- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.801
Yaaa cok az kalmış ama senin durum biraz tehlikeli. Insallah koruyabilirsin. 4 tane cikolatali gofret üst üste yemeyle biraz zor görünüyorO sayı dan daha en az 5 düşmem lazım. Ama durduk yere yiyip ayağıma sıkıyorum
ADINIZ: BETÜL
YAŞINIZ: 19
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ:74.9
HEDEF KİLONUZ:60.9
MEDENİ DURUMUNUZ:BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:ÖĞRENCİ
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:EVET YİNE SİZLERLEYDİM :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KENDIMİ İYİ HİSSTEMİYORUM HAYATIMIN HER ALANINDA BANA ENGEL OLUYOR DİYEBİLİRİM
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:ORTAOKULDAN BERİ HER YIL 5 KİLO ALIP VERME GİRİŞİMİNDE BULUNMADIM SONRA DA BU HALLERE GELDİK İŞTE :)
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:MALATYALIYIM ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANIYORUM PEK BİŞEY YOK YANİ :)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:HER GÜNE MOTİVE EDİCİ BİR SÖZ BIRAKABİLİRİM :)
Yok canım, enkaz altında kalanlar aç susuz ölmüyorsa ekmeksiz ölmezsinEkmeksiz bi günaçlıktan ölmem di mi
Ben ekmeğin tadını unuttumEkmeksiz bi günaçlıktan ölmem di mi
Helal beeee şuna bak. Bende bi 62 görsem allahım duy sesimi iştahımı tamamen kapatŞu an ki sayı ne kadar da güzel yaa. 62 harikaaa
Neyse bana da az kaldi sayılır. 97 lerden geliyorum az değil
Kiz güncel yaziyor ya hem yukarda hem aşağıdaCanım ben yoğurt için haftalık süt alıyorum onunla yapıyorum biraz ayırıyorum. Dışarı yoğurdunu almıyorum uzun zamandır. Ama hepsi olur bence ya
Bende vallaha
İçinden aldıktan sonra sıkıntı olmaz galiba. Ben ne kadar içeceksek o kadar o zaman yapıyorum. Yapmadığım zaman buzlupa atıyorum
Gönlüm 71 den yana ama bakalım ne geleceksenin şuan güncel kaç. Özel bi diyet mi yapıyorsun doğruyu söyle
öyle olması lazımmış valla :)Hoşgeldin canım
Dur burda kımıldama
valla abla hem kayısı hem dersler aynı zamanda babamında omzu çıktı yani çok şey bir araya geldi çok şükür şimdi rahatladık bende yeniden başlayayım dedim :)Hoşgeldin Malatyalı
Yazın kayısı işlerinden aktif olamamıştın
Artık bir mani yoksa aktif olman için, ilk sayfa ilk mesajdaki tanıtım formunu doldur, seni yeniden tanıyalım
Supersin canim. Dile kolay kac kilo gittiŞu an ki sayı ne kadar da güzel yaa. 62 harikaaa
Neyse bana da az kaldi sayılır. 97 lerden geliyorum az değil
Ben de bu ara pek tuketmiyorum ya özledim. Ama sütüm azaldi haftaya ekmeğe basliycamBen ekmeğin tadını unuttum
Ay hayatım boyunca ekmek yemeden 1 gün geçirmedimBen ekmeğin tadını unuttum
bende hatırlayamıyorum çok uzun duramadım ama :)Cogu hoca diyanet gibi aciklama yapmis zaten canim. Bazisi kimyager di sanirim onlara danisirak icindeki alkol durumuna gire icilebilir diyor. Tesekkur ederim bilgi icin
Taz icince bir risk kalmiyor zaten demekki.
Hosgeldin canim. Benim hafiza pek yok hatirlayamadim ama kaptanimiz kesin hatirlar. Baya durdunmu takimda
Hahahah yazdıktan sonra gördüm yaaaa. Sen 71 olursun bencede ama bana biraz zorKiz güncel yaziyor ya hem yukarda hem aşağıda
72.5 yok şu dakikayi soruyorsan söylemem
Biz bi ara hiç almiyorduk eve. Sonra sadece kahvaltı için t.b almaya başladık bir daha birakamadik. Akşam sofraya ekmek koymayiz genelde bulgur olurAy hayatım boyunca ekmek yemeden 1 gün geçirmedimama beyaz yemiyorum
Tam buğdaymı yiyorsun. Bi ara kendimi çok alıştırmıştım sonra almaya almaya unuttum yaaAy hayatım boyunca ekmek yemeden 1 gün geçirmedimama beyaz yemiyorum
Biz hemen hemen aynıydık galiba senin duraklaman etkiledi.Hahahah yazdıktan sonra gördüm yaaaa. Sen 71 olursun bencede ama bana biraz zor
Yaaa süt önemli canım ne süt yapıyorsa bencede ihmal etme onuBen de bu ara pek tuketmiyorum ya özledim. Ama sütüm azaldi haftaya ekmeğe basliycam
4 tane cikolatali gofret üst üste yemeyle biraz zor görünüyor
Yok kiz tamamen kapanmasin istahin. Hersey nimet bizeHelal beeee şuna bak. Bende bi 62 görsem allahım duy sesimi iştahımı tamamen kapat
Olsun yeniden burdasin ya. Hosgeldin ins istedigin kiloya ulasirsin en kisa zamanda canimbende hatırlayamıyorum çok uzun duramadım ama :)
Sana yaradı duraklamamBiz hemen hemen aynıydık galiba senin duraklaman etkiledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?