- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.401
Yiyor şükür canım bazen kendi kendisini mi zorluyor diye düşünmüyor değilimCok şükür canim. Yemesi sıkıntı yoksa simdiye geçerdi.
hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldumNbr şişko kedi
Zayıflayınca 59 larda görünce çok hasetlenmiştim ama neyse ki toplamışsın kendine gelmişsin hamdolsun şükürler olsun rabbümee
Aynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey neCanım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorum
Patates haşlaması falan yiyor muYiyor şükür canım bazen kendi kendisini mi zorluyor diye düşünmüyor değilim
pek mimkin görünmüyirguzel canim cumaya dahda eksi olur
Haydiii kolay gelsin. Bende haftaya yaparim bi sarma dolmaBen sarma saracağım gelirim yine canlar
nom nomHaydiii kolay gelsin. Bende haftaya yaparim bi sarma dolma
Kuzum her şeye çıkışan sinirlenen dede vardı evde annem zaten gerim gerim gergindi hep 5 çocuk köy işleri dede-babaanne babam şoför evde yok her şey onun omzunda annem bizi döver dedemler ona bir şey demesin diye ağlamamıza bile müsade etmezdi özellikle çocuk ağlayınca çok geriliyorum fark ediyorumAynenn çok şükür ki farkindayiz. Tahammul eşiğin neden bu kadar düşük peki, seni geren şey ne
Muz, pilav, makarna vs yiyor canım patatesi kızartma istiyor yağlı daha kötü eder diye vermiyorumPatates haşlaması falan yiyor mu
romanım var canımYazar olduğunu yazmışsın .Ne üzerine yazıyorsun hikaye roman şiir vb.?
Ne güzel tebrik ederim çok severim okumayı o yüzden dikkatimi çekti ismini yanındaki yazar ifadesiromanım var canım
teşekkür ederim canımNe güzel tebrik ederim çok severim okumayı o yüzden dikkatimi çekti ismini yanındaki yazar ifadesi
ip?Slm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı
Ben sarma saracağım gelirim yine canlar
Haydiii kolay gelsin. Bende haftaya yaparim bi sarma dolma
Niyetim kabak yemeği yemekti :))nom nom
İp kim ayolSlm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı
Seni listeye alırsak ancak kurtarırız.hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa
profil resmim nasıl ama
Çok güzel tesbit etmişsin canım.Kendimle ilgili bir şey anlatayim. Aslinda bir iç dökme gibi de düşünülebilirBen annemi çok sevdiğim halde ve cok istememe ragmen çok boynuna sarilamam cok öpemem.( 4 kardeşiz en küçük hariç boyleyiz)
Sürekli kendime sordum neden bu kadar istememe ragmen yapamiyorum diye.
Sonra bir gün aklıma geldi ve anneme sordum. (Tabi onu da kirmadan ve çaktırmadan )
"Anne biz küçükken ilişkimiz nasildi , yani çok opermiydin cok sarilirmiydin cok zaman gecirirmiydin bizimle " diye. Hayir dedi, kalabaliktik kv, kp, görümce kayin hepimiz birlikte yasardik ve ben hep işleri bitirme derdinden sizinle ilgilenemezdim. Sadece temel ihtiyaçlarinizi karsilayabilirdim gerisini yapamazdim dedi.
O günden sonra ekstra dikkat etmeye başladım. Çünkü ben ilerde bana sarilacak beni öpecek evlatlarim olsun istiyorum, o yuzden şu an her firsatta oğlumla bir birimize sarılıp birbirimizi öperiz hatta çoğu zaman bi bakiyorum arkamda anne sariliyim mi anne opim miiiherr fırsatı degerlendiriyoruz. Kızım la da ayni şekilde ilerliyoruz şimdilik en cok ben öpüyorum umarim oda abisi gjbi olur.
Bana ihtiyaçları olduğu an beni istedikleri an önceliğim onlar. Onlara yetebilmem için de kendimi dinlemem şart.. yapabildiğim kadar yapacagim
Bizden önceki dönemde annelerimizin hayat yükü çok ağırmış canım.Canım elom biz de öyleyiz annem hiç gösterememiş sevgisini bize yani fırsatı olmamış ve eksikliğini çok hissettim neyse ki durumun farkındayız ve çocuklarımıza öğrenmiş olduğumuz davranışları yansıtmıyoruz ama benim tahammül eşiğim çok düşük bir gün içimdeki çocukluktan kalan canavar uyanacak diye çok korkuyorum
Afiyet olsun cnm taze kahve kokusu suepr oluyorgünaydın kızlar.
allahım 5 gün sonra regl oldum nasıl ağrım var anlatamam kendmi mutlu edeyim azıcık diye taze çekilmiş kahve aldım ofise gelmeden
Yaaa hayırlısıbölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
Kp yazmıştım cnm klavyem düzeltme yapmış kendince işte
Kp cnm yok sakinim gitti şükürİp kim ayolkaynın mı yoksa
Relax ol
Bebeğine yansımasın olumsuz duygu durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?