- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.341
bu hafta bana rakip cokkCok guzel tebrkler cnm
Ayy kuzum iyimi simdi nasıl
Insallah cnm umutluyum bendee az kaldı
Haftaya telafi ederiz insllah cnm ikimizde
Tebrikler kaptanimm supersinnn
canim acaba usutuyor karni agriyor falanda olabillrmi
Tbrkler cnm guzel enazindan eksidesin
Super insallah yapabillrsn cnm smdiden eksiler gelmis
:) bu hafta herkez biraz bosladi haftaya daha sıkı rekabet olucak eminim ilk rakibin bem 1 olucmm insallah :)
Evet malesef cnm yapilmadi herkez biraz daha fazla spor yapmalı bu hafta
hayirli olsun canim mezuniyetintartım bozuldu 10 kg eksık tartıyor ,mezun olmak ıstıyorum.Handandandan
Tamam kuzum sagolasinCanim face gruplari var.
İstersen oraya katil. Bildigim kadariyla istedigin zaman baslayabiliyorsun. Facedeki grupta sik sorulan sorular kismi var. Bircok sorunun cevabini bulabilirsin. Seviye 1den sonrasini yapamadigim icin tam bilgi veremeyelbilirim sana. Genel hatlari biliyorsundur zaten.
Yasakli yiyecekler var.
Sivi alim saatleri kurallari var.
2 seviyede miydi aclik oruclari basliyor. 48 saatlik tutmustum bir kere zorlamamisti beni. Zaten seviyeler ilerledikcr vucut temizligi geliyor. Sen sadece yaziflamak amacli yapiyorsan surekli 1. Seviye uygun bir beslenme bicimi. Arada da aclik oruclari yaparak vucudu temizleyip ,hemde kilo verebilirsin. Tabi aclik orucu sonrasi beslenme cok ama cok onemli cunku verdigin kiloyu misliyle alabilirsin. Benim face yok esimin faceinden gruba katilmistim. Ama ismi ahmet apa ile yitik sifayi bulanlar gibi biseydi sanirim oraya bak bi
Kolay gelsin rabbim kolay getirsin ve bol bol eksi gelsin
Canım müsait olunca sana detay yazacağımTamam kuzum sagolasin
Tamamdır bekliyorumCanım müsait olunca sana detay yazacağım
Bugun tartışmayı unuttum ama kıyafetle ve tok karinla 62.7 gelmistim dünŞuanda duzene oturdu cnm hatta 1 yasindan sonra duzeldi gibi, o aylarda bizimde oyleydi aha oldu derken hersey tepetaklak oluyordu biraz daha zaman lazım cnm. Ben uyku egitimi vermedm emerek uyuyor genelde bi dönem salladm ama iste 2-3 ay civari. Kendi tercihi emerek uyumak bende saygı duydum artk :) bence kendini yıpratma o nasl daha kolay uyuyorsa seninde isine hangisi geliyorsa oyle yap.
Zamanla olur insallah cnm
Yok cnm bileklik degldi oglanin bezleri camasir deterjani vs geldi.
Bu arada bileklik birisi yazmisti alintilamadm sanrm ucuz olanlar dogru deglmis pek diye. Bende yorumlara guvenip aldm zaten saat alasm vardi bu sekil olsun dedm. Yani gidipde okadar ucuk fiyat vermek bana mantikli gelmedi 250tl civariydi aldigim. Artik nekadar dogru bakicam :)
Supersim cok sevindm cnm suan kac kiloydun
Cok sevindm cnm :) grcmis olsun kuzuya twkrardan
Kesinlikle ip atla o zaman canim ya da zıpla günlük 500 tane anlayabilirsen cok daha iyi tek seferde degil hem 50 - 50 atlıyorum ben57 hep hayal ettiğim kilodur benim ama hedefime yazmaya bile Cesaret edemedim önce 59 olayım sonra inerim diye düşündüm.Ne güzel sizin adınıza sevindim.Basen ise verilen her tavsiyeye açığım çünkü benimki artık basenim var kategorisinde değil basenlerim bağımsızlıklarını ilan ettiler kategorisindevücudumdan ayrı özerk bölge
Yok canim sen karıştırmışsın kocam gormedi henüz 1 senedir gelmedi malesefKiz senin kocan seni zaten 57 ile gormedi mi. Görmüştü sanki öyle hatirliyorum. Hatta cok zayifsin böyle biraz al dememismiydi
Yaa aslinda ben cok iyi ilerliyordum nedenaz yemeye başladım hiç bilmiyorumm. Tekrar eski düzenime dönmem lazimmm.
Evettt böyle düşünüp yapmam lazim. Ama hep yapmamnlazim koruma donemini sporsuz koruyamam yoksa.
Evet sen cok yemeyerek zayiflayamiyordun ama böyle zayifliyorsun. Sen bundan sonra nasil yiyeceğini öğren iyice. Püf noktalari kap.
Yaaa ne guzel cok özledim bu listede olmayı kaptanim* * * 9.Takım 701. Etap * * *
hadikonusalim (62.3/61.2/1.1/%1.766)
Pnrrr-20 (68.1/68.5/-0.4/%-0.587)
Niran Nevra (72.5/71.0/1.5/%2.069) izne ayrılmak istiyor, 2.izin hakkı
strontium (64.4///) tartısı bozulduğu için bildirim yapamadı, mezun olmak istiyor
Bi prenses annesi (88.2/88.3/-0.1/%-0.113)
Papatya_2014 (73.1/70.9/2.2/%3.010)
ela_2019 (72.5/71.8/0.7/%0.966)
medine66 (60.7/60.5/0.2/%0.329)
masal3487 (75.8///) sabit
pamukseker11 (72.8/73.3/-0.5/%-0.687)
9.Takım Ortalaması: %0.675
Ya böyle olması çok iyi olmus gerçekten
Uyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükürAyy kuzum iyimi simdi nasıl
allah korumusUyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükür
Nerden düştü canımUyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükür
guzel canim20kasım.cuma MENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
10:00 kahve
12:00 2 dilim eksi mays ekmegi, 2 dilim salam, 1 tavada yumurta, 5 zeytin, 3 cecil peynir domates
15:00 kahve, yarım muz, 10 badem
18:00 1 tabak tavuklu sebzeli kori soslu yemek, 1 bardak kefir
2lt su
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 90p
Geç değilse bende izne ayrilayim cnmFit mutlu anne düşündün mü canım, ne yapalım
Tmm canım, hayırlı olsun mezuniyetin.
tesekkur ederımmmhayirli olsun canim mezuniyetin
farisi bize insallahhh
listeyi paslastiGeç değilse bende izne ayrilayim cnmbiraz toparlamam lazım düzen olarak snrm
Neyse hayırlısı canım o zmnlisteyi paslasti
gec oldu galiba
Kaptanım doğru mu gördüm izne ayrılmak istiyor yazıyor* * * 9.Takım 701. Etap * * *
hadikonusalim (62.3/61.2/1.1/%1.766)
Pnrrr-20 (68.1/68.5/-0.4/%-0.587)
Niran Nevra (72.5/71.0/1.5/%2.069) izne ayrılmak istiyor, 2.izin hakkı
strontium (64.4///) tartısı bozulduğu için bildirim yapamadı, mezun olmak istiyor
Bi prenses annesi (88.2/88.3/-0.1/%-0.113)
Papatya_2014 (73.1/70.9/2.2/%3.010)
ela_2019 (72.5/71.8/0.7/%0.966)
medine66 (60.7/60.5/0.2/%0.329)
masal3487 (75.8///) sabit
pamukseker11 (72.8/73.3/-0.5/%-0.687)
9.Takım Ortalaması: %0.675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?