Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım en güzeli Karatay'ın kitaplarını almak
çok ayrıntılı anlatıyor aslında
ama Karatayda akşam sebze yok diye bişey yok
serbest olan yiyeceklerden doyana kadar yiyebiliyorsun
sabahları muhakkak yumurta yemelisin, ekmek yerine kuruyemiş mümkünse ceviz yemelisin peynirle, meyve yiyeceksen bir porsiyon o da mümkünse günün erken saatlerinde olmalı
öğünlerinin arasına min 5 saat koymalısın
öğle ve akşam yemeklerinde et sebze doyana kadar ayda bir bulgur pilavı veya lahmacun hakkın var
kuruyemiş hakkın yine doyana kadar

Anladm cnm oyle de mantikliymis balkonu silmesi kolay
Ya kızlar afedersınız ama ben büyük wc mi haftada bir yada ıkı yapıyorum ya, eskıden heegun aynı saatlerde gelırdı , anlamadım
Ben genelde csrsmba persmbe normaldr bi tik az yedigm icin persmbe veya cuma tuvalete cikamiyorm normalde gunlk duzenli gelyr. Yani az yemekte yapiyor bence
Afyt olsn cnm guzel menu ama sen 100 ip de birakmazdn noldu d biraktn
Afyt olsn cnm yumurta gunu olms ama bence guzl aksam hafif gecirmissin cnku. Sporlarda super

istersen sana göndereyim kitapları, ben aldım ama okuyamadım kaldı evde öylece
taşınırken nereye koydum hatırlamıyorum ama bulursam gönderirim, işe yarasın en azından

Aynen ya yeni bir vakayı bünyeler kaldıramaz içten içe yarışalım kaç kilosun hacı

hala bıraktığın yerde hasretinden biçareyim
göbeğim yağ bağladı sen nerdesin çiçeeeğim
ooo yeeaa
cİLĞin ĞeNçlik feat DeRbEdEr AşııQ

Patates yemeği gibi yerine nohut var sadece :)
2 avuç kadar
bende öyle düşündüm daha düzenli olmaya çalışıyorum

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Beyaz leylak -- + 220 + -- + 135 + -- + -- + --
Medine66 310 + -- + -- + 230 + -- + -- + --
Hadikonusalım -- + 90 + -- + 285 + -- + -- + --
Bi prensesannesi -- + 110 + 60 + 60 + -- + -- + --
Pnrr20 90 + 215 + -300 + 225 + -- + -- + --
Pamukseker -- + 60 + -- + -- + -- + -- + --
Furha63 -- + 200 + 200 + 60 + -- + -- + --
Evssem --40 + 60 + 100 + 70 + --+ -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --

Cok uzun ya. Aralarda mola var degilmi canim.
Benim buyuk 2ye kadar derse giriyor 10dk molayla. Kucuk 2 den sonra basliyor aksam 8.falandi bittigi dersinin.

Sen sabahtan baslayip o kadar ders yapiyorsan sikinti gercekten
1 gün öğleden önce bi gün öğleden sonra olmak üzere 6 ve 4 er saat sırayla her gün canım. Ama çocuklar sürekli 6 saat giriyorlar maalesef. 1 ay normaldi bizim okul normal eğitimin gözünü seveyim. Dün ders yaptım sınıfımın en iyi 2 öğrencisinin evinde internet yok giremedi çocuklarım
Afyt olsn cnm yumurta gunu olms ama bence guzl aksam hafif gecirmissin cnku. Sporlarda super
Ne bulduysam onu yedim günü oldu
Fasulye çok yedim bide ywdiklerim şişirici şeyler di. Sütlü kahve cekirdekte tok tutuyo acıkınca onlari yedim
Neyse artıdaydın zaten Azcık aç kal

Saolasin cnm baktım netten sipariş veririm belki başka kitapta bakayım okumak için dhaa detaylı inceleyim

Patates yemeği gibi yerine nohut var sadece :)
Anladım cnm Afiyet olsun

masal3487
Fit mutlu anne
Buna katılıyorum
Karatay diyeti en iyi kitaplardan öğrenilir kızlar.
Herkesin anlayabileceği düzeyde hormonların kilo verme üzerindeki etkisini de anlatmış.
Yemek tariflerinin olduğu kitaplarda var.
Alıp okuyarak başlayabilirsiniz.
Yaşam tarzı haline getirebilirseniz, çocuklarınızın sağlığını da korumuş olursunuz

Evet canım bakıyorum alabilirim

papatya_2014 nasıl geçti ilk iş günün canım, bebeğin nasıl tepki verdi
Canım dün çok yoruldum eve de geç geldim. Çok yoğun geçti iş yeri. Eve kamera taktırmıştım bi taraftanda evde eşimi ve kızımı izledim iyilerdi çok şükür ama bu seferde ben geldim beni özlemiş sanırım sürekli kucağımı istedi. Ama yinede tecrübe oldu banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…