Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
Bende köfte Var yanınada patates kızartması ama benimki ızgara olacak tabiki

Akşama yemek planlarınız ne kızlar benim spor bitti oğlumu emziriyorum birazdan hepimiz banyo yaparız ardından çorba salata yicem eşime ne yaparım yemek henüz düşünmedim
ben buğdaylı yoğurt çorbası yaptım
dünden makarna var eşime ve kızıma
yanına bir de kanat pişireceğim

Allahım sana geliyorum kızım pasta yapmak istiyor
Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da

Son düzenleme:
Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yaptırıyorlar bu defa da
Benim de oğlum cok istiyor bu ara. Anne hadi yapalım yapalim diye. Cok eğleniyor birlikte yapinca

Bende köfte Var yanınada patates kızartması ama benimki ızgara olacak tabiki
Afiyet olsun canım köfte benim buzlukta vardı bak yanına yapabilirim iyi dedin afiyet olsu size de
ben buğdaylı yoğurt çorbası yaptım
dünden makarna var eşime ve kızıma
yanına bir de kanat pişireceğim
Afiyet olsun cnm yoğurt çorbası benim yarın ki alternatifim olabilir bende buğdaylı yaparım hep çok lezzetli oluyor afiyet olsun
Merhaba kızlar 30dk yürüdüm anneme geldim
İyi yapmışım cnm yürümek iyi geliyor ama havalar bozunca artık benim için çok zor ilkbahara saklıyorum yürüyüş istahimi
Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yaptırıyorlar bu defa da
Yaaaaa istemsizce tebessüm ettim her gün olmasa iyiymiş şimdiden hamur işi bağımlısı olma yolundalar benimki de kek(içi bol ceviz, üzümlü falan) olsa hergun yer tatlı hiç söylemiyorum bile

Bugün ki modunu sonradan toparladım kahvaltıdan sonra çayla TV eşliğinde biraz örgü ördüm baktım harekete geçmeden olmuyor ip atladım ardından oğlumu yıkadım kızımla kendim yıkandım şimdi yine emzirme halindeyim uyuyunca bı saçımı kurutur üzerimi giyinip yemek işine giriscem bugün pek kimse yazmıyor sanki takıma ilerlemiyor sayfalar

sağol canımm
evet ben de pirinçtense buğdaylıyı tercih ediyorum daha çok seviyorum

haftasonu ya canım, herkesin bi koşturmacası vardır sanırım
ben bugün tembellik yapıyorum valla
hiç iş yapmadım

Benim de kardeşim çok istiyor şuan yaparsak ya kendimi tutamaz yersem diye korkuyorum
Ben pasta da yaptım kısırda allahım sana geliyorum dedim artık
Benim kızlar da keke merak saldılar, bebeğimi de alıştırdılar, hergün yapıyorlar, yapmadıkları günde bebeğim "kek,kek" diye dolanıyor, ona acıyıp yapıyorlar bu defa da
Aynen ya bizimkide öok sıkıldım dedi kıyamadım olan bana oldu
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…