- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.981
Canim ben atanamayan öğretmenlerdenimİlk dönem vardı ama şu an yok henüz
Benim dolapta brokoli çorbam var (sebze,brokoli sevmeyen kocam bile bayılır) yanına ne ayarlasam diye düşünüyorumDersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Canım atanmak veya atanamamak bence bir ayrım olmamalı sen de bizler gibi o sıralarda dirsek çürüttün sen iki bölüm okuduğun için iki kat öğretmensin benim nazarımdaCanim ben atanamayan öğretmenlerdenim
Şimdi 2.univ okuyorum çocuk gelişimi 2.sinifim üstten de ders aliyorum 2 ile 3 u birlikte okuyorum inşallah seneye yada sonraki sene okul öncesinden atanirim..
Ya işte belirleyici olan kpss oldu ona da hazirlanamadim canim. Teşekkür ederim çok incesinCanım atanmak veya atanamamak bence bir ayrım olmamalı sen de bizler gibi o sıralarda dirsek çürüttün sen iki bölüm okuduğun için iki kat öğretmensin benim nazarımda
Atanamadığın branş hangisiCanim ben atanamayan öğretmenlerdenim
Şimdi 2.univ okuyorum çocuk gelişimi 2.sinifim üstten de ders aliyorum 2 ile 3 u birlikte okuyorum inşallah seneye yada sonraki sene okul öncesinden atanirim..
Böylesi daha güzel olacak inşallah canımYa işte belirleyici olan kpss oldu ona da hazirlanamadim canim. Teşekkür ederim çok incesin5 yil çürütüp devamını getirememek üzücü olsada en azindan cocuklari büyütüp basliycam insallah. Bi 11 yillik kaybim var ama neyseeee hayirlisi diyelim. Kismet değilmiş.
Fizik öğretmenliğiAtanamadığın branş hangisi
Kolay gelsinnn muhtemelen ayni zamalarda yaptık sporuuuEvler toplandi supuruldu. Minnosum uyutuldu simdi azcik plates videosu yapip ardindan ip sekecegim kimler geliyor benimle
Üzüldüm cidden okuması da havadan atanan birçok branşa göre çok zor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Nasip maalesef fen alanına din kültürüne verilen kontenjanın 10 da biri verilmiyorFizik öğretmenliği
Banyoya gircem birazdan
Nasıl oldu kiAz önce canım tartım paramparça olduen kısa zamanda yeni bir tartı ile yola devam
Aynen maalesef canım şu an imam hatip bile değil okulum 5 Din kültürü öğretmeni varÜzüldüm cidden okuması da havadan atanan birçok branşa göre çok zor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Nasip maalesef fen alanına din kültürüne verilen kontenjanın 10 da biri verilmiyorDin karşıtı değilim ama her şeyin bi ölçüsü olmalı. Velhasıl kolay atanmak için okuyorsan bu dönemde din kültürü okuman lazımdı Çünkü okullarda en fazla sayı şu an o branşta maalesef
Benim ki biraz yanlış tercih kurbanligiÜzüldüm cidden okuması da havadan atanan birçok branşa göre çok zor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Nasip maalesef fen alanına din kültürüne verilen kontenjanın 10 da biri verilmiyorDin karşıtı değilim ama her şeyin bi ölçüsü olmalı. Velhasıl kolay atanmak için okuyorsan bu dönemde din kültürü okuman lazımdı Çünkü okullarda en fazla sayı şu an o branşta maalesef
Çok şey söylerdim ama banlanmayım tartı öncesiAynen maalesef canım şu an imam hatip bile değil okulum 5 Din kültürü öğretmeni var
Çok şey söylesekte hiç bir işe yaramiyor maalesef üstelik herkesi herşeyin farkinda amaÇok şey söylerdim ama banlanmayım tartı öncesi
İkisi de olur ama gayet fit hatunsun, itidalli yedikten sonra evdekilerinsen bile yiyebilirsinevdekilerin menüsünü mü istersin, benimkini mi
2 yıl önce haftalık ders saati artırılınca bazı branşlarda ciddi eksiklik oldu, din kültürü de haftada 1 saatten 2 saate çıkınca norm sayısı 2 'ye katladı haliyleÜzüldüm cidden okuması da havadan atanan birçok branşa göre çok zor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Nasip maalesef fen alanına din kültürüne verilen kontenjanın 10 da biri verilmiyorDin karşıtı değilim ama her şeyin bi ölçüsü olmalı. Velhasıl kolay atanmak için okuyorsan bu dönemde din kültürü okuman lazımdı Çünkü okullarda en fazla sayı şu an o branşta maalesef
ahhhh canımm sen güzel bakıyorsun da ondanİkisi de olur ama gayet fit hatunsun, itidalli yedikten sonra evdekilerinsen bile yiyebilirsin
Tarif isteriz o zamanBenim dolapta brokoli çorbam var (sebze,brokoli sevmeyen kocam bile bayılır) yanına ne ayarlasam diye düşünüyorum
Çocukları büyütükten sonra başlamak daha iyi bence canım, kayıp olarak bakma benceYa işte belirleyici olan kpss oldu ona da hazirlanamadim canim. Teşekkür ederim çok incesin5 yil çürütüp devamını getirememek üzücü olsada en azindan cocuklari büyütüp basliycam insallah. Bi 11 yillik kaybim var ama neyseeee hayirlisi diyelim. Kismet değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?