- 8 Mart 2020
- 5.871
- 28.309
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.381
Gunaydn cnm ali nazik yapcm sanrmGünaydın Kızlar
Perşembe menülerinizde neler var
Bende dünden kalan kabak yemeği var
Amin canım burada 2 kişiyiz bir tane saha da abimiz var o abiye sen ofiste dur demişler oda ben duramam yoğunum oradan oraya gidiyorum söyledim ama anlamıyorlar ben gitmeni istemem dediüzüldüm canımçok zor zamanlardan geçiyoruz ne yazık ki ülkece Allah yardımcımız olsun
hakkında hayırlısı olsun canım, Allahım hayırlı kapılar açsın sana
Ayy Allah korumus yaKorktu ama korkusundan ağladı bizimki de yetişmesen yüz üstü yere kapaklanacaktı o an sıcak meyve suyunu süzgeçten geçiriyordum ben de panik oldum bi anda fırlatmışım elimdekileri
Eh iste fena degldi boşlukta izlenebillir bi film ama woww degl yani o yuzdn hic isim vermiyim. Pek film izliyemiyorum cocuk yuzun3 ama izler ve begendigm olursa onereyim :) eskiden ne filmler diziler izlerdm yaBeğendin mi tavsiye eder misin
O zaman ben senden daha düşkünümTam aksine uykuya çok düşkün olduğumdan bazen kızıma bi tane yapıştırasım geliyorama önünde sonunda yapmak zorunda olduğum için işleri uykumdan feragat ediyorum mecburen
Evi He topladığımda aynı şeyi söylüyorum daha başaramadımGerçi bundan sonra planlı yapacağım için pek dağılmayacak
Amannn ne yapayım valla öncelik çocuklarim, bende uykusuz kaldığım zamanlar cok gerilip acisi onlardan çıkarıyorum . O yüzden uykuma kendime ve çocuklara ağırlık verdim. Şimdi ben mutlu onlar mutlu herkes mutluEvi He topladığımda aynı şeyi söylüyorum daha başaramadım
İnşallah sen yaparsın
Teşekkür ederim canım inşallahyazarhanim35 aslında sana hoşgeldin yazmak için mesaja başlayacaktım ki başka bir arkadaşın senden yaptığı ,işten çıkarılma ihtimali ile ilgili mesajı okudum .
Üzüldüm, inşallah güzel haberlerini alırız işine devam edersin.
Doğru olan senin yaptığın canımAmannn ne yapayım valla öncelik çocuklarim, bende uykusuz kaldığım zamanlar cok gerilip acisi onlardan çıkarıyorum . O yüzden uykuma kendime ve çocuklara ağırlık verdim. Şimdi ben mutlu onlar mutlu herkes mutlu( genel olarak yani ) İşi de zamana yayarak yapabildiğim kadar yapacagim. ( Fibromiyalji kaynaklı bazen cok kötü olduğum günler dışında böyle )
en güzelini yapıyorsun canımKendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miiiherr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim
Yazar olduğunu yazmışsın .Ne üzerine yazıyorsun hikaye roman şiir vb.?Teşekkür ederim canım inşallah
Evetttt ve bence acisi büyüdüklerinde çıkıyoren güzelini yapıyorsun canım
temizlik illa ki oluyor, karın illa ki doyuyor ama çocuklar çabuk büyüyor, ve o küçük yaşları bi daha geri gelmiyor
sevgiyle büyümeleri daha önemli, temizlikten ve yemekten çok çok daha fazla hem de
Aynen öyle canım, ne yazık kiEvetttt ve bence acisi büyüdüklerinde çıkıyor
Cok şükür canim. Yemesi sıkıntı yoksa simdiye geçerdi.Yok eloş bazen normal bazen cıvık bugün 4 kere açtım son birkaç güne göre epey azaldı şükür de
Aynennn kontrollu yeriz tabiiii..Haber et bize de. az kaldi hazırlık icerisindesinizdir şimdiSaol cnm bklm insAllah bizimde aynı olur 4.5 aylık bizimki de
Allah kolaylık versin cnm minikte hemen çıkarır dişi insAllah
Yaaaahedefe ulaşalım ne pastalar yeriz
İyi olmuş saol cnm
Çok şükür bir şey olmamis canim.Kızlar oglan uyudu sukur bende biraz oturiym yatarm gec oldu uykumda var.
Bizim odanin kalorifer su damlatiyordu esim usta cagrdi o varken nasl oyalicagmi sasirdm merakina hep yanina gitmek istedi cnku, yatakta zipliyodu bi anda ayagi takildi dustu ama kotu dusmedi korktu tabi agladi cok sonrada esim bana kiziyor nasl yanindayken cocugnu dusurebiliyon dikkat etsene diye. Ona sinirlendm ya sanki ben isterm dussun bi anda olduneyseki oglan iyi sukur
Canım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorumKendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miiiherr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim
Ben her yıl planlı bir öğretmen olacağıma,düzenli bir ev hanımı olacağıma söz veriyorum bir gaza gelip plan program çıkarıyorum ama sonuç hüsranEvi He topladığımda aynı şeyi söylüyorum daha başaramadım
İnşallah sen yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?