- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.381
Mecburi canım, ceza yedirme bizeAy canım çok teşekkürler oraya illa yazmam gerekiyor mu baktım herkes uzun uzun yazmışseni de tebrik ederim canım 3. Olmuşsun
Ay çok güldüm yaaaa
Haftaya bu iş olacak hacılar aynen devam bu hafta artı ve sabit gelenler durumu telafi edecek inşallahKeşke takım sa birinci olsaydı ama haftaya inşallah canım
Heee tamam yazıcam canımMecburi canım, ceza yedirme bize
Ben benim diyete devam edicem bakalım haftaya kadar ne gidecekHaftaya bu iş olacak hacılar aynen devam bu hafta artı ve sabit gelenler durumu telafi edecek inşallah
O zaman elonun isteği vardı o mu olsun yoksa gelsin mi halay3.lüğü kutlayabiliriz.
Herşeye rağmen 6 takım arasında ilk yarıdayız
Halay başı sensin, seçimi sana bıraktımO zaman elonun isteği vardı o mu olsun yoksa gelsin mi halay
papatya_2014 papatyam çok tebrik ediyorum canım online mi diyetisyenin ?
Evet canım online bi diyetisyen. 3 arkadaş başladık. Aslında benim yaptığımla nerdeyse aynı sadece ben rapor verme durumu olmadığı için akşam yemeğinde kafama göre miktarı belirliyordum bunlar hergün resim istiyorO zaman elonun isteği vardı o mu olsun yoksa gelsin mi halay
papatya_2014 papatyam çok tebrik ediyorum canım online mi diyetisyenin ?
Ne güzel ilk hafta çok güzel geçti inşallah hep böyle gider canımEvet canım online bi diyetisyen. 3 arkadaş başladık. Aslında benim yaptığımla nerdeyse aynı sadece ben rapor verme durumu olmadığı için akşam yemeğinde kafama göre miktarı belirliyordum bunlar hergün resim istiyor
Tebrik ederim maşallahAy canım çok teşekkürler oraya illa yazmam gerekiyor mu baktım herkes uzun uzun yazmışseni de tebrik ederim canım 3. Olmuşsun
Keşke takım sa birinci olsaydı ama haftaya inşallah canım
Tebrik ediyorum kaptanım maşallah3.lüğü kutlayabiliriz.
Herşeye rağmen 6 takım arasında ilk yarıdayız
İyi güldümBugün minnoş oynayacağım yerde sürünen dayı = ben
Kız 1.5 ekside olayım da eksi olayım 2 demeBu hafta dediklerimi uygula bakalım, yoksa sittin sene toparlayamazsın kendini
Yanlız 2 kg vermezsen dilime düşersin haberin ola
@Ucmelekannesi dürt şu bacını biraz canım
Teşekkür ederim canım, darısı hepimizin başına inşaallahHandandandan papatya_2014 kızlar tebrik ederim sizleri hedefe ulaşana kadar daim olsun başarınız darısı başımıza
Hadi bakalımmm ozaman kim kazanacakkbu hafta bana rakip cokk
asilcam bu haftaaa sporaa
hayirli olsun canim mezuniyetin
farisi bize insallahhh
Kiyamam kuzu ya iyi olmasına sevindmUyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükür
Afyt olsn spor da sahane menude guzel20 kasim cuma
13.00
3 kucuk sarma
5 frambuaz
15.00
1 lahmacun
bol yesillik
sutlu kahve sekersie
17.00
1 avuc kuru yemis
spor 70 dk hizli yuruyus 210 puan
500 ip 100
toplam 310 puan
su 2.5 olur yatana kadar
Bu hafta yok kacamak yapmayi hakketmedim :/guzel canim
cuma kacamagida yok:)
Tebrikler kızlar 3cuyuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.859
2. (6.TAKIM) ==> % 0.703
3. (9.TAKIM) ==> % 0.675
BİREYSEL DERECELER
1.papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM
3.Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?