- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.761
Genelde çocuklar uyumuşken bende uyuyayim diye diye evelden gidiyor canimKolay gelsin. Hala ismi yapiyorsun. Yat dinlen canim cocuklar uyumusken
Ya ben bu kefiri yapiyim diye niyetlendim esim arastirmis. 24 saatten sonra mayalanma devam ettigi icin olkollenme basliyormus gerek yok dedi. Ayarlayamzsin dedi.
Siz kac gunde tuketiyorsunuz taze taze mi yapiyorsunuz. Tam arastiramadimda ben esimin dedigiyle kaldi
Helal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...Ya ben bu kefiri yapiyim diye niyetlendim esim arastirmis. 24 saatten sonra mayalanma devam ettigi icin olkollenme basliyormus gerek yok dedi. Ayarlayamzsin dedi.
Siz kac gunde tuketiyorsunuz taze taze mi yapiyorsunuz. Tam arastiramadimda ben esimin dedigiyle kaldi
Haklisin canim. Benimde genel dipli temizlik yapmam lazim bayadir oteliyorum bakalim. Oteledikce icimde rahat etmiyor. Boyle vir dongudeyim.Genelde çocuklar uyumuşken bende uyuyayim diye diye evelden gidiyor canim
Kizim uyandı tekrar emzirip devam edeceğim insallah. 12 ye kadar süre tanıdım ne yapabilirsem..
Canim Hiç arastirmadim ben . Genelde 24 saat dışarda 12 saat dolapta tutup süzüyorum. Söylediğin iyi oldu bi bakayim simdi.
O acıya dayanabilsem keşke. Acı eşiğim inanılmaz düşük. Genel anestezi ile sezeryan oldum uyanıp kendime gelmem tam 2 saat sürdü. O 2 saatte bilincim yerine gelene kadar avaz avaz bağırmışımIsırarak oyun oynuyor minnoş, verdiğin tepkiyi de oyuna karşılık oyun diye düşünüyordur.
Tepkisiz bir yüz ifadesi ile bakmaya çalış yüzüne.
Kolay gelsin canım. Benimki gelip beni izliyor klozetin karşısına oturupDevam edemeden uyandı. Wc de bile rahat yok ki
İnşallah bakalımCalisan bir anne olarak elinden geleni yapiyorsun canim. Bebeklerle ilgilen ilgilen bir an firsatin olmasin sana hemen tepki gosterebiliyorlar. Babaya bu tepki yok. Ocgudusel demekki. Anne sicakligini ilgisini istiyor bebekler. Donem donem huysuz olduklari. Hareketlerinin degistigi donemlerde olaak tabiki. Uzaktan egitim doneminde rahatlarsiniz ins
Evet canim o anlamda dusunduk.Helal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...
Canim şimdi baktim. Diyanet içilebilir diye fetva vermiş. Alkol oranı çok düşük, sarhoş etmeyecek derecede olduğu için mis.Haklisin canim. Benimde genel dipli temizlik yapmam lazim bayadir oteliyorum bakalim. Oteledikce icimde rahat etmiyor. Boyle vir dongudeyim.
Temiz temiz ferah ferah oturmak daha guzel oluyor missss
Ben özel diyetteyim hatırlatırımAmmaaa ve lakinn haftaya çok sıkı geliyorummm haverin ola papatyam
Bende devamlı mayalıyorum ama 24 saat en son aldığım saat. Daha önceden alıyorum. Bende okumuştum alkol oluşturuyor diyeKolay gelsin. Hala ismi yapiyorsun. Yat dinlen canim cocuklar uyumusken
Ya ben bu kefiri yapiyim diye niyetlendim esim arastirmis. 24 saatten sonra mayalanma devam ettigi icin olkollenme basliyormus gerek yok dedi. Ayarlayamzsin dedi.
Evettt unuturmuyummm hiç, enfazla bu hafta verir ödemi atarsin, gerçi uzun süredir diyeytesin ödem de kalmamıştır ama ona rağmen diyorum yaniii kork bendenBen özel diyetteyim hatırlatırım
Kefilin miHelal-haram boyutu ile düşünüyorsan gıda mühendisliği alanında prof olan Hasan Yetim helal olmadığını söylüyor canım...
Korktum valla bundan sonra az az mayalarimmmBende devamlı mayalıyorum ama 24 saat en son aldığım saat. Daha önceden alıyorum. Bende okumuştum alkol oluşturuyor diye
En son derken canim. İcinden mayasini suzdugun saatmi. Mayayi aldiktan sonra mayalanma devam etmeyecegi icin sikinti olmuyordurBende devamlı mayalıyorum ama 24 saat en son aldığım saat. Daha önceden alıyorum. Bende okumuştum alkol oluşturuyor diye
Bende vallaha ödem felan kalmadı zannetmiyorum diyete ara verdiğim hiç olmadı. Bi ara duraklamaya girdim o kadar. Bakalım bu hafta ne olacakEvettt unuturmuyummm hiç, enfazla bu hafta verir ödemi atarsin, gerçi uzun süredir diyeytesin ödem de kalmamıştır ama ona rağmen diyorum yaniii kork benden
Dediğim fikir bilim adamına ait..Evet canim o anlamda dusunduk.
Esim nasil yapildigini arastirirken mayalanma falan diyince bakmis. Bi kac yerde boyle gorunce vazgectik zaten. Esnek konustuklari icin bi soruyum dedim tam yapimini bilenlerden.
Elacım bol eksidesin anladığım kadarıyalEvettt unuturmuyummm hiç, enfazla bu hafta verir ödemi atarsin, gerçi uzun süredir diyeytesin ödem de kalmamıştır ama ona rağmen diyorum yaniii kork benden
Ben 23-22 o cıvArlarda alıyorum bazen daha da erken aldığım oluyor. Zaten tadı ekşimiş oluyor çok geç alınca canımKorktum valla bundan sonra az az mayalarimmm
Ela psikolojik baskı yapıyor şuan gurubaElacım bol eksidesin anladığım kadarıyal
Yok bebeğim bu hafta için değil önümüzdeki hafta için konuşuyorumElacım bol eksidesin anladığım kadarıyal
Evet canim kesin haram bilgisine bende ulasamadim. Niranin yazdigi hocaya denkgelmedim galiba.Canim şimdi baktim. Diyanet içilebilir diye fetva vermiş. Alkol oranı çok düşük, sarhoş etmeyecek derecede olduğu için mis.
Üzümde ki alkol kefirden daha fazlaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?