- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.501
Binlerce kez şükürler olsunİykı oncekı nesıllerde dogmamısız ya , ne zor hayatlar..
Etrafımda çok öğretmen olduğu için az çok işin zorluğunun hep farkındaydım ama pandemi sebebiyle uzaktan eğitimde çocukların yanında durmak zorunda olunca zorluğunu daha bi anladım yaÖğretmenliğin ne kadar zor olduğunu en iyi öğretmenler bilir canım
Öğretmen olmadan önce eşime ve babama "devlet size yazın boşuna maaş veriyor" derdim.
Öğretmen olduktan sonra "tatilleri olmazsa yapılacak meslek değil" demeye başladım.
Orası öyle canım her meslekte de ne yazık ki kaytaran boş yere maaş alanı da varO kısım doğru olabilir canım ama sağlıkta süreçten nemalanan çok oldu. Ha gerçekten yatan öğretmen yok mu var elbette gerçekten yatan doktor memur olduğu gibi tabi insanları da suçlayamayız her şey birbirine karışmış durumda
İnşallah canım sıkıldı tartıya da çünkü. İyi madem bi şey yemeyim artıkBugünü erken kapat canım, yarın tartı bir sürpriz yapar inşallah
hayırlı olsun inşallah çabuk iyileşirSlm kızlar oğlum sağlıkla sünnetini oldu şükür ama ağrıları var snrm biraz zorluyor yarın kilo bildirimini yapmaya gelirim insAllah onun disinda bı kaç gün aktif olmayabilirim bilginize ağladığı zaman durdurmak pek kolay olmuyor insAllah yarına hafifler biraz ağrısı
Bu zaten epey düşündürücüEvde iki çocuğuna sabredemeyen insanlar işte aman hiç de ciddiye alamıyorum onları
Durdu oynamıyor tartı tuvalete de gidemiyorum. Dedim ya düzen bozulunca oldu. Şimdi canlı derse gircem. Akşam 8 buçuğa kadarSen gecen haftalarda cok iyi verdın bu hafta cok dusmezse de normal, bu kiloyu bi sindircek sonra düşcek:))
Çok küçük yaşta mı kaybetmiş annesiniNeler yaşadı rahmetli Allah bilir annem annesine dair şeker hastası olduğunu çok su içtiğini hatırlıyor hayal meyal
Çok beklenen bir filmin fragmanını bekler gibi milletçe A101 ve BİM e ne gelecek diye takip ediyoruzSanki herkes A101 e tartı gelmesini bekliyormuşiki tane var burda ikisine de gittim ikisinde de yok yarın komşumuzunkiyle tartılıcam haftaya bakalım artık
Öyle valla yaÇok beklenen bir filmin fragmanını bekler gibi milletçe A101 ve BİM e ne gelecek diye takip ediyoruz
Fit mutlu anne Hayırlı olsun canım, hızlıca iyileşir inşallah
Çabucak toparlanır inşallah canım
Sağolun kızlar Allah razı olsun insAllahhayırlı olsun inşallah çabuk iyileşir
Sanki herkes A101 e tartı gelmesini bekliyormuşiki tane var burda ikisine de gittim ikisinde de yok yarın komşumuzunkiyle tartılıcam haftaya bakalım artık
olduda bitti masalalh:))Slm kızlar oğlum sağlıkla sünnetini oldu şükür ama ağrıları var snrm biraz zorluyor yarın kilo bildirimini yapmaya gelirim insAllah onun disinda bı kaç gün aktif olmayabilirim bilginize ağladığı zaman durdurmak pek kolay olmuyor insAllah yarına hafifler biraz ağrısı
hic duymadim ne oluyo ki okızlar shirataki noodle diye birşey varmış hiç duydunuz mu
sıfır carb içeriyormuş
ketojenik diyette kullanılabiliyormuş hatta
bir noodle çeşidiymiş ama sıfır karbonhidratmışolduda bitti masalalh:))
insalalh hemencecik toparlanir canim
hic duymadim ne oluyo ki o
bana hastaneden 1 kutu ek gida gibi bisey verdilerbir noodle çeşidiymiş ama sıfır karbonhidratmış
ama epey kötü kokuyormuş
ve içine eklenenlerle lezzetlenebliyormui
yiyilebilecek bişeyse alayım dedim ben de
9 -10 yaşındaymış canım ve kendinden küçük bir erkek üç kız kardeşi daha varmış en küçük teyzem kundaklıymış dahaÇok küçük yaşta mı kaybetmiş annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?