- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.521
bence tam persembe menusu:)26 Kasım Perşembe
13.30
bir bardak salep
15.30
1 kase yeşil salata
2 haşlanmış yumurta
1 avuç fıstık
su: 2 lt
Geçmiş olsun kuzucumAynen cnm sünnet güzel geçti şükür iğnenin etkisi geçince ağrıları var snrm zor sürdürüyorum yenice biraz uyudu bklm
Çok geçmiş olsun kuzummigren tutu yine bugun
spor yapicaktim hic halim yoktu
bide yegenim bendeydi zor ser atlattim bugunu
ilac ictim ama fayda etmedi
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inşSlm kızlar oğlum sağlıkla sünnetini oldu şükür ama ağrıları var snrm biraz zorluyor yarın kilo bildirimini yapmaya gelirim insAllah onun disinda bı kaç gün aktif olmayabilirim bilginize ağladığı zaman durdurmak pek kolay olmuyor insAllah yarına hafifler biraz ağrısı
olduda bitti masalalh:))
insalalh hemencecik toparlanir canim
Saolun kızlar Allah razı olsunGeçmiş olsun kuzucum
Sağol canım Allah razı olsun amin insAllahHayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inş
Yaa hepsi bizde birer travma olarak kalmış işte, maaleseffffff. Ama dediğin gibi çok şükür ki biz bilincliyiz ve farkindayiz o yüzden eminim ki sende o patlama noktasini hiç yasamayacaksin. Çünkü sonucun neler olabileceğini öngörebiliyorsundurKuzum her şeye çıkışan sinirlenen dede vardı evde annem zaten gerim gerim gergindi hep 5 çocuk köy işleri dede-babaanne babam şoför evde yok her şey onun omzunda annem bizi döver dedemler ona bir şey demesin diye ağlamamıza bile müsade etmezdi özellikle çocuk ağlayınca çok geriliyorum fark ediyorum
Muz, pilav, makarna vs yiyor canım patatesi kızartma istiyor yağlı daha kötü eder diye vermiyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl annesiSağol canım Allah razı olsun amin insAllah
hee cok güzel topladım kendimi tos toparlak oldum
bir şey daha diyeyim hepten çıldır mutluluktan vermiyom daaaa
profil resmim nasıl ama
nom nom
Varsın sevgiden şımarsın. Eskilerde o mantikta cok aman yüz verme şımarmasın lafini cok duyarim büyüklerdenBizde aynıyız cnm annemlede aynı oda kv kp ve calisiyormus zaten bi ara bizi iyice koparmışlar turkiye gondermisler annem almanyada calisip para kazancakmis akla bak o yuzden böyleyz sanrm annemi cok severm ama genelde belli edemem
Oglum konusunda o yuzden belki bende oyleym durmadan operm oynarm gidiklarm zaten o yuzden iyice şımarik oldu 2ciyi yapmazsam daha fena sımaricak
Sağol canımyaa çok güzel söylemişşin en iyisini yapıyorsun abla
Aynenn bende de öyle oluyor canim.ben de sarılamam anneme, annemde görülmez bi duvar var gibi sanki, çoookkkk yaklaşmak sarılmak istediğim zamanlar oldu ama resmen cesaret edemedim hiç
ama artık anlıyorum annemi ve hiç kızamıyorum
görmediği sevgiyi gösterememesi o kadar normal ki
tavsiye ettiğin kitabı hemen sipariş edeceğim
Her yorumda bizden bir kesit var resmen. Benim annem de şu an sarılıp öpüyor. Belki de onlarin içinde de ukde kalmış bilemeyiz kiBende anneme karşı öyleyim sarilamam öpemem ama o beni küçük çocukmusum gibi sever öper..
Babama karşıda aynıyım sevgimi sarılarak öperek gösteremiyorum
Annem aşırı otoriter baskın bi karakterdi cocukken dövdüğünü hatırlıyorum bizi
Söylüyorum arada cahilmisim bilsem bu kadar etkileneceginixi dovermiydim diyo
Benim kızımda gelir hemen yanima anne sev öp kokla beni seni özledim der
Kolay gelsin canım
Ağzı olan konuşuyor işte. Ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde işin zorluğunu cok iyi anladim. Şu an evde iki cocukla uğraşamıyoruz insanlar nasil bunun farkında olmaz yada dediğim gibi ağzı olan konuşuyor hesabiİsteyen istediği gibi konuşsun ben vicdanen rahatım elimden geleni yaptığıma inanıyorum benim için böylesi daha zor keşke okul açık olsaydı öylesi çok daha kolaydı
Erkek çocuk için aşağılanan kadinlara cok üzülüyorum bendeeeBöyle hayat hikayeleri duyunca feminist yanım çıldırıyor.
Düşünsene bir kadın bir adamın soyadı devam etsin diye dur durak bilmeden doğuruyor, belki de oğlu olmadı diye aşağılanıyor ve o yolda ölüp gidiyor
Aynennn olay 5 çocuk doğurmak değil aynen beni anneminde sıkça kullandığı bir laftırBenim annem de bize biz küçükken sarilip opmezdi,sadece temel bakım ve ihtiyaçlarımızı karşılardı,o nedenle ben de hiç bir zaman anneme sarılıp opemem,annem bu durumdan çok şikayetçidir ama elimde olan bir şey değil.Eminim çok seviyordu bizleri ama hiç bir gün optugunu,basimi oksadivini hatırlamambazen övünür ben otuz iki yaşında beş çocuk annesiydim diye.Ama işte farkında değil, beş çocuk doğurmaktan çok onlara sevgi ve şefkat her şeyden önemli.
Ben öyle durumlarda onu yapan insana direk soruyorum valla belki biraz utanir diyeAynen canım,şok oldum bende .Artik hoşuna gitti diye mi,dalga mı geçti anlamadım
Biliyorum bir an önce hedefine ulaşmak istiyorsun, hepimiz istiyoruz ama bazen de böyle kabul edip kendimizi cok hirpalamayalim. Gayet istikrarlı bir şekilde verdin canim 2 haftada böyle olsun.Kızlar canlı derslerim var. Pek giremedim bu hafta. Zaten bu hafta epey karışığım oturtamadım bi şeyleri daha. Pazardan beri hiç kaçamak yapmadım fırsat buldukça spor da yaptım ama kilom da mutlu etmiyor beni. Neyse bakalım. Bu hafta da böyle oldu.
Bence de hiç bir anneye kizilmamali, Her anne kendi şartlarında en iyisini yapmaya çalışır eminim..Benım annem de doverdı suan soledıgımızde okdr uzulıyor ki , ben hiç bahsetmıyorum artık. Cunku annem eşi erkenden ölmüş cok zor sorunlu sürekli babama annemi kötüleyem bir kayınvalıde ile bırlıkte yasadı , o durumda kim olsa sanki sinirini bişeyden cıkarırdı, bir de annem benımle hiç normal insanmısım gıbı sohbet etmezdı, 13 yaslarımda fln bile. Ben lohısayken bunlar aklıma geldi , annemle bi iç hesaplasma yasadık ,biriktirmişim içimde meger, anne bak bebegım 20 gunluk ben onla sohbet edıyorum , sen beni hiç ciddiye almazdın diye cıkıstım biraz, hanı cocıkluguna in derler ya gercekten iz bırakan seyler. Çok pişman şimdi olsa ole yaparmıydım cahıllık sartlar dıyo. Ben cocuklar anlamaz diye dusunuyodum dıyo. Şuan kızımla süreklu konusuyor,
Annem de kendi içinde bi hesaplaşma içinde suan, bızım cocugumuza davranıslarımızı gordukce pişmanlıkları aklına gelıo arada cok uzulıyo hissedıyorum.18 yasında anne olmuş , kızgın degılım ona hiç , bızleri o sartlarda okuttu meslek edindirdi evlendırdı
Yanii illa gözlerine soka soka empati yaptıracağız da anlayacaklarAynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesef
Saolasin idare eder cnm şükür sabah ki ilk saatler felakettiGeçmiş olsun canım şimdi nasıl annesi
Canimmm cokk geçmiş olsun. Tez zamanda iylessin insallahhhhhhhSaolasin idare eder cnm şükür sabah ki ilk saatler felaketti
Hiç kullanmadim ama kullanışlı gorunuyor,inşallah memnun kalırsın.Eki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan.Eki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
Yeme düzeni ve stres şimdiden sistemini çok etkiliyor canımYa kızlar afedersınız ama ben büyük wc mi haftada bir yada ıkı yapıyorum ya, eskıden heegun aynı saatlerde gelırdı , anlamadım
Bakalım yarın görücez inşallah artı gelmembenim sarmalarim genelde 2 kaşık bulgurlu oluyor canim. Bulgur dışında ne arasan var. Iç harci artsin diye lahana soğan kabak içini falan dogruyorum maksat dolma yemiş olayim sofrada. Nedeolsa korona tadımi kokumu götürdü
Varsın sevgiden şımarsın. Eskilerde o mantikta cok aman yüz verme şımarmasın lafini cok duyarim büyüklerden
Sağol canım
Aynenn bende de öyle oluyor canim.
Her yorumda bizden bir kesit var resmen. Benim annem de şu an sarılıp öpüyor. Belki de onlarin içinde de ukde kalmış bilemeyiz ki
Ağzı olan konuşuyor işte. Ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde işin zorluğunu cok iyi anladim. Şu an evde iki cocukla uğraşamıyoruz insanlar nasil bunun farkında olmaz yada dediğim gibi ağzı olan konuşuyor hesabi
Erkek çocuk için aşağılanan kadinlara cok üzülüyorum bendeee
Aynennn olay 5 çocuk doğurmak değil aynen beni anneminde sıkça kullandığı bir laftır
Ben öyle durumlarda onu yapan insana direk soruyorum valla belki biraz utanir diye
Biliyorum bir an önce hedefine ulaşmak istiyorsun, hepimiz istiyoruz ama bazen de böyle kabul edip kendimizi cok hirpalamayalim. Gayet istikrarlı bir şekilde verdin canim 2 haftada böyle olsun.
Bence de hiç bir anneye kizilmamali, Her anne kendi şartlarında en iyisini yapmaya çalışır eminim..
Ben henüz bir kaç gündü doğum yapali. Bebeğimi sürekli kucağıma alıp uzun süre göğsümde tutuyordum, baktim annem dedi ki kızım kucağına alıştıracaksın yatağına koy istersen.
Bırak alışsın anne dedim, sanki cokkk mu doğuracağız 2 tane 3 tane birak doya doya kucagimizda kalsin alışsın zaten en fazla kaç yıl böyle kucagimizda kalabilecekler ki dedim.
Bir baktim ki annem daldi duygulandi. Anladim o an neler hissettiğini
Ne yedin kızNormalde cuma daha hafif yerdim ama listede olmamanın verdiği bir rahatlık çöktü üzerime galibabir de bugün gün boyu açlık çektim niye öyle oldu anlamadım acıktıkça su içtim ama hep aç hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?