- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.781
Üçünden mayayı aldığım saat canım zaten o an bitiriyoruz dolaba koymuyorum içeceğimiz kadar mayalıyorumEn son derken canim. İcinden mayasini suzdugun saatmi. Mayayi aldiktan sonra mayalanma devam etmeyecegi icin sikinti olmuyordur
Bu cuma hedefin ne canımYok bebeğim bu hafta için değil önümüzdeki hafta için konuşuyorum
Hoşgeldin canımmerhaba iyi akşamlar hanımlar hepinize ben betül belki yazdan hatırlamış olabilirsiniz yeniden buradayım ve +5le
Hoşgeldin Malatyalımerhaba iyi akşamlar hanımlar hepinize ben betül belki yazdan hatırlamış olabilirsiniz yeniden buradayım ve +5le
Bundan sonra bende böyle yapayim.Üçünden mayayı aldığım saat canım zaten o an bitiriyoruz dolaba koymuyorum içeceğimiz kadar mayalıyorum
Ben cumayı çok merak ediyorumBu cuma hedefin ne canım
Cogu hoca diyanet gibi aciklama yapmis zaten canim. Bazisi kimyager di sanirim onlara danisirak icindeki alkol durumuna gire icilebilir diyor. Tesekkur ederim bilgi icinDediğim fikir bilim adamına ait..
Ancak diyanet mayalanma farklılıkları nedeniyle helal diyor, tabi bu prof helal olduğunu kabul etmiyor.
Taz icince bir risk kalmiyor zaten demekki.Üçünden mayayı aldığım saat canım zaten o an bitiriyoruz dolaba koymuyorum içeceğimiz kadar mayalıyorum
Hosgeldin canim. Benim hafiza pek yok hatirlayamadim ama kaptanimiz kesin hatirlar. Baya durdunmu takimdamerhaba iyi akşamlar hanımlar hepinize ben betül belki yazdan hatırlamış olabilirsiniz yeniden buradayım ve +5le
71 i kesin görürüm de ne kadar görürum onu kestiremiyorumBu cuma hedefin ne canım
Ben ne dedim kesin hatirlarHoşgeldin Malatyalı
Yazın kayısı işlerinden aktif olamamıştın
Artık bir mani yoksa aktif olman için, ilk sayfa ilk mesajdaki tanıtım formunu doldur, seni yeniden tanıyalım
Şu an ki sayı ne kadar da güzel yaa. 62 harikaaaCumaları en çok kilo güncellemesi yapıp aşağıdaki yuvarlakta kilomu görünce mutlu oluyorum yainşallah bu hafta ibre aşağı hareket edebilir
Cumayi bende cok merak ediyorumCumaları en çok kilo güncellemesi yapıp aşağıdaki yuvarlakta kilomu görünce mutlu oluyorum yainşallah bu hafta ibre aşağı hareket edebilir
Yarın bol su iç canımCumaları en çok kilo güncellemesi yapıp aşağıdaki yuvarlakta kilomu görünce mutlu oluyorum yainşallah bu hafta ibre aşağı hareket edebilir
O sayı dan daha en az 5 düşmem lazım. Ama durduk yere yiyip ayağıma sıkıyorumŞu an ki sayı ne kadar da güzel yaa. 62 harikaaa
Neyse bana da az kaldi sayılır. 97 lerden geliyorum az değil
Cokkk su ona yaramiyor bence 2 içsin yeterYarın bol su iç canım
Akşam da erken kapat
Mümkünse yarın ekmek tüketme
İllaki eksi gelirsin o zaman
Motivayonumuzu en çok yükselten şey Cuma günü tartıda gördüğümüz eksiler oluyor.
Ekmeksiz bi günYarın bol su iç canım
Akşam da erken kapat
Mümkünse yarın ekmek tüketme
İllaki eksi gelirsin o zaman
Motivayonumuzu en çok yükselten şey Cuma günü tartıda gördüğümüz eksiler oluyor.
Canım ben yoğurt için haftalık süt alıyorum onunla yapıyorum biraz ayırıyorum. Dışarı yoğurdunu almıyorum uzun zamandır. Ama hepsi olur bence yaBundan sonra bende böyle yapayim.
Sen hangi sütle mayaliyorsun canim
Bende vallahaBen cumayı çok merak ediyorum
İçinden aldıktan sonra sıkıntı olmaz galiba. Ben ne kadar içeceksek o kadar o zaman yapıyorum. Yapmadığım zaman buzlupa atıyorumCogu hoca diyanet gibi aciklama yapmis zaten canim. Bazisi kimyager di sanirim onlara danisirak icindeki alkol durumuna gire icilebilir diyor. Tesekkur ederim bilgi icin
Taz icince bir risk kalmiyor zaten demekki.
Hosgeldin canim. Benim hafiza pek yok hatirlayamadim ama kaptanimiz kesin hatirlar. Baya durdunmu takimda
Gönlüm 71 den yana ama bakalım ne gelecek71 i kesin görürüm de ne kadar görürum onu kestiremiyorum
Peki ya senin
Aynen yeni indi viçütümdeki şişlikCokkk su ona yaramiyor bence 2 içsin yeter
Benim ibrenin dengesi çok bozuk yoksa ben şişko değilimEkmeksiz bi günaçlıktan ölmem di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?