Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O zaman elonun isteği vardı o mu olsun yoksa gelsin mi halay
papatya_2014 papatyam çok tebrik ediyorum canım online mi diyetisyenin ?
Evet canım online bi diyetisyen. 3 arkadaş başladık. Aslında benim yaptığımla nerdeyse aynı sadece ben rapor verme durumu olmadığı için akşam yemeğinde kafama göre miktarı belirliyordum bunlar hergün resim istiyor

Ne güzel ilk hafta çok güzel geçti inşallah hep böyle gider canım

bu hafta bana rakip cokk
asilcam bu haftaaa sporaa

hayirli olsun canim mezuniyetin
farisi bize insallahhh
Hadi bakalımmm ozaman kim kazanacakk
Uyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükür
Kiyamam kuzu ya iyi olmasına sevindm
20 kasim cuma

13.00
3 kucuk sarma
5 frambuaz

15.00
1 lahmacun
bol yesillik
sutlu kahve sekersie

17.00
1 avuc kuru yemis

spor 70 dk hizli yuruyus 210 puan
500 ip 100
toplam 310 puan

su 2.5 olur yatana kadar
Afyt olsn spor da sahane menude guzel
guzel canim
cuma kacamagida yok:)
Bu hafta yok kacamak yapmayi hakketmedim :/
Tebrikler kızlar 3cuyuz
Haftaya 1lik gelicek insallah herkez plan programm yapsın 1ligi alalım :)

Niran ve papatya ayrıca tebrikler derecelerniz icin superdiniz bu hafta

Kızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah

Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.

Oglan uyudu bende yatiyorm kızlar. Tulum aldım waikikiden ilkdefa onunla uyuyor insallah rahat uyur icine kisakollu zibin tulum hic ortmedim ayaklarida acik baktm sicaklar baya insallah terlemez ev de 23 derece civarinda acaba cok ince ortsemmi kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…