- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.001
Sayısal bölüm ve haftalık ders sayısı az maalesef, birileri emekli olacak ki yer açılsın.Fizik öğretmenliği
Eşimde öyle söylüyor.Çocukları büyütükten sonra başlamak daha iyi bence canım, kayıp olarak bakma bence
Benim menüm ıspanak yemeği havuç salatasıDersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Aynen alım az ders az.Sayısal bölüm ve haftalık ders sayısı az maalesef, birileri emekli olacak ki yer açılsın.
Atanma puanınız 90 civarı diye hatırlıyorum, bu puanı yapmakta kolay değil canım
Kendini suçlama çalışamadım diye, insanüstü çalışman lazım, sende 2 çocuk var, mümkün değil gibi birşey
Fizik öğretmenliği mezunu arkadaşım yıllarca yapamadı canım, onunda 3 çocuk var, şimdi yüksek lisans yapıyor, inşallah önü açılır.Aynen alım az ders az.
Alan geldikten sonra puanlar baya düştü ama zaten alanda dershanecilere yaradı. Canim en başta zaten bu bölümü okuyarak hata yaptım sonra da kpss ye çalışmayarak. Çalışsaydım yapardım (çocukla değil tabi çocuktan önce) gibime geliyor.
Eşinin öğrencisi misin ki öğretmenler günü hediyesi yapıyorsunEşime öğretmenler günü hediyesi olarak sütlaç yapiyorumiyiki yeminliyim valla. Yoksa nasil dayanirdim ki
Sadece havuç ile yapıyorsun havuç salatasını, yoksa turp ve kırmızı pancar da ekliyor musunBenim menüm ıspanak yemeği havuç salatası
Yani komik kırılması asla normal değil elimden düştü dik bir şekilde dedim pili falan düşer ama tuzla buz oldu resmen bakayım da bu hafta alayım hemenNasıl oldu ki
Cumaya kadar yeni tartı alabilecek misin
A101 'e bu hafta geliyor
Kızların dediği gibi nazar vardırYani komik kırılması asla normal değil elimden düştü dik bir şekilde dedim pili falan düşer ama tuzla buz oldu resmen bakayım da bu hafta alayım hemen
Kiz öğretmenler sadece öğrencilerin öğretmeni mi oluyorEşinin öğrencisi misin ki öğretmenler günü hediyesi yapıyorsun
Afiyet olsun menüde sporda guzel cnm23 kasım pzt
09.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
13.30
2 tereyağlı yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
1 kk peynir
15.30
1 bardak kefir
2 tatlı kaşığı Petek bal
18.30
1 kase çorba
Uykusuzluk kaynaklı dengesiz bir gün
2 lt su
spor
30 dk leslie 90 p
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
toplam 285 p
Cmt
30 dk leslie 90 p
@Pnrrr-20
Nasip kirilasi varmışHep nazarortada durmasın diye dolabın kenarına koyarken düştü yani çok yüksekten düşmedi ama paramparça oldu
hep nazar abla valla tam bir şeyler basarıcaz derken
Yaaa döküp sactigini toplamak yerine tamamen dağılmasınBebeğime gün doğdu bugün
Ben mutfakta yemeklerle uğraşırken epey dağıttı.
Şimdi de çayı döktüverdim eline elektrikli süpürgeyi, süpür dedim
Sade havuç canımSadece havuç ile yapıyorsun havuç salatasını, yoksa turp ve kırmızı pancar da ekliyor musun
Havuç pişince glisemik İndex değeri artar yani kilo yapma potansiyeli yükselir.Sade havuç canım
Aslında tavada az pisirip sarımsaklı yoğurt döküp yemek istiyorum bu seferde ıspanağın vitamini gidiyor
Benim bu konuyla ilgili geçmiş yaşantı travmam var canımKiz öğretmenler sadece öğrencilerin öğretmeni mi oluyor
turp yok kırmızı pancarla salatasını yapayım en iyisiHavuç pişince glisemik İndex değeri artar yani kilo yapma potansiyeli yükselir.
Az soteleyip cacık şeklinde yapıyorum bende, salatasına turp ve kirmsizt pancar ekliyorum
Öyle diyelimKızların dediği gibi nazar vardır
DemekkiNasip kirilasi varmış
Yaaa döküp sactigini toplamak yerine tamamen dağılmasın
Gözetimimde süpürttüm :))Yaaa döküp sactigini toplamak yerine tamamen dağılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?