- 31 Ekim 2013
- 21.690
- 72.966
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.941
canım en güzeli Karatay'ın kitaplarını almakKaratayda akşam sebze yok zaten balık yanına en fazla çorba yapardım yoğurtta yiyemem ondan akşam byaa az oldu ama salatayı baya yedim cnm bıraz deneyim bklm nasıl olacak bu arada Karatay diyeti hakkında bilgi alabilriim tam kafamda oturtmak için
Anladm cnm oyle de mantikliymis balkonu silmesi kolayNohut yahnisi nasıl oluyor canım afiyet olsun güzel bence menün
Afiyet olsun gayet güzel menüler
Afiyet olsun canım menü de Spor da güzel
Afiyet olsun canım Aptamil ne süt arttırıcı mi
Ya Kapaklı borcamda falan yaparsam silmiyorum ama hamsi o borcama sığmıyor yüzü açık pişince sıçrıyor diye siliyorum balkonda küçük tüpte yaptım yarın balkonu sabunlar yıkarım daha kolay geliyor öyle ocakta dediğin gibi daha zor
Tam bı düzen oturtamadm ha bı
Canım spor şişlik mi yapıyor acaba pres etme illa ki gidecek
Üçüncüyum şimdilik
Ben genelde csrsmba persmbe normaldr bi tik az yedigm icin persmbe veya cuma tuvalete cikamiyorm normalde gunlk duzenli gelyr. Yani az yemekte yapiyor benceYa kızlar afedersınız ama ben büyük wc mi haftada bir yada ıkı yapıyorum ya, eskıden heegun aynı saatlerde gelırdı , anlamadım
Afyt olsn cnm guzel menu ama sen 100 ip de birakmazdn noldu d biraktn23 kasim pazartesi
12.00
5 zeytin
2 yumurtadan kasarli omlet
domates,salatalik ,marul
1 avuc kuruyemis
17.30
2yk pirinc pilavi
2kabak sote az yagli
5 kofte
ayran 1 bardak
su 2.lt
70 dk yuruyus 210
100 ip atlama 20
toplam 230 puanPnrrr-12
Afyt olsn cnm yumurta gunu olms ama bence guzl aksam hafif gecirmissin cnku. Sporlarda super23 kasım pzt
09.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
13.30
2 tereyağlı yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
1 kk peynir
15.30
1 bardak kefir
2 tatlı kaşığı Petek bal
18.30
1 kase çorba
Uykusuzluk kaynaklı dengesiz bir gün
2 lt su
spor
30 dk leslie 90 p
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
toplam 285 p
Cmt
30 dk leslie 90 p
Pnrrr-12
istersen sana göndereyim kitapları, ben aldım ama okuyamadım kaldı evde öyleceKaratayda akşam sebze yok zaten balık yanına en fazla çorba yapardım yoğurtta yiyemem ondan akşam byaa az oldu ama salatayı baya yedim cnm bıraz deneyim bklm nasıl olacak bu arada Karatay diyeti hakkında bilgi alabilriim tam kafamda oturtmak için
Fasulye çok yedim bide ywdiklerim şişirici şeyler di. Sütlü kahve cekirdekte tok tutuyo acıkınca onlari yedimPazar baya erken kapatmışsın günü
Acıkmadın mi kız
Aynen ya yeni bir vakayı bünyeler kaldıramaz içten içe yarışalım kaç kilosun hacı
Senin de günün kutlu olsun eloşumÖğretmenler gününüz kutlu olsun kizlar
Ben de bi ara 68 küsürü gördüm yokluğunda şimdi yine 65hala bıraktığın yerde hasretinden biçareyim
göbeğim yağ bağladı sen nerdesin çiçeeeğim
ooo yeeaa
cİLĞin ĞeNçlik feat DeRbEdEr AşııQ
ohhh maşallahBen de bi ara 68 küsürü gördüm yokluğunda şimdi yine 65
Patates yemeği gibi yerine nohut var sadece :)Nohut yahnisi nasıl oluyor canım afiyet olsun güzel bence menün
Afiyet olsun gayet güzel menüler
Afiyet olsun canım menü de Spor da güzel
Afiyet olsun canım Aptamil ne süt arttırıcı mi
Ya Kapaklı borcamda falan yaparsam silmiyorum ama hamsi o borcama sığmıyor yüzü açık pişince sıçrıyor diye siliyorum balkonda küçük tüpte yaptım yarın balkonu sabunlar yıkarım daha kolay geliyor öyle ocakta dediğin gibi daha zor
Tam bı düzen oturtamadm ha bı
Canım spor şişlik mi yapıyor acaba pres etme illa ki gidecek
Üçüncüyum şimdilik
2 avuç kadarguzel olmus canim
baya hafif olmus canim
guzel olmus canim
25 hamsi cok degil bence kucucuk zaten
1 kase kuru yemis cok gibi sanki
2 avuc kadar felanmi oluyo yoksa corba kasesiylemi
guzel olmus afiyet olsun canim
bence guzel canim afiyet olsun
bence guzel canim
menunde kacamak yok niye taslayalim:))
bende öyle düşündüm daha düzenli olmaya çalışıyorumBaya azaltmışsın bence canım
İyi mi kötü mü karar veremedimçok dengeli değil gibi
Pazar baya erken kapatmışsın günü
Acıkmadın mi kız
Çikiletalar yok yareppim bu günleri de gördük
Neyini Taşlıçaz kız akşama kadar kuş kadar yemişsin zaten. Ben seni taşlasam taşlasam bebenin sütüne yazık değil mi o kadar az yenir mi diye taşlarım valla
önceliğim bebekler
Güzel bence
Başladın demek bebeleri ne ettin ?ohhh maşallah
ben de işe başladım düzen oturtmaya çalışıyorum hem yemekhanesizlik hem gluten alerjisi çok zorluyor
Oğlan kreşe devam kıza da annem bakıyor canım şimdilik kreş yaşına kadar anneler sıcak evlerinden çıkıp benim zalım bebelerin kollarına bırakacaklar kendileriniBaşladın demek bebeleri ne ettin ?
1 gün öğleden önce bi gün öğleden sonra olmak üzere 6 ve 4 er saat sırayla her gün canım. Ama çocuklar sürekli 6 saat giriyorlar maalesef. 1 ay normaldi bizim okul normal eğitimin gözünü seveyim. Dün ders yaptım sınıfımın en iyi 2 öğrencisinin evinde internet yok giremedi çocuklarımCok uzun ya. Aralarda mola var degilmi canim.
Benim buyuk 2ye kadar derse giriyor 10dk molayla. Kucuk 2 den sonra basliyor aksam 8.falandi bittigi dersinin.
Sen sabahtan baslayip o kadar ders yapiyorsan sikinti gercekten
Ne bulduysam onu yedim günü olduAfyt olsn cnm yumurta gunu olms ama bence guzl aksam hafif gecirmissin cnku. Sporlarda super
Neyse artıdaydın zaten Azcık aç kalFasulye çok yedim bide ywdiklerim şişirici şeyler di. Sütlü kahve cekirdekte tok tutuyo acıkınca onlari yedim
Allah kolaylık versin canımOğlan kreşe devam kıza da annem bakıyor canım şimdilik kreş yaşına kadar anneler sıcak evlerinden çıkıp benim zalım bebelerin kollarına bırakacaklar kendilerini
Saolasin cnm baktım netten sipariş veririm belki başka kitapta bakayım okumak için dhaa detaylı inceleyimcanım en güzeli Karatay'ın kitaplarını almak
çok ayrıntılı anlatıyor aslında
ama Karatayda akşam sebze yok diye bişey yok
serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun
sabahları muhakkak yumurta yemelisin, ekmek yerine kuruyemiş mümkünse ceviz yemelisin peynirle, meyve yiyeceksen bir porsiyon o da mümkünse günün erken saatlerinde olmalı
öğünlerinin arasına min 5 saat koymalısın
öğle ve akşam yemeklerinde et sebze doyana kadar ayda bir bulgur pilavı veya lahmacun hakkın var
kuruyemiş hakkın yine doyana kadar
Anladım cnm Afiyet olsunPatates yemeği gibi yerine nohut var sadece :)
canım en güzeli Karatay'ın kitaplarını almak
çok ayrıntılı anlatıyor aslında
ama Karatayda akşam sebze yok diye bişey yok
serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun
sabahları muhakkak yumurta yemelisin, ekmek yerine kuruyemiş mümkünse ceviz yemelisin peynirle, meyve yiyeceksen bir porsiyon o da mümkünse günün erken saatlerinde olmalı
öğünlerinin arasına min 5 saat koymalısın
öğle ve akşam yemeklerinde et sebze doyana kadar ayda bir bulgur pilavı veya lahmacun hakkın var
kuruyemiş hakkın yine doyana kadar
Evet canım bakıyorum alabilirimmasal3487
Fit mutlu anne
Buna katılıyorum
Karatay diyeti en iyi kitaplardan öğrenilir kızlar.
Herkesin anlayabileceği düzeyde hormonların kilo verme üzerindeki etkisini de anlatmış.
Yemek tariflerinin olduğu kitaplarda var.
Alıp okuyarak başlayabilirsiniz.
Yaşam tarzı haline getirebilirseniz, çocuklarınızın sağlığını da korumuş olursunuz
Canım dün çok yoruldum eve de geç geldim. Çok yoğun geçti iş yeri. Eve kamera taktırmıştım bi taraftanda evde eşimi ve kızımı izledim iyilerdi çok şükür ama bu seferde ben geldim beni özlemiş sanırım sürekli kucağımı istedi. Ama yinede tecrübe oldu banada.papatya_2014 nasıl geçti ilk iş günün canım, bebeğin nasıl tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?