- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.481
Bende köfte Var yanınada patates kızartması ama benimki ızgara olacak tabikiAkşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
Benim de kardeşim çok istiyor şuan yaparsak ya kendimi tutamaz yersem diye korkuyorumAllahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor
ben buğdaylı yoğurt çorbası yaptımAkşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa daAllahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor
Benim de oğlum cok istiyor bu ara. Anne hadi yapalım yapalim diye. Cok eğleniyor birlikte yapincaBenim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yaptırıyorlar bu defa da
Afiyet olsun canım köfte benim buzlukta vardı bak yanına yapabilirim iyi dedin afiyet olsu size deBende köfte Var yanınada patates kızartması ama benimki ızgara olacak tabiki
Afiyet olsun cnm yoğurt çorbası benim yarın ki alternatifim olabilir bende buğdaylı yaparım hep çok lezzetli oluyor afiyet olsunben buğdaylı yoğurt çorbası yaptım
dünden makarna var eşime ve kızıma
yanına bir de kanat pişireceğim
İyi yapmışım cnm yürümek iyi geliyor ama havalar bozunca artık benim için çok zor ilkbahara saklıyorum yürüyüş istahimiMerhaba kızlar 30dk yürüdüm anneme geldim
Yaaaaa istemsizce tebessüm ettimBenim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yaptırıyorlar bu defa da
sağol canımmAfiyet olsun canım köfte benim buzlukta vardı bak yanına yapabilirim iyi dedin afiyet olsu size de
Afiyet olsun cnm yoğurt çorbası benim yarın ki alternatifim olabilir bende buğdaylı yaparım hep çok lezzetli oluyor afiyet olsun
İyi yapmışım cnm yürümek iyi geliyor ama havalar bozunca artık benim için çok zor ilkbahara saklıyorum yürüyüş istahimi
Yaaaaa istemsizce tebessüm ettimher gün olmasa iyiymiş şimdiden hamur işi bağımlısı olma yolundalar benimki de kek(içi bol ceviz, üzümlü falan) olsa hergun yer tatlı hiç söylemiyorum bile
haftasonu ya canım, herkesin bi koşturmacası vardır sanırımBugün ki modunu sonradan toparladım kahvaltıdan sonra çayla TV eşliğinde biraz örgü ördüm baktım harekete geçmeden olmuyor ip atladım ardından oğlumu yıkadım kızımla kendim yıkandım şimdi yine emzirme halindeyim uyuyunca bı saçımı kurutur üzerimi giyinip yemek işine giriscem bugün pek kimse yazmıyor sanki takıma ilerlemiyor sayfalar
Olabilir cnm aman iş yapınca bitse keşke ama hiç bitmiyor kihaftasonu ya canım, herkesin bi koşturmacası vardır sanırım
ben bugün tembellik yapıyorum valla
hiç iş yapmadım
aynen öyle, nankör ev işleri yaptıkça daha çok istiyor :)Olabilir cnm aman iş yapınca bitse keşke ama hiç bitmiyor ki
Ben pasta da yaptım kısırda allahım sana geliyorum dedim artıkBenim de kardeşim çok istiyor şuan yaparsak ya kendimi tutamaz yersem diye korkuyorum
Aynen ya bizimkide öok sıkıldım dedi kıyamadım olan bana olduBenim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
Afiyet olsun canımAfiyet olsun canım köfte benim buzlukta vardı bak yanına yapabilirim iyi dedin afiyet olsu size de
Afiyet olsun cnm yoğurt çorbası benim yarın ki alternatifim olabilir bende buğdaylı yaparım hep çok lezzetli oluyor afiyet olsun
İyi yapmışım cnm yürümek iyi geliyor ama havalar bozunca artık benim için çok zor ilkbahara saklıyorum yürüyüş istahimi
Yaaaaa istemsizce tebessüm ettimher gün olmasa iyiymiş şimdiden hamur işi bağımlısı olma yolundalar benimki de kek(içi bol ceviz, üzümlü falan) olsa hergun yer tatlı hiç söylemiyorum bile
Bugün benimde hedefim 1000tek seferde bin tane mi
Aynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorumtek seferde bin tane mi
Aynen cnmaynen öyle, nankör ev işleri yaptıkça daha çok istiyor :)
Saol cnm ayy pasta neyse de kısır da çok seviyorum ya yarın öğlene kısır yapsam bariBen pasta da yaptım kısırda allahım sana geliyorum dedim artık
Aynen ya bizimkide öok sıkıldım dedi kıyamadım olan bana oldu
Afiyet olsun canım
Hiç ara vermeden mi atliyorsun cnm yoksa bı iki dakikalık molalar veriyor msnAynen canım Ortalama 25 dakikada atlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?