Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesef

Bizde aynıyız cnm annemlede aynı oda kv kp ve calisiyormus zaten bi ara bizi iyice koparmışlar turkiye gondermisler annem almanyada calisip para kazancakmis akla bak o yuzden böyleyz sanrm annemi cok severm ama genelde belli edemem
Oglum konusunda o yuzden belki bende oyleym durmadan operm oynarm gidiklarm zaten o yuzden iyice şımarik oldu 2ciyi yapmazsam daha fena sımaricak

yaa çok güzel söylemişşin en iyisini yapıyorsun abla

ben de sarılamam anneme, annemde görülmez bi duvar var gibi sanki, çoookkkk yaklaşmak sarılmak istediğim zamanlar oldu ama resmen cesaret edemedim hiç
ama artık anlıyorum annemi ve hiç kızamıyorum
görmediği sevgiyi gösterememesi o kadar normal ki

tavsiye ettiğin kitabı hemen sipariş edeceğim

bölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
hakkinda hayirlisi canim
alalh daha guzel kapilar acar insalalh
dimi ama
belkide sirf bana cevap vermek icin uye oldu
kadinin yuzunden ban yemekten korktum tam tarti oncesi

hakkinda hayirlisi canim
alalh daha guzel kapilar acar insalalh

dimi ama
belkide sirf bana cevap vermek icin uye oldu
kadinin yuzunden ban yemekten korktum tam tarti oncesi
amin inşallah canım bir yandan da yeni kendi işimi kuruyorum daha kazancını alamasam da erkek arkadaşımda senin bir işin daha var sıkma canını diyor

Seni listeye alırsak ancak kurtarırız.
Hadi kendini motive et, sürekli gel, yine yarışalım
yaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..
lakin baş ağrım tuttu mu gözüm hiçbir şeyi görmüyor ne diyet , ne liste , ne sağlıklı beslenme..... sadece ağzıma bir şeyler atıp -yoksa midem beni öldürüyor ve daha çok yemek yemem gerekiyor- ilaç almaya çalışıyorum...
mesela dün gece artık saat 02:00 de uyandım ki gözüm yerinden çıkacak.... masanın üzerinde kek vardı yedim ve ilaç içip yattım... e ne oldu kaç gün boşa gitti...
sonra şu anksiyete, panik atak şeysi bitirdi beni bazen beni öyle aşağıya çekiyor ki gözüm dünyayı görmüyor... o zamanlarda da çok dengesiz besleniyorum ,kah hiçbir şey yiyemiyorum kah gece aburcubur besleniyorum.... bir de üzerine ibs (irritabl bağırsak sendromu) -ki bence tamamen panika atağa bağlı- eklenince hepten perişan oluyorum....
ne diyeyim Allah benim iyiliğimi versin inşallah....

anksiyeten için ilaç kullanıyor musun canım

b,r de sana önerim eve sağlıksız hiçbişe sokma, yeme atakları geldiğinde kuruyemiş, kuru meyve falan yemiş olursun

Bende anneme karşı öyleyim sarilamam öpemem ama o beni küçük çocukmusum gibi sever öper..
Babama karşıda aynıyım sevgimi sarılarak öperek gösteremiyorum
Annem aşırı otoriter baskın bi karakterdi cocukken dövdüğünü hatırlıyorum bizi
Söylüyorum arada cahilmisim bilsem bu kadar etkileneceginixi dovermiydim diyo

Benim kızımda gelir hemen yanima anne sev öp kokla beni seni özledim der
Ben sarma saracağım gelirim yine canlar
Kolay gelsin canım

Benden kaçmaz

anksiyeten için ilaç kullanıyor musun canım

b,r de sana önerim eve sağlıksız hiçbişe sokma, yeme atakları geldiğinde kuruyemiş, kuru meyve falan yemiş olursun
evet kullanıyorum balım
bir de psikolog izzet güllü var onu dinliyorum bu aralar çok iyi geliyor .....
çok sağlıksız şeyler almıyorum; ama işte dün mesela kek vardı, benim kızlar yapmış ev keki yani, yedim gece ilaç almak için...

Bu hafta çok ihmal ettim burayı,farkındayım,yeni duruma adapte olmaya çalışıyorum,malum kaç aydır ders falan yoktu,günde altı saat ders,yemek bebe derken buraya giremedim.Haftaya inşallah telafi ederim.İki üç coxugu olan öğretmen arkadaşlarımın da önünde saygıyla eğiliyorum,cidden zormus

Canım anksiyete panik atak bendede var çok zor gerçekten rabbim şifa versin herkese

neyse ki gitmiş bazı insanlar hakikaten negatif enerji yüklüyor insana nasıl geçti sünnet durumu nasıl minnoşun ?
Niyetim kabak yemeği yemekti :))
Ama vazgeçtim
Süper motive ettiniz dolma sarma yemeye
Dünden kalan dolma sarmaları götüreceğim
Gel gel bi koca sini sardım
Belkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.
Annem annesini çok erken kaybetmiş 9 kardeşlermiş erkek olsun diye ha bire doğurmuş anneannem erken yaşta da ölmüş dedem de iki evlilik yapmış ondan sonra yetmemiş gibi 3 çocuk yapmış ne kadar sevgi görmüş olabilir ki
Aynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesef
Lafı gediğine koymuşsun çok da iyi yapmışsın minnoşa bir şey olmamıştır umarım

Çok geçmiş olsun canım Annemde de ibs var .Yıllarca görmek istemediğimiz önemsemediğimiz gerçek ise bunun anksiyete kaynaklı olduğu.Anti depresan başlayınca kendine geldi hayata döndü kadın.keşke daha önce götürseymişim diyorum.Bu hastalık herşeyi kafaya takan,hassas,insanlarla ilişkilerini çok incik cincik irdeleyen kişilerde daha çok oluyormuş .Zor ama çaresiz değil Allah yardımcın olsun

Ders yaparken kim bakıyor kızına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…