Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gözetimimde süpürttüm :))
Dağıttığını toplaması gerektiğini öğrensin
Gelini arkamdan küfrettiremem
Aynen öğrenmeleri gerek ama içten gelecek galiba benim eş herşeyi yapar abisi kardeşi bı o kadar yapmaz aynı annenin evladı

Çok şey söylerdim ama banlanmayım tartı öncesi
Aynen boş ver canım Niran’ın dediği gibi ders sayısı arttı ama okullarda en çok onlara seçmeli ders açılıyor hani konuşmayacaktım
Tarif isteriz o zaman
Ben bu tarifle denedim ilk bu tarifi yapıyorum hep

Mutlaka Deneyin! Sütlü Brokoli Çorbası (videolu)
Eşinin öğrencisi misin ki öğretmenler günü hediyesi yapıyorsun
Burdan anlıyoruz ki Niran kocasının öğretmenler gününü kutlamamış

Bebek durdumu sen canli dersteyken canim
İki ders durdu,diğer dersler kucağımda beraber işlediken son baktım kucağımda uyumustu kuzum.Esim bir gün değil bir gün evde,evde olmadığı günler bir çözüm bulmam lazim,kayınvalide de gelmedi,olmadı bakıcı ayarlayacagim.

Kuzum kendin belirleyebilirsin saatleri diyecektim sınıf öğretmeni olduğun aklıma geldi

Evet bende 50 ip atlama 10 dk tum vücut egzersiz yaptım ayak bilegim acıdı biraz ip sekmeyi fazla zorlamiycam 50-100-150 ne olursa günlük bölgesel çalışcam uygulamayı başladım
Canım seni başladığından bu yana ilk defa bu kadar motive görüyorum hiç bozma aynen devam sen bile cuma günkü sonuca inanamayacaksın

Aynen canım blenderden iyice geç güzel oluyor gerçekten
Şimdi yapıyorum
Canım seni başladığından bu yana ilk defa bu kadar motive görüyorum hiç bozma aynen devam sen bile cuma günkü sonuca inanamayacaksın
Aynen cnm hamilelikten sonra başladığımdan beri cidden bu sefer kararlıyım bklm ama Karatay pek bana göre değil gibi

Selam :) ben tekrar aranıza katılabilir miyim :)
Hoşgeldin canım
Katılabilirsin tabi ama kural dışı sürede ayrıldığın için listelere giremiyorsun, 3 ay sonra bu süre doluyor.
İstersen takımiçi listede devam edebilirsin

Öncelikle atanan atanmayan tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.Din kültürü öğretmeniyim fakat ben de buralara gelene kadar çok sıkıntı çektim .Mesela liseden mezun olduğumda puanım hukuk fakültesini tuttuğu halde 35 puanım mezun olduğum liseden dolayı kesildi.İki yıllık okudum sonra onu 4 yıla tamamladım.hatta biraz da çalıştım.Edebiyat aşığı bir insan olarak yıllar sonra sınava girip edebiyat öğretmenliği için çabaladım ama yine puanım kesildi.Baktım olmayacak Din Kültürü yazdım.Küçücük bebeğimle üniversite okudum.Ben üniversitedeyken puan yasağı kalktı atandım fakat herkesten 10 yıl sonra başladım.Demem o ki her yıl sadece Din Kültürü ataması da çok yapılmıyor ingilizce ile başabaş gidiyor sınıfçılarda öyle.ben de sizin gibi düşünüyorum herşeyde adil olunmalı gene ilme her zamankinden çok yatırım yapılmalı elbet ama bizde yorumlarken adil olmslıyız bence

Afiyet olsun canım
Kızıma çok yapardım bu tarifle ben sevemedim
Kizimda 2yasindan sonra icmemeye başladı bıktı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…