- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #407.821
Bi arada fıstıklı sarma
Cidden işe yarıyor mu bu diyetisyen listesi.Sana yaradı duraklamamsen yürüdün gittin ama bak açıldım geliyorum bekle
Kiloyu vereyim ben sonra azar azar ı nimetlerden faydalanıcamYok kiz tamamen kapanmasin istahin. Hersey nimet bize
Olsun yeniden burdasin ya. Hosgeldin ins istedigin kiloya ulasirsin en kisa zamanda canim
Bendeki potansiyel piyyuuuYaaa cok az kalmış ama senin durum biraz tehlikeli. Insallah koruyabilirsin. 4 tane cikolatali gofret üst üste yemeyle biraz zor görünüyor
bakıcaz artıkYok canım, enkaz altında kalanlar aç susuz ölmüyorsa ekmeksiz ölmezsin
Kabul ediyorum kötü bir örnekti, travmatik
Kız senin iştahın mi var ki Allah kapatsınHelal beeee şuna bak. Bende bi 62 görsem allahım duy sesimi iştahımı tamamen kapat
Kuş kadarlık listeyle vermezsen paranı faiziyle geri iste diyetisyenden git duble İskender artı künefe yeHahahah yazdıktan sonra gördüm yaaaa. Sen 71 olursun bencede ama bana biraz zor
Ben senelerdir yerim. Bi hamilelikte midem aşırı bulanıyordu sadece beyaz ekmek ve zeytin bastiryordu. Günde 2 beyaz ekmek ve 2 tabak zeytinle beslendim 4 ayBiz bi ara hiç almiyorduk eve. Sonra sadece kahvaltı için t.b almaya başladık bir daha birakamadik. Akşam sofraya ekmek koymayiz genelde bulgur olur
Tam buğday siyez Chia tohumlu değişiyorTam buğdaymı yiyorsun. Bi ara kendimi çok alıştırmıştım sonra almaya almaya unuttum yaa
Yarıyor canım sürekli değiştiriyor bişeyler ekletiyor gün içinde . İş yerinde bi arkadaş çok güzel verdi bende onlara uydum demiyorum. Sabah biraz mutlu etti beni ibiallah cumaya kadar devam ederCidden işe yarıyor mu bu diyetisyen listesi.
Cocugun sana kiyamadi yat yanima anam uyuyalim diyoDaha odadan cikamadan kızım tekrar uyandi
Aynen benimki de uzandım yanına yineDaha odadan cikamadan kızım tekrar uyandi
O yüzden cumaları yazmıyorum menümü
Aslında ben hep böyle yiyordum canım sabah yumurta yerine başka bişey ekledi akşam er salata sebze günü var onları ayırdı. Bende dedim aynısını. Ama parayı ben vermedim veren bi arkadaş var ona çöktümBendeki potansiyel piyyuuuama korumada almam çünkü şu an yasak ya cumaları gözüm dönüyor. Hamilelikten önce 3 yıl 55 te kaldım
bakıcaz artık
Kız senin iştahın mi var ki Allah kapatsın
Kuş kadarlık listeyle vermezsen paranı faiziyle geri iste diyetisyenden git duble İskender artı künefe ye
Ben senelerdir yerim. Bi hamilelikte midem aşırı bulanıyordu sadece beyaz ekmek ve zeytin bastiryordu. Günde 2 beyaz ekmek ve 2 tabak zeytinle beslendim 4 ayo 4 ayda da 20 kilo aldım zaten
Tam buğday siyez Chia tohumlu değişiyor
inşsallah :)))Yok kiz tamamen kapanmasin istahin. Hersey nimet bize
Olsun yeniden burdasin ya. Hosgeldin ins istedigin kiloya ulasirsin en kisa zamanda canim
O arkadaş bendenAslında ben hep böyle yiyordum canım sabah yumurta yerine başka bişey ekledi akşam er salata sebze günü var onları ayırdı. Bende dedim aynısını. Ama parayı ben vermedim veren bi arkadaş var ona çöktümpaylaşalım dedim ama kabul etmedi. Bende diyeti yapıyorum işte
Benimki ayakta sallanıyor cin gibi bakıyor uyusa hemen uyucam çok yorgunum bendeDaha odadan cikamadan kızım tekrar uyandi
Yok kız onada yaptırıyorum bıraktırmıyorum hergün rapor veriyor. Dünya kadar para verdi yazık günah. Akşam bi ara gözü dönmüştü sakinleştirdim ama şuan haber alamıyorumO arkadaş bendenkendi dayanamamış seni atmış ateşe
Çok basit çünkü muhteşem olağanüstü harikulade enerjimiz seni çektiMerhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
Tekrardan hoş geldin canımmerhaba iyi akşamlar hanımlar hepinize ben betül belki yazdan hatırlamış olabilirsiniz yeniden buradayım ve +5le
Hoş geldin canım inşallah bu defa hedefini tamamlarsın kaptanımız dönüş yapar sana p zamana kadar ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul edersen ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşabilir misin ?Merhaba ben Beyaz Leylak daha önce cuma zayıflama yarışmalarında 2 kez 3.takımda yarıştım.Fakat 2 sinde de takım kapandığı için kilo verme serüvenim yarım kaldı.Başka takımlarda yarışabilirdim transfer olabilirdim elbette ama hem takımın dağılmasına üzüldüğüm hem de yeni arkadaşkarla başlamaya hevesim olmadığı için istemedim .Malesef takıma olan sorumluluk duygumu tek başına kalınca kendime gösteremediğim için verdiğim kiloları tekrar aldım.Anladım ki otokontrol mekanizmam sadece başkaları ile devreye giriyor.Ben disiplinli bir üyeyim eğer sizin için uygunsa bu yarışa ben de dahil olabilir miyim?
Bu arada neden 9 .takıma yazdığımı bilmiyorum inanın içimden 9. Takıma yazmak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?