Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canlı derslerim bitti. Kızımı banyo yapıp uyuttum. Bakalım kaç dk sonra uyanacak
Bi sürü işim var. Evim darmadağın yine. Be ara bu kadar dağılıyor aklım almıyor
Inşallah sabaha kadar 2 kere uyanir süt içer geri uyur.

İnşallah canım kendim bile kendimden korkuyorum maalesef
Elo bayıldım tam ihtiyacım olan şey benim elimde döküntü oluyor deterjan vs den ne kadar dikkat edip eldiven giysem de silikon mu ? Eldivenler çok çabuk yırtılıyor ya

Evet canim silikon. Öyle ince de değil gibi. Cok sevdim. Yani sünger de kullanmaya gerek yok elde yıpranmaz bence iyi gibi bakalim

Ben sarma saracağım gelirim yine canlar
Kolay gelsn guzel olmusmu sarmalarr
Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik gecer
Bende alacagm insallah nirancim
Allah kolaylik versn cnm zor gercktn anksiyete bi ara annemdede vardi ya :/
Yok cnm iyi sukur hafif bi cizik olms dizinde
gercktn her hikayede az da olsa kendmi buluyordm annem banada hicbirsey anlatmazdi hatta buyuk ablama anlatir bana anlatmazdi
Hosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettim
Masallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallah
kızlar shirataki noodle diye birşey varmış hiç duydunuz mu
sıfır carb içeriyormuş
ketojenik diyette kullanılabiliyormuş hatta
Duydum ama hic almadm yemedm sebzeyle vs zenginlestirip yenilebillir bence cnm
Eline emegine saglik cnm
Kullanisli birseye benziyor ben pek bulasik yikamiyorm hep makineye atiyorm ama wc twmizliginde falanda mantikli olabillr. Kayinvaldemin makinesi yok ona alsam iyi olur kışın eller cok kotu oluyor hergun bulask yikamaktan
Canlı derslerim bitti. Kızımı banyo yapıp uyuttum. Bakalım kaç dk sonra uyanacak
Bi sürü işim var. Evim darmadağın yine. Be ara bu kadar dağılıyor aklım almıyor
Kolay gelsn cnm umarm uyanmadan uyur, ben evi gunde kackez topluyorm ama hep aynı :)

Canim bende mak atiyorum ama öncesinde illa sudan geçiriyorum. Elimislansin istemiyorum

Güle güle kullan canım insAllah memnun kalirsn
Canimmm cokk geçmiş olsun. Tez zamanda iylessin insallahhhhhhh

Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik

Masallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallah
Sağolun kizlar amin insAllah

Bi paket alıp deneyeyim
İnternetten körili tavuklu noodle tarifi vardı onu yapayım hem de

Canim bende mak atiyorum ama öncesinde illa sudan geçiriyorum. Elimislansin istemiyorum
Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.
Bi paket alıp deneyeyim
İnternetten körili tavuklu noodle tarifi vardı onu yapayım hem de
Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…