Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaaa cok az kalmış ama senin durum biraz tehlikeli. Insallah koruyabilirsin. 4 tane cikolatali gofret üst üste yemeyle biraz zor görünüyor
Bendeki potansiyel piyyuuu ama korumada almam çünkü şu an yasak ya cumaları gözüm dönüyor. Hamilelikten önce 3 yıl 55 te kaldım
Yok canım, enkaz altında kalanlar aç susuz ölmüyorsa ekmeksiz ölmezsin

Kabul ediyorum kötü bir örnekti, travmatik
bakıcaz artık

Helal beeee şuna bak. Bende bi 62 görsem allahım duy sesimi iştahımı tamamen kapat
Kız senin iştahın mi var ki Allah kapatsın
Hahahah yazdıktan sonra gördüm yaaaa. Sen 71 olursun bencede ama bana biraz zor
Kuş kadarlık listeyle vermezsen paranı faiziyle geri iste diyetisyenden git duble İskender artı künefe ye
Biz bi ara hiç almiyorduk eve. Sonra sadece kahvaltı için t.b almaya başladık bir daha birakamadik. Akşam sofraya ekmek koymayiz genelde bulgur olur
Ben senelerdir yerim. Bi hamilelikte midem aşırı bulanıyordu sadece beyaz ekmek ve zeytin bastiryordu. Günde 2 beyaz ekmek ve 2 tabak zeytinle beslendim 4 ay o 4 ayda da 20 kilo aldım zaten
Tam buğdaymı yiyorsun. Bi ara kendimi çok alıştırmıştım sonra almaya almaya unuttum yaa
Tam buğday siyez Chia tohumlu değişiyor

Aslında ben hep böyle yiyordum canım sabah yumurta yerine başka bişey ekledi akşam er salata sebze günü var onları ayırdı. Bende dedim aynısını. Ama parayı ben vermedim veren bi arkadaş var ona çöktüm paylaşalım dedim ama kabul etmedi. Bende diyeti yapıyorum işte

O arkadaş benden kendi dayanamamış seni atmış ateşe

Merhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi

Daha odadan cikamadan kızım tekrar uyandi
Benimki ayakta sallanıyor cin gibi bakıyor uyusa hemen uyucam çok yorgunum bende
O arkadaş benden kendi dayanamamış seni atmış ateşe
Yok kız onada yaptırıyorum bıraktırmıyorum hergün rapor veriyor. Dünya kadar para verdi yazık günah. Akşam bi ara gözü dönmüştü sakinleştirdim ama şuan haber alamıyorum

Çok basit çünkü muhteşem olağanüstü harikulade enerjimiz seni çekti
Hoş geldin Canım
Allah şişko gelip çıtır gitmeyi nasip etsin amin

merhaba iyi akşamlar hanımlar hepinize ben betül belki yazdan hatırlamış olabilirsiniz yeniden buradayım ve +5le
Tekrardan hoş geldin canım
Hoş geldin canım inşallah bu defa hedefini tamamlarsın kaptanımız dönüş yapar sana p zamana kadar ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…