- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.461
Ben de doğma büyüme AnkaralıyımBen İstanbul'da doğup büyüdüm ve ancak İstanbul'un bir semti büyüklüğünde olan eşimin memleketinde 13 yıl İzmir'de 1 yıl yaşadım... 7 yıldır Ankara'da yaşıyorum ama İstanbul ile kıyas edilmez hiç birisi... Kimler geldiiiii hayatımdan kimler gectiiii hiçbirisi hasretini gidermediiiii
hava kapalıyken temizlik yapmak çok güzel oluyor tavsiye ederimEvim aldı başını gidiyor
Kızımı babaannesine gönderip biraz temizlik mi yapsam
Bence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterimHeeyyy bacılarPnrrr-12 nin teklifini gördünüz mü bu haftanın sporu ip atlama en çok atlayan kazanır diğer sporlardan yapmak isteyen yapabilir tabi yine aynı sistem puanlama devam edecek
Peki yürek yiyip en çok ben ip atlarım diyen var mı? Şayet birinci belli de
Çok severim film izlemeyi en sevdiğim hobimKızlar eşim film izleyelim dedi elime telefonu alamıyorum sonra bakıcam alıntılara
Maşallah gece spor muBen gece kızım uyurken yapıyorum yorucu oluyor ama başka zamanım yok maalesef
Günaydın bu ne güzel enerjiGünaydın Hanımlar
Mutlu, huzurlu, kaçamaksız bol sporlu bir haftasonu diliyorum hepinize
Günaydın
Ben de poğaça yaptım ama kendi tepsimi hazırlayıp kahvaltıyı ayrı yapacağım çünkü nefsim dayanamıyor tam bir işkence poğaça varken yumurta yemek.Yok kız ne uyumadı sabah sabah ev ahalisine hamur işi yaptımmbende odaya kızı uyutmaya çekildim. Onlar yesin sonra diyet yemeğime geçicem. Kolay gelsin sana canım benimde çamaşır felan var onları halletmem gerek
Ben de yumurta yemeyi o kadar çok severim kiBence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterim
Çok severim film izlemeyi en sevdiğim hobim
Maşallah gece spor mukendimden utandım şimdi
Günaydın bu ne güzel enerji
GünaydınDaha çok yağsın susuzluk kapımızda
Ben de poğaça yaptım ama kendi tepsimi hazırlayıp kahvaltıyı ayrı yapacağım çünkü nefsim dayanamıyor tam bir işkence poğaça varken yumurta yemek.
Herkese günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günümüz olsun
Bağırsak çalıştırır canım. Ben ara öğünlerde kullanıyorum çok acıkıncaKızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
doğru hava Güzelkent işkencehava kapalıyken temizlik yapmak çok güzel oluyor tavsiye ederim
Napıcan mecburMaşallah gece spor mukendimden utandım şimdi
Bağırsak çalıştırır canım. Ben ara öğünlerde kullanıyorum çok acıkınca
Içine tarçın ve zencefille deneyebilirsin canim Yağyakar sindirimi duzenler. Ben içine bir meyve ve yulaf la öğünlerde de tuketiyorum bazemKızlar kefirin zayıflamaya bir katkısı var mı sizce, deneyimlediniz mi hiç?
Bir de aç karnına öğün niyetine mi tüketmeli yoksa yemeklerle birlikte mi?
Aaaa evet çok güzel olur sağol canım bugün muhakkak denerimIçine tarçın ve zencefille deneyebilirsin canim Yağyakar sindirimi duzenler. Ben içine bir meyve ve yulaf la öğünlerde de tuketiyorum bazem
Bende çok severim nerfilişşşş siz bir günümüz yok maşallahBence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterim
Çok severim film izlemeyi en sevdiğim hobim
Maşallah gece spor mukendimden utandım şimdi
Günaydın bu ne güzel enerji
GünaydınDaha çok yağsın susuzluk kapımızda
Ben de poğaça yaptım ama kendi tepsimi hazırlayıp kahvaltıyı ayrı yapacağım çünkü nefsim dayanamıyor tam bir işkence poğaça varken yumurta yemek.
Herkese günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günümüz olsun
100 müBu hafta hergün ip atlamayı düşünüyorum. Az önce hiç takılmadan 100 atladım tek seferde. Saymadan devam ettim. Oğlumla gürestik spor olsun diye
Bu hafta sayarak ip atlarım. gerçi yürek yemedim ama
Puanlama nasıl oluyordu ve açıktan yazalım bence
Üstünü açtığı için çorapla uyutuyorum kışın canımBen sade zibinla yatirdm ama oyle bile ilk uykusunda hafif terlemis bizim ev cok soguk degl ama belki incecik ustunu ortebillrm. Sen coraplami yatiriyorsn ben dun corapsiz yatirdm ayaklarni orttum ama pek tutmadi onuda
Kuzum o zaman zorlama seni zorlamayacak sporlardan yapBence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı isterim
Astım bende de var, merdiven çıkamam, yokuş tırmanamam, yürüyüş yaparken hep nefes nefes tıkanmış haldeyimdir.Bence de çok güzel olur ama benim astımım var kalbimde ritim bozukluğu vardı geçen yılda yine astım kaynaklı o yüzden tek seferde en fazla 20 atlayabiliyorum yine de katılmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?