Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltımı yaptım
Evi toplamaya başlıycam uyuyormusunuz kizlar
Kız herkesin bebesi var sen bebesi olan hangi kadını bu saatte uykum görürsün
Sonuclari mi paylastm cnm hatta sen 3 cu oldun bu hafta bulamadiysan tekrar paylasrm oglene dogru bakayimda
Gördüm canım eline sağlık
MFÖ nün bu sabah yağmur var İstanbul da isimli şarkısını hatırladım birden.... İstanbul deyince burnumun direkleri sızlar
Ah benim de benim de nasıl devrim nasıl özledim. 6 yıl yaşadım orda. Sonra evlenince İstanbul’un bi ilçesi büyüklüğünde olan eşimin memleketine geldim

Ben İstanbul'da doğup büyüdüm ve ancak İstanbul'un bir semti büyüklüğünde olan eşimin memleketinde 13 yıl İzmir'de 1 yıl yaşadım... 7 yıldır Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul ile kıyas edilmez hiç birisi... Kimler geldiiiii hayatımdan kimler gectiiii hiçbirisi hasretini gidermediiiii

Üşüyor demek ki canım, biraz kalın giydir
Ustu acik uyuyordu bende derin uyurm gordukce ortuyodm ama iste tun itibariyle tulum giydirdim onuda bi ara uyandi agladi istemedi eliyle cekistirdi ama mecbur aliscak yoksa hasta olucak
Birinci belli

Ya hemen bitki çayları vs başla canım bi de uyku tulumunun içine ben penye pijama takımını giydiriyorum üstünü örtmüyorum örtsem de örtü üstünde kalmıyor çünkü
Ben sade zibinla yatirdm ama oyle bile ilk uykusunda hafif terlemis bizim ev cok soguk degl ama belki incecik ustunu ortebillrm. Sen coraplami yatiriyorsn ben dun corapsiz yatirdm ayaklarni orttum ama pek tutmadi onuda
Cok geçmiş olsun canimm önlemini alll ohlamur c vit falan içir
Ihlamur bitmisdi cikabilltsem alicam bugun bal keciboynuzu mandalina falan verdm simdilik
Bennnnn diyorm bu hafta ip atlamaya yogunlasicam
Off offf tebrikkklerrr kızlar. 3 derecemiz var biri takımın ikisi bireysel eee daha ne olsunn.

Buu hafta bende sahalara dönüyorum ama ip konusunda kararsizimmmm...
Hadiii insallah cnm illa ip olmasi gerekmiyor sana iyi geleni yap cnm
Ama bence özelden olmasinnn çünkü burdan açık açık söyleyince gazaa geliyor insan. Bende ufak ufak başlarım alıştıra alıştıra
Evet bu konud haklisin ozaman ip atlama icin ayri hesaplama yapicam insallah katilim cok olur
Çok güzel olur :))

Dikkat edin geçer inşallah biran önce :)
Insallah cnm sagolasn
Sagol cnm yapicam sirke de olur diyorlar dmi
Geçmiş olsun kuzum
Sagolasn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…