Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

üzüldüm canım çok zor zamanlardan geçiyoruz ne yazık ki ülkece Allah yardımcımız olsun
hakkında hayırlısı olsun canım, Allahım hayırlı kapılar açsın sana
Amin canım burada 2 kişiyiz bir tane saha da abimiz var o abiye sen ofiste dur demişler oda ben duramam yoğunum oradan oraya gidiyorum söyledim ama anlamıyorlar ben gitmeni istemem dedi

Korktu ama korkusundan ağladı bizimki de yetişmesen yüz üstü yere kapaklanacaktı o an sıcak meyve suyunu süzgeçten geçiriyordum ben de panik oldum bi anda fırlatmışım elimdekileri
Ayy Allah korumus ya
Beğendin mi tavsiye eder misin
Eh iste fena degldi boşlukta izlenebillir bi film ama woww degl yani o yuzdn hic isim vermiyim. Pek film izliyemiyorum cocuk yuzun3 ama izler ve begendigm olursa onereyim :) eskiden ne filmler diziler izlerdm ya

Tam aksine uykuya çok düşkün olduğumdan bazen kızıma bi tane yapıştırasım geliyor ama önünde sonunda yapmak zorunda olduğum için işleri uykumdan feragat ediyorum mecburen
O zaman ben senden daha düşkünüm
Uykuyu işlere tercih ediyorum tabi sonra birikiyor 2 haftadir isin içinden çıkamıyorum. Insallah bu hafta bitecek ama yine de hep gündüz yaptim.
Gerçi bundan sonra planlı yapacağım için pek dağılmayacak

Evi He topladığımda aynı şeyi söylüyorum daha başaramadım
İnşallah sen yaparsın
Amannn ne yapayım valla öncelik çocuklarim, bende uykusuz kaldığım zamanlar cok gerilip acisi onlardan çıkarıyorum . O yüzden uykuma kendime ve çocuklara ağırlık verdim. Şimdi ben mutlu onlar mutlu herkes mutlu ( genel olarak yani ) İşi de zamana yayarak yapabildiğim kadar yapacagim. ( Fibromiyalji kaynaklı bazen cok kötü olduğum günler dışında böyle )

Teşekkür ederim canım inşallah

Doğru olan senin yaptığın canım

Kendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilir Ben annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miii herr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim

en güzelini yapıyorsun canım
temizlik illa ki oluyor, karın illa ki doyuyor ama çocuklar çabuk büyüyor, ve o küçük yaşları bi daha geri gelmiyor
sevgiyle büyümeleri daha önemli, temizlikten ve yemekten çok çok daha fazla hem de

Evetttt ve bence acisi büyüdüklerinde çıkıyor

Yok eloş bazen normal bazen cıvık bugün 4 kere açtım son birkaç güne göre epey azaldı şükür de
Cok şükür canim. Yemesi sıkıntı yoksa simdiye geçerdi.
Saol cnm bklm insAllah bizimde aynı olur 4.5 aylık bizimki de

Allah kolaylık versin cnm minikte hemen çıkarır dişi insAllah

Yaaaa hedefe ulaşalım ne pastalar yeriz

İyi olmuş saol cnm
Aynennn kontrollu yeriz tabiiii..Haber et bize de. az kaldi hazırlık icerisindesinizdir şimdi
Çok şükür bir şey olmamis canim.
Bizde de öyle oluyor. Babanin yaninda düştü mü çocuklar dikkatsiz, bizim yanimizda düştü mu biz dikkatsiz oluyoruzzzz

Canım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorum

Evi He topladığımda aynı şeyi söylüyorum daha başaramadım
İnşallah sen yaparsın
Ben her yıl planlı bir öğretmen olacağıma,düzenli bir ev hanımı olacağıma söz veriyorum bir gaza gelip plan program çıkarıyorum ama sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…