Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım

Kiyamam ya cabuk atlatir umarm

Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl oldu
Çok sağolun kızlar ilaçların etkisiyle iyi ishali devam
Çok sağol canım içirebildiğim kadar içireceğim inşallah

Kolay gelsin eloşum sözde ben de bugün vestiyer temizleyecektim kızım toparlansın da varsın evi b.k görürsün ne yapayım

9.Takımın güzel fit Hatunları

Tartıya kaldı son 1 gün

Yarın menülerimize extra dikkat edelim, son öğünü geç vakte bırakmayalım, suyu da akşamdan sonra çok abartmayalım

Şişlik yapacak besinlerden uzak duralım
Sporlarda ihmal edilmesin

Yine güzel eksilerle takımımızı bu haftada 1.liğe taşıyalım

Henüz yapamiyorum. Şu duzeni bi oturtturayim arastiricam. O zaman paylaşırımm..
Canim ben ilk zamanlar bazen buhar bazen suda kaynattim. Blender kullanmadim. Hep catalla ezdim.
Ama benim kızım blw ci çıktı , kendi yemek istedi o yüzden onun tutacağı şekilde buharda haşlamaya başladım
Sabah eşimle pazara gittim, ne zaman birlikte dışarı çıksak ya birbirimizi yeriz yada benim başıma birşey gelir
Kendini buna çok inandırmissin. Böyle düşündüğün sürece hep olacak. Bundan kurtulmaya çalış

Kolay gelsin eloşum sözde ben de bugün vestiyer temizleyecektim kızım toparlansın da varsın evi b.k görürsün ne yapayım
Bende onu düşündüm biliyor musun. Dedim yiki evini temizledi. Daha rahat ilgilenir iş derdi olmaz. Dediğin gibi iyi olsunlarda, iş her zaman yapılır.
Kızımı emzirdim, oluşumun yanına uzandim. Uyumasini bekliyorum bu arada kızım da kıvranıyor. Mutfakk o biçim, ama cok relaksim bu akşam

Aman valla sağlıkları yerinde olsun da ne yapalım gerisini

Aman valla sağlıkları yerinde olsun da ne yapalım gerisini
Kesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.

Ak iyiki aklıma geldi. Kefirimi çıkarmayı unutmusum dolaba koymam lazim bu gece tamamen aklimdan çıkmış

İyi akşamlar kızlar gündüz misafirim vardı giremedim sürekli ayaktaydim ayaklarım agrimis vala ya yarın hastane randevumuz var bklm bklm eğer yapıyorlarsa oğlumun sünnet isi için gidicez kızı anneme bırakırız öyle gideriz artık bu arada sağlık ocağını aramıştım dün tahlil sonuçları için bütün değerlerin iyiymiş sadece kolesterol biraz sınırda yüksek değil çok sıkıntı değil dedi karnım kasıklarım ağrıyor yine

Kilo fazla olunca da kolesterol yüksek çıkar canım.
Üşütüyor olabilir misin acaba

Ooo supersinn hadi insallah cumaya cok guzel olsun. Menulerini goremiyorumm neden yazmiyorsun kopya cekmeyelim diye mi
Wc den sonra bir değişiklik olmadi
Ya cok duzensizim bu hafta. Hiç saatlere falan uyamıyorum. Haftaya inşallah duzenli bir hayata başlarsam menüleri de düzene koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…