Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ortağım ben bugün biraz cozuttum ama yarın harika bir dönüş yapiyorum. Hadiiii bakalimmmm yakin takipteyim. Bak uğurlu geldim sana benimle ortak olduğunu duyunca 1 oldun
Bakalim haftaya da öyle olacak mi
papatya_2014

O zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum ne
Kaptanlığı birakmiyor canim. Sadece izne ayriliyir sonra ne zaman isterse tekrar kaptan olarak dönecek. Ama bu sürede düzenli gelir menü paylaşımı da yaparsan listeye girebilirsin bence

O zaman kaptanlığı da bırakıyor.Ben ne zaman takıma girsem takımın kaptanı ayrılmak istiyor yok yok var ben de bişey besmelesiz mi giriyorum ne
Yok kiz takimi biraktigi falan. Buralarda yine sadece listede degil

Yok canım yok takım kapanmıyor kaptan da bi yere gitmiyor merak etme buradayız
İki kere yarıda kaldım takım dağıldı o yüzden korktum biraz şu an çok motiveyim umudumu takıma ve sizlere bağladım. gerçekten çok çok istiyorum zayıflamayı.

papatya_2014 bireyselde 1. oldun canım tebrik ederim.

"Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" topiğinde sırrını paylaşmanı bekliyoruz canım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 701. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (5.TAKIM) ==> % 0.859

2. (6.TAKIM) ==> % 0.703

3. (9.TAKIM) ==> % 0.675

BİREYSEL DERECELER

1. papatya_2014 ==> %3.010==> 9. TAKIM

2. Pain Killer ==> %2.427 ==> 5. TAKIM

3. Handandandan ==> %2.069 ==> 9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

moni ==> %-1.741==> 10.TAKIM

Ay canım çok teşekkürler oraya illa yazmam gerekiyor mu baktım herkes uzun uzun yazmış seni de tebrik ederim canım 3. Olmuşsun
Keşke takım sa birinci olsaydı ama haftaya inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…