Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nbr şişko kedi
Zayıflayınca 59 larda görünce çok hasetlenmiştim ama neyse ki toplamışsın kendine gelmişsin hamdolsun şükürler olsun rabbümee
hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa
profil resmim nasıl ama

Aynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey ne

guzel canim cumaya dahda eksi olur
pek mimkin görünmüyir
baş ağrım yüzünden bir şeyler yiyip ağrı kesici almak zorunda kaldım birkaç gündür... maalesef gece kalkıp elime ne geçerse onu yedim
sonuç olarak almış bilem olabülüremmm

Aynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey ne
Kuzum her şeye çıkışan sinirlenen dede vardı evde annem zaten gerim gerim gergindi hep 5 çocuk köy işleri dede-babaanne babam şoför evde yok her şey onun omzunda annem bizi döver dedemler ona bir şey demesin diye ağlamamıza bile müsade etmezdi özellikle çocuk ağlayınca çok geriliyorum fark ediyorum
Patates haşlaması falan yiyor mu
Muz, pilav, makarna vs yiyor canım patatesi kızartma istiyor yağlı daha kötü eder diye vermiyorum

ip?

İp kim ayolkaynın mı yoksa
Relax ol
Bebeğine yansımasın olumsuz duygu durumun

hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa
profil resmim nasıl ama
Seni listeye alırsak ancak kurtarırız.
Hadi kendini motive et, sürekli gel, yine yarışalım

Çok güzel tesbit etmişsin canım.
Aynı şey bende de var, anneme sarılamam

Bizden önceki dönemde annelerimizin hayat yükü çok ağırmış canım.

O kadar iş gücün sorumluluğun arasında çocuklarına sarılmak akıllarına gelmemiş.

Belkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.

Tekrar yapacağım ama herkese "Annenin Duygusal Yokluğu" kitabını herkese öneriyorum..

Sadece annelerimizi anlamak için değil, çocuklarımıza eksik yaptığımız anneliği farkedip kendimizi düzeltmemiz ve yıllar sonra onlarında bizlerden şikayetlenmemesi için bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.

Kendi adıma anneliğime annelik kattım.

günaydın kızlar.

allahım 5 gün sonra regl oldum nasıl ağrım var anlatamam kendmi mutlu edeyim azıcık diye taze çekilmiş kahve aldım ofise gelmeden
Afiyet olsun cnm taze kahve kokusu suepr oluyor
bölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
Yaaa hayırlısı

Kp yazmıştım cnm klavyem düzeltme yapmış kendince işte
İp kim ayolkaynın mı yoksa
Relax ol
Bebeğine yansımasın olumsuz duygu durumun
Kp cnm yok sakinim gitti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…