Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar arkadaşlar
beni de aranıza kabul eder misiniz

9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Çiğdem
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1,56
KİLONUZ: 69.0
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk (Kızım 9 yaşında, oğlum 3.5 yaşında)
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: 6. ve 5. takımlar. 6. takımda listedeydim. 5. takımda liste dışı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve görünüş
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Malum emzirme dönemi :s
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Kilo veririm

Sen ne iş yapıyorsun canım
Ahhh ben de ben de matematık ogretmenı olsaydım keske en sevdıgım bransss
Benim iki erkek kardeşim matematik öğretmeni,biri lise biri ortaokul,gelinimizde matematikçi valla benim şimdiki aklım olsa müzik,resim,beden ogretmeni olurdumgerçi onlarda yetenekle alınıyor

hoş geldin canım .....
inşallah sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın

canım öğretmenlerin haklarını asla ödeyemeyiz, ve hatta gerçekten çok kızıyorum öğretmenliği çabasız meslek diye görenlere
çünkü çok zor, biz bir çocukla baş edemez ki sizler onlarcasıyla uğraşıyorsunuz, eğitmeye çalışıyorsunuz bi de anlayışsız kaba anne babalarla uğraşıyorsunuz
ama şunu söylemeden geçemeyeceğim, şu dönemde bütün branşlardaki doktorlar işbaşında ama kendi uzmanlık alanlarında değil ne yazık ki

bize gelen filasyon ekibindeki doktorlardan biri diş hekimiydi biraz sohbet ettik de epey yorgunlardı artık
ve bi akrabamız diş hekimi, diş hekimliği yapamıyorum doktor yetersizliğinden dedi, filasyon ekibinde yer alıyorum mecburen demişti

neyse ki gitmiş bazı insanlar hakikaten negatif enerji yüklüyor insana nasıl geçti sünnet durumu nasıl minnoşun ?
Aynen cnm sünnet güzel geçti şükür iğnenin etkisi geçince ağrıları var snrm zor sürdürüyorum yenice biraz uyudu bklm

Slm kızlar oğlum sağlıkla sünnetini oldu şükür ama ağrıları var snrm biraz zorluyor yarın kilo bildirimini yapmaya gelirim insAllah onun disinda bı kaç gün aktif olmayabilirim bilginize ağladığı zaman durdurmak pek kolay olmuyor insAllah yarına hafifler biraz ağrısı

Bunu bilmiyordum,zaten bu dönemde hemşire ve doktorlar çok yıprandı,ben bir kaç saat bile maskeyle duramazken onlar kalın tulumlarin,cerrahi maskelerin için de sırılsıklam olacak şekilde yazın da çalıştılar,hala da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar.Her meslek dalı kutsaldır.

Aynen cnm sünnet güzel geçti şükür iğnenin etkisi geçince ağrıları var snrm zor sürdürüyorum yenice biraz uyudu bklm

çok geçmiş olsun kuzum, damatlığına da gör inşallah

evet canım her meslek kutsal, ve mesleğini layığıyla yapan herkes de çok kıymetli benim için

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşir umarım

Ne güzel anlatmışsın annemlerin jenarasyona bakıyorum da kadına biçilen değer yüzünden ne anneliklerini yapabilmişler ne de kendilerinin değerini anlayabilmişler.Diğer arkadaşların yazdıklarını da okudum bu kadar mı benzer olaylar olur.Biz çekirdek aileydik ama kavga gürültü bitmezdi .Bazen anneme ben de sitem ederim kızım yokluk vardı aklımız geçimdeydi bir de biz annemizden öyle gördük der.Toplumsal hafızamıza kazınmış bu geçmişi yeni neslin düzeltmesi lazım

Yazıdan haberim yok ama bizde direk zoom üzerinden yaptığımız için zoom'daki güvenlik açığı nedeniyle kameraları kapalı tutuyoruz

Cidden zormus,hayır bir de velilerle ders işliyoruz resmen,çoğu kendileri görünmesin diye kamerayı kapatıyorlar,bugün derste bir şey oldu,eyvah eyvah dedim,arkadan bir velim de taklidimi yapıp "eyvah,eyvah "dedi
Yok artık
Neler yaşadı rahmetli Allah bilir annem annesine dair şeker hastası olduğunu çok su içtiğini hatırlıyor hayal meyal
Evde iki çocuğuna sabredemeyen insanlar işte aman hiç de ciddiye alamıyorum onları
Aynen ne güzel anlatmışsın valla Anne olmak çocuğun sadece temel bakım ihtiyaçlarını gidermek olarak sanmışlar
Hoş geldin canım kaptanımız Handandandan dönüş yapar
Çabucak toparlanır inşallah canım

Öğretmenliğin ne kadar zor olduğunu en iyi öğretmenler bilir canım
Öğretmen olmadan önce eşime ve babama "devlet size yazın boşuna maaş veriyor" derdim.
Öğretmen olduktan sonra "tatilleri olmazsa yapılacak meslek değil" demeye başladım.

O kısım doğru olabilir canım ama sağlıkta süreçten nemalanan çok oldu. Ha gerçekten yatan öğretmen yok mu var elbette gerçekten yatan doktor memur olduğu gibi tabi insanları da suçlayamayız her şey birbirine karışmış durumda

Bugünü erken kapat canım, yarın tartı bir sürpriz yapar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…