- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.401
Üşüyor demek ki canım, biraz kalın giydirBu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
Birinci belliKızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah
Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.
Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünküBu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
Cok geçmiş olsun canimm önlemini alll ohlamur c vit falan içirBu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
Canım ikra nın ishali bitti mi bir şeyler yemeye başladı muBirinci belli
Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü
İshal bitmedi ama azaldı epey canım az az yiyor şükür canım eloşum çok teşekkür ederimCanım ikra nın ishali bitti mi bir şeyler yemeye başladı mu
Iyi cokk şükür canim benimİshal bitmedi ama azaldı epey canım az az yiyor şükür canım eloşum çok teşekkür ederim
Off offf tebrikkklerrr kızlar. 3 derecemiz var biri takımın ikisi bireysel eee daha ne olsunn.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.859
2. (6.TAKIM) ==> % 0.703
3. (9.TAKIM) ==> % 0.675
BİREYSEL DERECELER
1.papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM
3.Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
Buu hafta bende sahalara dönüyorum ama ip konusunda kararsizimmmm...Kızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah
Özellikle ip atlama yarışı mı yapsak sayı olark bikez dha yapmistk herkez ozelden bildirmisti supriz sonuclu :) ne dersiniz?
Veyatta bu şekilde devam ama rekabet icin ortilerimizle puanlarmiz bir olabillr 2li birincilikler felan sizde fikir verin bi degisiklik yapalm bu hafta herkez yorum yaparsa bende cogunluga gore karar vericem.
Çok güzel olur :))Kızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah
Dikkat edin geçer inşallah biran önce :)Bu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
tebrikler kizlarrCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (5.TAKIM) ==> % 0.859
2. (6.TAKIM) ==> % 0.703
3. (9.TAKIM) ==> % 0.675
BİREYSEL DERECELER
1.papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM
2. @Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM
3.Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM
bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalimKızlar dikkat dikkat bu hafta icin Spor yarışmasına asılalım spor olmadan incelme olmaz!! Ben 2 haftadir kilo veremesemde kotlarımdan bol geldiklerini anlıyorum spor yapiyorm incelme var bence bu hafta tartıdada karsılıgnı alicam insallah
limon ve tuzlu suyla gargara yap canimBu arada oglanin burnu akiyodu dunden beri su gbi ama arada cok az bide hapsiriyodu smdi aynisi bendede var sabahtan beri burnm akiyor hapsirik sanrm hastalik geliyor ya korkuyorm
ha hah haa buna gulerim sadeceHeeyyy bacılarPnrrr-12 nin teklifini gördünüz mü bu haftanın sporu ip atlama en çok atlayan kazanır diğer sporlardan yapmak isteyen yapabilir tabi yine aynı sistem puanlama devam edecek
Peki yürek yiyip en çok ben ip atlarım diyen var mı? Şayet birinci belli de
Senin dizin ağriyi sen yürü bacım yürüha hah haa buna gulerim sadece
tabiki bende varim
yapabildigim kadar yaparim:)Senin dizin ağriyi sen yürü bacım yürü
İyi seyirler canımKızlar eşim film izleyelim dedi elime telefonu alamıyorum sonra bakıcam alıntılara
Uyurken biZim Yataktan düştü canım. Yatağımız da çok yüksek baya korktu. Etrafa minder koymuştum ama uykulu olunca ödü koptu yavrumunNerden düştü canım
İnsallah canımCok guzel tebrkler cnm
Ayy kuzum iyimi simdi nasıl
Insallah cnm umutluyum bendee az kaldı
Haftaya telafi ederiz insllah cnm ikimizde
Tebrikler kaptanimm supersinnn
canim acaba usutuyor karni agriyor falanda olabillrmi
Tbrkler cnm guzel enazindan eksidesin
Super insallah yapabillrsn cnm smdiden eksiler gelmis
:) bu hafta herkez biraz bosladi haftaya daha sıkı rekabet olucak eminim ilk rakibin bem 1 olucmm insallah :)
Evet malesef cnm yapilmadi herkez biraz daha fazla spor yapmalı bu hafta
Bulmuş iradeli hurslı fit hatunu izler tabi film :))Kızlar eşim film izleyelim dedi elime telefonu alamıyorum sonra bakıcam alıntılara
Ya ben spora neden zaman bulamıyorumtebrikler kizlarr
ayrica bireyselde derecesi olan
nirannevra ve papatya tebriklerrr
bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalim
daha cok gaza geliyoruz bence:)
limon ve tuzlu suyla gargara yap canim
bogaza gecmeden
ha hah haa buna gulerim sadece
tabiki bende varim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?