Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birinci belli
Bu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü

Bu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
Cok geçmiş olsun canimm önlemini alll ohlamur c vit falan içir

Birinci belli

Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü
Canım ikra nın ishali bitti mi bir şeyler yemeye başladı mu

Off offf tebrikkklerrr kızlar. 3 derecemiz var biri takımın ikisi bireysel eee daha ne olsunn.
Buu hafta bende sahalara dönüyorum ama ip konusunda kararsizimmmm...

Çok güzel olur :))
Dikkat edin geçer inşallah biran önce :)

tebrikler kizlarr
ayrica bireyselde derecesi olan
nirannevra ve papatya tebriklerrr
bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalim
daha cok gaza geliyoruz bence:)
limon ve tuzlu suyla gargara yap canim
bogaza gecmeden
ha hah haa buna gulerim sadece

tabiki bende varim

İnsallah canım

Ya ben spora neden zaman bulamıyorum
Siz ne ara yapıyorsunuz bebekliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…