bende uyuyayim diye diye evelden gidiyor canim
Kizim uyandı tekrar emzirip devam edeceğim insallah. 12 ye kadar süre tanıdım ne yapabilirsem..
Canim Hiç arastirmadim ben . Genelde 24 saat dışarda 12 saat dolapta tutup süzüyorum. Söylediğin iyi oldu bi bakayim simdi.

Helal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...

Haklisin canim. Benimde genel dipli temizlik yapmam lazim bayadir oteliyorum bakalim. Oteledikce icimde rahat etmiyor. Boyle vir dongudeyim.

Temiz temiz ferah ferah oturmak daha guzel oluyor missss

Isırarak oyun oynuyor minnoş, verdiğin tepkiyi de oyuna karşılık oyun diye düşünüyordur.
Tepkisiz bir yüz ifadesi ile bakmaya çalış yüzüne.
O acıya dayanabilsem keşke. Acı eşiğim inanılmaz düşük. Genel anestezi ile sezeryan oldum uyanıp kendime gelmem tam 2 saat sürdü. O 2 saatte bilincim yerine gelene kadar avaz avaz bağırmışım Ağda çok acıtıyor diye lazer epilasyon yaptırdım acıdan Bayılacaktım bitene kadar
Devam edemeden uyandı. Wc de bile rahat yok ki
Kolay gelsin canım. Benimki gelip beni izliyor klozetin karşısına oturup Bi de gülüyor
İnşallah bakalım

Helal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...
Evet canim o anlamda dusunduk.
Esim nasil yapildigini arastirirken mayalanma falan diyince bakmis. Bi kac yerde boyle gorunce vazgectik zaten. Esnek konustuklari icin bi soruyum dedim tam yapimini bilenlerden.

Haklisin canim. Benimde genel dipli temizlik yapmam lazim bayadir oteliyorum bakalim. Oteledikce icimde rahat etmiyor. Boyle vir dongudeyim.

Temiz temiz ferah ferah oturmak daha guzel oluyor missss
Canim şimdi baktim. Diyanet içilebilir diye fetva vermiş. Alkol oranı çok düşük, sarhoş etmeyecek derecede olduğu için mis.
Üzümde ki alkol kefirden daha fazlaymis

Bende devamlı mayalıyorum ama 24 saat en son aldığım saat. Daha önceden alıyorum. Bende okumuştum alkol oluşturuyor diye

Ben özel diyetteyim hatırlatırım
Evettt unuturmuyummm hiç, enfazla bu hafta verir ödemi atarsin, gerçi uzun süredir diyeytesin ödem de kalmamıştır ama ona rağmen diyorum yaniii kork benden

Kefilin mi niye ki
Alkol metil alkol etil alkol farkları var
Üstelik burda doğal bi fermantasyon var. Kasti bi alkol üretimi yok ki
Bilemedim haram helal boyutunu

Bende devamlı mayalıyorum ama 24 saat en son aldığım saat. Daha önceden alıyorum. Bende okumuştum alkol oluşturuyor diye
En son derken canim. İcinden mayasini suzdugun saatmi. Mayayi aldiktan sonra mayalanma devam etmeyecegi icin sikinti olmuyordur

Evettt unuturmuyummm hiç, enfazla bu hafta verir ödemi atarsin, gerçi uzun süredir diyeytesin ödem de kalmamıştır ama ona rağmen diyorum yaniii kork benden
Bende vallaha ödem felan kalmadı zannetmiyorum diyete ara verdiğim hiç olmadı. Bi ara duraklamaya girdim o kadar. Bakalım bu hafta ne olacak

Evet canim o anlamda dusunduk.
Esim nasil yapildigini arastirirken mayalanma falan diyince bakmis. Bi kac yerde boyle gorunce vazgectik zaten. Esnek konustuklari icin bi soruyum dedim tam yapimini bilenlerden.
Dediğim fikir bilim adamına ait..
Ancak diyanet mayalanma farklılıkları nedeniyle helal diyor, tabi bu prof helal olduğunu kabul etmiyor.

Kefir konusunda bende geçen bunu okudum kızlar taze içilmesi riski kaldırır sanırım 2-3 günlükte şüphe oluşuyor anladığım kadarıyla

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-18-22-49-42-02.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 21
Canim şimdi baktim. Diyanet içilebilir diye fetva vermiş. Alkol oranı çok düşük, sarhoş etmeyecek derecede olduğu için mis.
Üzümde ki alkol kefirden daha fazlaymis
Evet canim kesin haram bilgisine bende ulasamadim. Niranin yazdigi hocaya denkgelmedim galiba.
Sirkede, ekmekte mayalanma oldugu icin onlarda bile belli bir alkol miktari varmis aslinda. Tursuda bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…