Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin inş

Yaa hepsi bizde birer travma olarak kalmış işte, maaleseffffff. Ama dediğin gibi çok şükür ki biz bilincliyiz ve farkindayiz o yüzden eminim ki sende o patlama noktasini hiç yasamayacaksin. Çünkü sonucun neler olabileceğini öngörebiliyorsundur

benim sarmalarim genelde 2 kaşık bulgurlu oluyor canim. Bulgur dışında ne arasan var. Iç harci artsin diye lahana soğan kabak içini falan dogruyorum maksat dolma yemiş olayim sofrada. Nedeolsa korona tadımi kokumu götürdü
Varsın sevgiden şımarsın. Eskilerde o mantikta cok aman yüz verme şımarmasın lafini cok duyarim büyüklerden
yaa çok güzel söylemişşin en iyisini yapıyorsun abla
Sağol canım
Aynenn bende de öyle oluyor canim.
Her yorumda bizden bir kesit var resmen. Benim annem de şu an sarılıp öpüyor. Belki de onlarin içinde de ukde kalmış bilemeyiz ki
İsteyen istediği gibi konuşsun ben vicdanen rahatım elimden geleni yaptığıma inanıyorum benim için böylesi daha zor keşke okul açık olsaydı öylesi çok daha kolaydı
Ağzı olan konuşuyor işte. Ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde işin zorluğunu cok iyi anladim. Şu an evde iki cocukla uğraşamıyoruz insanlar nasil bunun farkında olmaz yada dediğim gibi ağzı olan konuşuyor hesabi
Erkek çocuk için aşağılanan kadinlara cok üzülüyorum bendeee
Aynennn olay 5 çocuk doğurmak değil aynen beni anneminde sıkça kullandığı bir laftır
Aynen canım,şok oldum bende .Artik hoşuna gitti diye mi,dalga mı geçti anlamadım
Ben öyle durumlarda onu yapan insana direk soruyorum valla belki biraz utanir diye
Biliyorum bir an önce hedefine ulaşmak istiyorsun, hepimiz istiyoruz ama bazen de böyle kabul edip kendimizi cok hirpalamayalim. Gayet istikrarlı bir şekilde verdin canim 2 haftada böyle olsun.
Bence de hiç bir anneye kizilmamali, Her anne kendi şartlarında en iyisini yapmaya çalışır eminim..
Ben henüz bir kaç gündü doğum yapali. Bebeğimi sürekli kucağıma alıp uzun süre göğsümde tutuyordum, baktim annem dedi ki kızım kucağına alıştıracaksın yatağına koy istersen.
Bırak alışsın anne dedim, sanki cokkk mu doğuracağız 2 tane 3 tane birak doya doya kucagimizda kalsin alışsın zaten en fazla kaç yıl böyle kucagimizda kalabilecekler ki dedim.
Bir baktim ki annem daldi duygulandi. Anladim o an neler hissettiğini

Aynenn öyle az once oglanla disardaydi geldiler, diyorki düştü ya aşagıda bende dedm yanındasn niye bakmıyorsun anlamıştır belki biraz da olsa yanında olsanda bazrn koruyamiyorsun malesef
Yanii illa gözlerine soka soka empati yaptıracağız da anlayacaklar

Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim

Hiç kullanmadim ama kullanışlı gorunuyor,inşallah memnun kalırsın.

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan.
Memnun kalırsan bize de söyle alalım

Ya kızlar afedersınız ama ben büyük wc mi haftada bir yada ıkı yapıyorum ya, eskıden heegun aynı saatlerde gelırdı , anlamadım
Yeme düzeni ve stres şimdiden sistemini çok etkiliyor canım
Bakalım yarın görücez inşallah artı gelmem

herkes annelerden bahsetmiş. Benim annem de aynıydı. Ben ona sarılır öperim ama o yapamaz. Birgün dizine uzanıp başımı okşadığını hatırlamam. Ama insan bilmediğini görmediğini yapamaz. Ben onu 20 yaşımda anladım ve öyle kabul edip affettim. Bilseydi yapmazdı eminim. Onlar için çocuğu temizle pakla karnını doyur tamam. Başkasını bilmiyorlardı ki

Ne yedin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…