- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.721
Geçmiş olsun canım
Kiyamam ya cabuk atlatir umarm
Çok sağolun kızlar ilaçların etkisiyle iyi ishali devamÇok geçmiş olsun kuzumşimdi nasıl oldu
Çok sağol canım içirebildiğim kadar içireceğim inşallahİnan bak aynı bizimde ama ishal varsa eğer aşka bişey geçirmiyor canım. Ben her şeyi denedim serum takamıyoruz damar bulunamıyor. Evde çaresiz kalakaldım. Başta kendi doktoru olmak üzere tüm tanıdığım doktorları aradım ne yapabilirim diye. Kızım o hasta haliyle annecim yalvarırım sana beni hastaneye götürme diye hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Bir hafta sürdü ama bende ne süt kaldı ne de can kaldı. Bi şeyi değiştir hemen anlıyorlar. Yalvar yakar içirdim. Sade içemez zaten tabi değişik ama ayranı onunla yaptım yarı yarıya. Çorba bir iki kaşık içse bile çorbanın içine attım. Yeterki vücuda girsin diye. Ateş içinde sürekli koltuk altına bez koydum baktım kesmiyor doğru duşa soktum. İbşallah hemen atlatırsınız canım allahım çocuklar hasta olmasın inşallah
Kolay gelsin eloşum sözde ben de bugün vestiyer temizleyecektim kızım toparlansın da varsın evi b.k görürsün ne yapayımMutfaktan çıkamıyorum bugün.. derinlemesine temizlik varrr
Sürekli ara vermek durumunda kalıyorum.
Kızım uyudu, şimdi oğlumuda uyuttum sayılır.
Bi wc molasi verdimbiraz dan devam ederim. Sonra kızım uyanır emer o zaman da alıntılara bakarim..
Henüz yapamiyorum. Şu duzeni bi oturtturayim arastiricam. O zaman paylaşırımm..Hangi meditasyonu yapıyorsun, bizimle paylaşır mısın.
Bu arada çocuklar uyurken iş yapmak daha mantıklı.
Çocuk uyanık iken onunla oyun oynayınca gevşiyor, enerjisini atıyor, rahatlayan çocuk daha kolay ve derin uyuyor.
Canim ben ilk zamanlar bazen buhar bazen suda kaynattim. Blender kullanmadim. Hep catalla ezdim.Aaa ne zaman geloyor ben de alayım .ek gıdada laxım olcak heralde bana? Kızlar bi de ek gıdaya basladıgınızda corba verırken sebzeleri suda kaynatıp mı yaptınız yoksa buhardam ı hasladınız, ilk etapta tam pure degıl de sulandırılmıs pure vercem,hangi yontem daha iyi
Kendini buna çok inandırmissin. Böyle düşündüğün sürece hep olacak. Bundan kurtulmaya çalışSabah eşimle pazara gittim, ne zaman birlikte dışarı çıksak ya birbirimizi yeriz yada benim başıma birşey gelir
İnandırmakla alakası yok canım, geri dönüp baktığımda başlangıç noktası hep aynı maalesefKendini buna çok inandırmissin. Böyle düşündüğün sürece hep olacak. Bundan kurtulmaya
Bende onu düşündüm biliyor musun. Dedim yiki evini temizledi. Daha rahat ilgilenir iş derdi olmaz. Dediğin gibi iyi olsunlarda, iş her zaman yapılır.Kolay gelsin eloşum sözde ben de bugün vestiyer temizleyecektim kızım toparlansın da varsın evi b.k görürsün ne yapayım
Bilmiyorum ki canımGeçmiş olsun canım
Yaaa bütün şeyleri üst üste gelmiş canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım bı yeri mi ağrıyor ki
Düzelir insAllah cnmBilmiyorum ki canımyarında devam ederse doktora götürürüz artık
Aman valla sağlıkları yerinde olsun da ne yapalım gerisiniBende onu düşündüm biliyor musun. Dedim yiki evini temizledi. Daha rahat ilgilenir iş derdi olmaz. Dediğin gibi iyi olsunlarda, iş her zaman yapılır.
Kızımı emzirdim, oluşumun yanına uzandim. Uyumasini bekliyorum bu arada kızım da kıvranıyor. Mutfakk o biçim, ama cok relaksim bu akşam
BaktınmıGaliba bu sefer oldu. Parmak ucunda cikmam lazim. Bi tartiya da bakayim bari
Kesinlikleeee öyle. Kefir denesen mi aslında. Internette yada aktardan bulabilirsin. Yapımı da cok zor değil.Aman valla sağlıkları yerinde olsun da ne yapalım gerisini
Baktimmm baktimm ama wc ye girdim tekrar. Dur tekrar bakacağım. Ama eksideyimBaktınmı
Yaniii yarin sabahh ekside olacağım gibi bi sonuçBaktimmm baktimm ama wc ye girdim tekrar. Dur tekrar bakacağım. Ama eksideyim
Ooo supersinn hadi insallah cumaya cok guzel olsun. Menulerini goremiyorumm neden yazmiyorsun kopya cekmeyelim diye miBaktimmm baktimm ama wc ye girdim tekrar. Dur tekrar bakacağım. Ama eksideyim
Kilo fazla olunca da kolesterol yüksek çıkar canım.İyi akşamlar kızlar gündüz misafirim vardı giremedim sürekli ayaktaydim ayaklarım agrimis vala ya yarın hastane randevumuz var bklm bklm eğer yapıyorlarsa oğlumun sünnet isi için gidicez kızı anneme bırakırız öyle gideriz artık bu arada sağlık ocağını aramıştım dün tahlil sonuçları için bütün değerlerin iyiymiş sadece kolesterol biraz sınırda yüksek değil çok sıkıntı değil dedi karnım kasıklarım ağrıyor yine
Wc den sonra bir değişiklik olmadiOoo supersinn hadi insallah cumaya cok guzel olsun. Menulerini goremiyorumm neden yazmiyorsun kopya cekmeyelim diye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?