- 8 Mart 2020
- 5.863
- 28.290
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.021
İyi uykular canımSabah 8 olmadan uyandim havada kapalı azucuk kestireyim sekerleme yapayim uykum geldi
Aynen öğrenmeleri gerek ama içten gelecek galiba benim eş herşeyi yapar abisi kardeşi bı o kadar yapmaz aynı annenin evladıGözetimimde süpürttüm :))
Dağıttığını toplaması gerektiğini öğrensin
Gelini arkamdan küfrettiremem
Aynen boş ver canım Niran’ın dediği gibi ders sayısı arttı ama okullarda en çok onlara seçmeli ders açılıyor hani konuşmayacaktımÇok şey söylerdim ama banlanmayım tartı öncesi
Ben bu tarifle denedim ilk bu tarifi yapıyorum hepTarif isteriz o zaman
Burdan anlıyoruz ki Niran kocasının öğretmenler gününü kutlamamışEşinin öğrencisi misin ki öğretmenler günü hediyesi yapıyorsun
Neymiş kiBenim bu konuyla ilgili geçmiş yaşantı travmam var canım
Brokoli vardı evde deniycem o zmn hemenBen bu tarifle demedim ilk bu tarifi yapıyorum hep
Mutlaka Deneyin! Sütlü Brokoli Çorbası (videolu)
Aynen canım blenderden iyice geç güzel oluyor gerçektenBrokoli vardı evde deniycem o zmn hemen
İki ders durdu,diğer dersler kucağımda beraber işledikBebek durdumu sen canli dersteyken canim
Sınıf ogretmeniyimBenimki de bugün 20.20 de bitecek
Senin branşın neydi canım
Kuzum kendin belirleyebilirsin saatleri diyecektim sınıf öğretmeni olduğun aklıma geldiİki ders durdu,diğer dersler kucağımda beraber işlediken son baktım kucağımda uyumustu kuzum.Esim bir gün değil bir gün evde,evde olmadığı günler bir çözüm bulmam lazim,kayınvalide de gelmedi,olmadı bakıcı ayarlayacagim.
Canım seni başladığından bu yana ilk defa bu kadar motive görüyorum hiç bozma aynen devam sen bile cuma günkü sonuca inanamayacaksınEvet bende 50 ip atlama 10 dk tum vücut egzersiz yaptım ayak bilegim acıdı biraz ip sekmeyi fazla zorlamiycam 50-100-150 ne olursa günlük bölgesel çalışcam uygulamayı başladım
Şimdi yapıyorumAynen canım blenderden iyice geç güzel oluyor gerçekten
Aynen cnm hamilelikten sonra başladığımdan beri cidden bu sefer kararlıyım bklm ama Karatay pek bana göre değil gibiCanım seni başladığından bu yana ilk defa bu kadar motive görüyorum hiç bozma aynen devam sen bile cuma günkü sonuca inanamayacaksın
Hoşgeldin canımSelam :) ben tekrar aranıza katılabilir miyim :)
Afiyet olsun canımAynen boş ver canım Niran’ın dediği gibi ders sayısı arttı ama okullarda en çok onlara seçmeli ders açılıyor hani konuşmayacaktım
Ben bu tarifle denedim ilk bu tarifi yapıyorum hep
Mutlaka Deneyin! Sütlü Brokoli Çorbası (videolu)
Sütlü Brokoli Çorbası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #2950150
Sütlü Brokoli Çorbası (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Burdan anlıyoruz ki Niran kocasının öğretmenler gününü kutlamamış
Ben kışın yapıyorum normalde eşim kabak, brokoli vs yemez ama çorbalarını içer sebze yemiş olsunlar diye uğraşıyorum ben deAfiyet olsun canım
Kızıma çok yapardım bu tarifle ben sevemedim
Kizimda 2yasindan sonra icmemeye başladı bıktı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?