Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk dönem vardı ama şu an yok henüz
Canim ben atanamayan öğretmenlerdenim
Şimdi 2.univ okuyorum çocuk gelişimi 2.sinifim üstten de ders aliyorum 2 ile 3 u birlikte okuyorum inşallah seneye yada sonraki sene okul öncesinden atanirim..

Dersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Benim dolapta brokoli çorbam var (sebze,brokoli sevmeyen kocam bile bayılır) yanına ne ayarlasam diye düşünüyorum

Şimdi 2.univ okuyorum çocuk gelişimi 2.sinifim üstten de ders aliyorum 2 ile 3 u birlikte okuyorum inşallah seneye yada sonraki sene okul öncesinden atanirim..
Canım atanmak veya atanamamak bence bir ayrım olmamalı sen de bizler gibi o sıralarda dirsek çürüttün sen iki bölüm okuduğun için iki kat öğretmensin benim nazarımda

Canım atanmak veya atanamamak bence bir ayrım olmamalı sen de bizler gibi o sıralarda dirsek çürüttün sen iki bölüm okuduğun için iki kat öğretmensin benim nazarımda
Ya işte belirleyici olan kpss oldu ona da hazirlanamadim canim. Teşekkür ederim çok incesin 5 yil çürütüp devamını getirememek üzücü olsada en azindan cocuklari büyütüp basliycam insallah. Bi 11 yillik kaybim var ama neyseeee hayirlisi diyelim. Kismet değilmiş.

Atanamadığın branş hangisi

Böylesi daha güzel olacak inşallah canım

Fizik öğretmenliği
Üzüldüm cidden okuması da havadan atanan birçok branşa göre çok zor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Nasip maalesef fen alanına din kültürüne verilen kontenjanın 10 da biri verilmiyor Din karşıtı değilim ama her şeyin bi ölçüsü olmalı. Velhasıl kolay atanmak için okuyorsan bu dönemde din kültürü okuman lazımdı Çünkü okullarda en fazla sayı şu an o branşta maalesef

Aynen maalesef canım şu an imam hatip bile değil okulum 5 Din kültürü öğretmeni var

Benim ki biraz yanlış tercih kurbanligi hayırlısı olsun canim. Umarim okul öncesinden yada çocuk gelişiminden atanabilirim. Firsat geldi kaçırmadım okuyorum insallah atanabilirimmm

2 yıl önce haftalık ders saati artırılınca bazı branşlarda ciddi eksiklik oldu, din kültürü de haftada 1 saatten 2 saate çıkınca norm sayısı 2 'ye katladı haliyle

İkisi de olur ama gayet fit hatunsun, itidalli yedikten sonra evdekilerinsen bile yiyebilirsin
ahhhh canımm sen güzel bakıyorsun da ondan
yoksa gayet de "fat"im
evdekilere lazanya var
bana da maydonozlu omlet ve kefir belki biraz da kuruyemiş yerim

Çocukları büyütükten sonra başlamak daha iyi bence canım, kayıp olarak bakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…