- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.421
Aynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesefCok şükür canim. Yemesi sıkıntı yoksa simdiye geçerdi.
Aynennn kontrollu yeriz tabiiii..Haber et bize de. az kaldi hazırlık icerisindesinizdir şimdi
Çok şükür bir şey olmamis canim.
Bizde de öyle oluyor. Babanin yaninda düştü mü çocuklar dikkatsiz, bizim yanimizda düştü mu biz dikkatsiz oluyoruzzzz
Bizde aynıyız cnm annemlede aynı oda kv kp ve calisiyormus zaten bi ara bizi iyice koparmışlar turkiye gondermisler annem almanyada calisip para kazancakmis akla bak o yuzden böyleyz sanrm annemi cok severm ama genelde belli edememKendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miiiherr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim
yaa çok güzel söylemişşin en iyisini yapıyorsun ablaKendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miiiherr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim
amin canımAfiyet olsun cnm taze kahve kokusu suepr oluyor
Yaaa hayırlısı
Kp yazmıştım cnm klavyem düzeltme yapmış kendince işte
Kp cnm yok sakinim gitti şükür
ben de sarılamam anneme, annemde görülmez bi duvar var gibi sanki, çoookkkk yaklaşmak sarılmak istediğim zamanlar oldu ama resmen cesaret edemedim hiçÇok güzel tesbit etmişsin canım.
Aynı şey bende de var, anneme sarılamam
Bizden önceki dönemde annelerimizin hayat yükü çok ağırmış canım.
O kadar iş gücün sorumluluğun arasında çocuklarına sarılmak akıllarına gelmemiş.
Belkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.
Tekrar yapacağım ama herkese "Annenin Duygusal Yokluğu" kitabını herkese öneriyorum..
Sadece annelerimizi anlamak için değil, çocuklarımıza eksik yaptığımız anneliği farkedip kendimizi düzeltmemiz ve yıllar sonra onlarında bizlerden şikayetlenmemesi için bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kendi adıma anneliğime annelik kattım.
hakkinda hayirlisi canimbölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
dimi amaHahhaaa arama butonundan sana ulaşması tamamda , medineye bu kadar hızlı ulaşmasi şaşırtıcı değil mi. Farmasi yazincada bir tek medine çıkmıyordur herhaldehayir cok fazla tesadüf barindiriyor tam medine sormuşken yeni uyelik açılıp cevap verilmesi düşündürdü
amin inşallah canım bir yandan da yeni kendi işimi kuruyorum daha kazancını alamasam da erkek arkadaşımda senin bir işin daha var sıkma canını diyorhakkinda hayirlisi canim
alalh daha guzel kapilar acar insalalh
dimi ama
belkide sirf bana cevap vermek icin uye oldu
kadinin yuzunden ban yemekten korktum tam tarti oncesi
yaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..Seni listeye alırsak ancak kurtarırız.
Hadi kendini motive et, sürekli gel, yine yarışalım
anksiyeten için ilaç kullanıyor musun canımyaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..
lakin baş ağrım tuttu mu gözüm hiçbir şeyi görmüyor ne diyet , ne liste , ne sağlıklı beslenme..... sadece ağzıma bir şeyler atıp -yoksa midem beni öldürüyor ve daha çok yemek yemem gerekiyor- ilaç almaya çalışıyorum...
mesela dün gece artık saat 02:00 de uyandım ki gözüm yerinden çıkacak.... masanın üzerinde kek vardı yedim ve ilaç içip yattım... e ne oldu kaç gün boşa gitti...
sonra şu anksiyete, panik atak şeysi bitirdi beni bazen beni öyle aşağıya çekiyor ki gözüm dünyayı görmüyor... o zamanlarda da çok dengesiz besleniyorum ,kah hiçbir şey yiyemiyorum kah gece aburcubur besleniyorum.... bir de üzerine ibs (irritabl bağırsak sendromu) -ki bence tamamen panika atağa bağlı- eklenince hepten perişan oluyorum....
ne diyeyim Allah benim iyiliğimi versin inşallah....
Bende anneme karşı öyleyim sarilamam öpemem ama o beni küçük çocukmusum gibi sever öper..Kendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Kolay gelsin canımBen sarma saracağım gelirim yine canlar
Benden kaçmazSelam kızlar,geçmiş çok birikmiş direk son sayfaya mi ışınlansam ne yapsamkaptan duymasın tabi gerçi merak ediyorum neler konuşulmuş,diye iyisimi bir taraftan bebeğimi sallarken diğer taraftan geçmişi okuyayım
bennn ama spor değil yürüyüş yapacağımOglan uyudu smdi ben gidiymde azcik spor yapayimmmm bana eşlik edenn
evet kullanıyorum balımanksiyeten için ilaç kullanıyor musun canım
b,r de sana önerim eve sağlıksız hiçbişe sokma, yeme atakları geldiğinde kuruyemiş, kuru meyve falan yemiş olursun
Bu hafta çok ihmal ettim burayı,farkındayım,yeni duruma adapte olmaya çalışıyorum,malum kaç aydır ders falan yoktu,günde altı saat ders,yemek bebe derken buraya giremedim.Haftaya inşallah telafi ederim.İki üç coxugu olan öğretmen arkadaşlarımın da önünde saygıyla eğiliyorum,cidden zormusBenden kaçmaz
Canım anksiyete panik atak bendede var çok zor gerçekten rabbim şifa versin herkeseyaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..
lakin baş ağrım tuttu mu gözüm hiçbir şeyi görmüyor ne diyet , ne liste , ne sağlıklı beslenme..... sadece ağzıma bir şeyler atıp -yoksa midem beni öldürüyor ve daha çok yemek yemem gerekiyor- ilaç almaya çalışıyorum...
mesela dün gece artık saat 02:00 de uyandım ki gözüm yerinden çıkacak.... masanın üzerinde kek vardı yedim ve ilaç içip yattım... e ne oldu kaç gün boşa gitti...
sonra şu anksiyete, panik atak şeysi bitirdi beni bazen beni öyle aşağıya çekiyor ki gözüm dünyayı görmüyor... o zamanlarda da çok dengesiz besleniyorum ,kah hiçbir şey yiyemiyorum kah gece aburcubur besleniyorum.... bir de üzerine ibs (irritabl bağırsak sendromu) -ki bence tamamen panika atağa bağlı- eklenince hepten perişan oluyorum....
neyse ki gitmiş bazı insanlar hakikaten negatif enerji yüklüyor insana nasıl geçti sünnet durumu nasıl minnoşun ?Slm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı
Gel gel bi koca sini sardımNiyetim kabak yemeği yemekti :))
Ama vazgeçtim
Süper motive ettiniz dolma sarma yemeye
Dünden kalan dolma sarmaları götüreceğim
Annem annesini çok erken kaybetmiş 9 kardeşlermiş erkek olsun diye ha bire doğurmuş anneannem erken yaşta da ölmüş dedem de iki evlilik yapmış ondan sonra yetmemiş gibi 3 çocuk yapmış ne kadar sevgi görmüş olabilir kiBelkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.
Lafı gediğine koymuşsun çok da iyi yapmışsın minnoşa bir şey olmamıştır umarımAynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesef
Çok geçmiş olsun canım Annemde de ibs var .Yıllarca görmek istemediğimiz önemsemediğimiz gerçek ise bunun anksiyete kaynaklı olduğu.Anti depresan başlayınca kendine geldi hayata döndü kadın.keşke daha önce götürseymişim diyorum.Bu hastalık herşeyi kafaya takan,hassas,insanlarla ilişkilerini çok incik cincik irdeleyen kişilerde daha çok oluyormuş .Zor ama çaresiz değil Allah yardımcın olsunyaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..
Birde öğretmenlere tatil diye yaygara kopariyorlar.Burdayım okula gittim okulda canlı dersim vardı eve geldim hala canlı dersim var
Ders yaparken kim bakıyor kızına?Beynim yandı bugün de çok şükür
Sabah da canım sıkıldı artıdayım
İnatla veremiyorum bu hafta ya
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?