- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.441
biz yeni kakktikKahvaltımı yaptım
Evi toplamaya başlıycam uyuyormusunuz kizlar
Sonuclari mi paylastm cnm hatta sen 3 cu oldun bu hafta bulamadiysan tekrar paylasrm oglene dogru bakayimda
gordu sonra canimSonuclari mi paylastm cnm hatta sen 3 cu oldun bu hafta bulamadiysan tekrar paylasrm oglene dogru bakayimda
Oy kuzum geçmiş olsunUyurken düştüğü için çok korktu ve çok ağladı ama geçti önemli bir şey yok çok şükür
Canım mezuniyetin hayırlı olsuntesekkur ederımmm
Günaydın canimGünaydın kızlar
Bazen öylece sızmak bile bir nimetSağol canım ama dün sızmışım yerde uzanırken
MFÖ nün bu sabah yağmur var İstanbul da isimli şarkısını hatırladım birden.... İstanbul deyince burnumun direkleri sızlar
Geçmiş olsun kuzumGünaydin kızlar alintilarla donucem sonra smdi kahvaklti hazirliyorm esimle oglan asagi indiler. Biraz daha iyiyiz sukur hafif nezle tarzı atlaticaz sanirim.
Aynen öyle canım valla sırtım bile ağrımamışBazen öylece sızmak bile bir nimet
Kız herkesin bebesi var sen bebesi olan hangi kadını bu saatte uykum görürsünKahvaltımı yaptım
Evi toplamaya başlıycam uyuyormusunuz kizlar
Gördüm canım eline sağlıkSonuclari mi paylastm cnm hatta sen 3 cu oldun bu hafta bulamadiysan tekrar paylasrm oglene dogru bakayimda
Ah benim de benim de nasıl devrim nasıl özledim. 6 yıl yaşadım orda. Sonra evlenince İstanbul’un bi ilçesi büyüklüğünde olan eşimin memleketine geldimMFÖ nün bu sabah yağmur var İstanbul da isimli şarkısını hatırladım birden.... İstanbul deyince burnumun direkleri sızlar
Ben İstanbul'da doğup büyüdüm ve ancak İstanbul'un bir semti büyüklüğünde olan eşimin memleketinde 13 yıl İzmir'de 1 yıl yaşadım... 7 yıldır Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul ile kıyas edilmez hiç birisi... Kimler geldiiiii hayatımdan kimler gectiiii hiçbirisi hasretini gidermediiiiiKız herkesin bebesi var sen bebesi olan hangi kadını bu saatte uykum görürsün
Gördüm canım eline sağlık
Ah benim de benim de nasıl devrim nasıl özledim. 6 yıl yaşadım orda. Sonra evlenince İstanbul’un bi ilçesi büyüklüğünde olan eşimin memleketine geldim
Simdi okudum mrsaji dunleym bari, biyere alisinca birakip gitmesi zor olsa gerek.MFÖ nün bu sabah yağmur var İstanbul da isimli şarkısını hatırladım birden.... İstanbul deyince burnumun direkleri sızlar
Evet canım aynen öyle.... İstanbul farklı bir diyar ....Simdi okudum mrsaji dunleym bari, biyere alisinca birakip gitmesi zor olsa gerek.
Ustu acik uyuyordu bende derin uyurm gordukce ortuyodm ama iste tun itibariyle tulum giydirdim onuda bi ara uyandi agladi istemedi eliyle cekistirdi ama mecbur aliscak yoksa hasta olucakÜşüyor demek ki canım, biraz kalın giydir
Ben sade zibinla yatirdm ama oyle bile ilk uykusunda hafif terlemis bizim ev cok soguk degl ama belki incecik ustunu ortebillrm. Sen coraplami yatiriyorsn ben dun corapsiz yatirdm ayaklarni orttum ama pek tutmadi onudaBirinci belli
Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü
Ihlamur bitmisdi cikabilltsem alicam bugun bal keciboynuzu mandalina falan verdm simdilikCok geçmiş olsun canimm önlemini alll ohlamur c vit falan içir
Bennnnn diyorm bu hafta ip atlamaya yogunlasicamHeeyyy bacılarPnrrr-12 nin teklifini gördünüz mü bu haftanın sporu ip atlama en çok atlayan kazanır diğer sporlardan yapmak isteyen yapabilir tabi yine aynı sistem puanlama devam edecek
Peki yürek yiyip en çok ben ip atlarım diyen var mı? Şayet birinci belli de
Hadiii insallah cnm illa ip olmasi gerekmiyor sana iyi geleni yap cnmOff offf tebrikkklerrr kızlar. 3 derecemiz var biri takımın ikisi bireysel eee daha ne olsunn.
Buu hafta bende sahalara dönüyorum ama ip konusunda kararsizimmmm...
Evet bu konud haklisin ozaman ip atlama icin ayri hesaplama yapicam insallah katilim cok olurAma bence özelden olmasinnn çünkü burdan açık açık söyleyince gazaa geliyor insan. Bende ufak ufak başlarım alıştıra alıştıra
Insallah cnm sagolasnÇok güzel olur :))
Dikkat edin geçer inşallah biran önce :)
Sagol cnm yapicam sirke de olur diyorlar dmitebrikler kizlarr
ayrica bireyselde derecesi olan
nirannevra ve papatya tebriklerrr
bencede ozelden degilde spor sayfasina yazalim
daha cok gaza geliyoruz bence:)
limon ve tuzlu suyla gargara yap canim
bogaza gecmeden
ha hah haa buna gulerim sadece
tabiki bende varim
Sagolasn cnmGeçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?