Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fizik öğretmenliği
Sayısal bölüm ve haftalık ders sayısı az maalesef, birileri emekli olacak ki yer açılsın.

Atanma puanınız 90 civarı diye hatırlıyorum, bu puanı yapmakta kolay değil canım

Kendini suçlama çalışamadım diye, insanüstü çalışman lazım, sende 2 çocuk var, mümkün değil gibi birşey

Dersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Benim menüm ıspanak yemeği havuç salatası

Aynen alım az ders az.
Alan geldikten sonra puanlar baya düştü ama zaten alanda dershanecilere yaradı. Canim en başta zaten bu bölümü okuyarak hata yaptım sonra da kpss ye çalışmayarak. Çalışsaydım yapardım (çocukla değil tabi çocuktan önce) gibime geliyor.

Fizik öğretmenliği mezunu arkadaşım yıllarca yapamadı canım, onunda 3 çocuk var, şimdi yüksek lisans yapıyor, inşallah önü açılır.

Seninde başka bölüme kara vermen iyi olmuş, mezun olur olmaz atanırsın inşallah

Afiyet olsun menüde sporda guzel cnm
Hep nazar ortada durmasın diye dolabın kenarına koyarken düştü yani çok yüksekten düşmedi ama paramparça oldu

hep nazar abla valla tam bir şeyler basarıcaz derken
Nasip kirilasi varmış
Bebeğime gün doğdu bugün
Ben mutfakta yemeklerle uğraşırken epey dağıttı.
Şimdi de çayı döktü verdim eline elektrikli süpürgeyi, süpür dedim
Yaaa döküp sactigini toplamak yerine tamamen dağılmasın

Sade havuç canım
Aslında tavada az pisirip sarımsaklı yoğurt döküp yemek istiyorum bu seferde ıspanağın vitamini gidiyor
Havuç pişince glisemik İndex değeri artar yani kilo yapma potansiyeli yükselir.
Az soteleyip cacık şeklinde yapıyorum bende, salatasına turp ve kirmsizt pancar ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…