- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.541
Sağol canım. Tamam inşallah söylerimHayırlı olsun canım, güle güle kullan.
Memnun kalırsan bize de söyle alalım
Inşallah sabaha kadar 2 kere uyanir süt içer geri uyur.Canlı derslerim bitti. Kızımı banyo yapıp uyuttum. Bakalım kaç dk sonra uyanacak
Bi sürü işim var. Evim darmadağın yine. Be ara bu kadar dağılıyor aklım almıyor
Çok aminInşallah sabaha kadar 2 kere uyanir süt içer geri uyur.
İnşallah canım kendim bile kendimden korkuyorum maalesefYaa hepsi bizde birer travma olarak kalmış işte, maaleseffffff. Ama dediğin gibi çok şükür ki biz bilincliyiz ve farkindayiz o yüzden eminim ki sende o patlama noktasini hiç yasamayacaksin. Çünkü sonucun neler olabileceğini öngörebiliyorsundur
Elo bayıldım tam ihtiyacım olan şey benim elimde döküntü oluyor deterjan vs den ne kadar dikkat edip eldiven giysem de silikon mu ? Eldivenler çok çabuk yırtılıyor yaEki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
Evet canim silikon. Öyle ince de değil gibi. Cok sevdim. Yani sünger de kullanmaya gerek yok elde yıpranmaz bence iyi gibi bakalimİnşallah canım kendim bile kendimden korkuyorum maalesef
Elo bayıldım tam ihtiyacım olan şey benim elimde döküntü oluyor deterjan vs den ne kadar dikkat edip eldiven giysem de silikon mu ? Eldivenler çok çabuk yırtılıyor ya
Kolay gelsn guzel olmusmu sarmalarrBen sarma saracağım gelirim yine canlar
Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik gecerSlm kızlar sabahtan işlerini hallettim sünnetçi gelmek üzere annem babam ve ip geldi gelmez olsaydı gene pislik çıkarmaya gelmiş vala hayırlısıyla olsa bitse de bı gitseydi kapıdan girer girmez pisliğe başladı
Bende alacagm insallah nirancimÇok güzel tesbit etmişsin canım.
Aynı şey bende de var, anneme sarılamam
Bizden önceki dönemde annelerimizin hayat yükü çok ağırmış canım.
O kadar iş gücün sorumluluğun arasında çocuklarına sarılmak akıllarına gelmemiş.
Belkide onlarda kendi anne ve babalarından duygusal yakınlık görmedikleri için sarılmayı, duygularını hissettirememişler.
Tekrar yapacağım ama herkese "Annenin Duygusal Yokluğu" kitabını herkese öneriyorum..
Sadece annelerimizi anlamak için değil, çocuklarımıza eksik yaptığımız anneliği farkedip kendimizi düzeltmemiz ve yıllar sonra onlarında bizlerden şikayetlenmemesi için bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kendi adıma anneliğime annelik kattım.
Allah kolaylik versn cnm zor gercktn anksiyete bi ara annemdede vardi ya :/yaw kaptanım listeye girecem de , bazen öyle motivasyonum düşüyor k,i bu kez de sizi aşağıya çekerim diye endişeleniyorum... yoksa seviye-1 i yapabilecek gibiyim..
lakin baş ağrım tuttu mu gözüm hiçbir şeyi görmüyor ne diyet , ne liste , ne sağlıklı beslenme..... sadece ağzıma bir şeyler atıp -yoksa midem beni öldürüyor ve daha çok yemek yemem gerekiyor- ilaç almaya çalışıyorum...
mesela dün gece artık saat 02:00 de uyandım ki gözüm yerinden çıkacak.... masanın üzerinde kek vardı yedim ve ilaç içip yattım... e ne oldu kaç gün boşa gitti...
sonra şu anksiyete, panik atak şeysi bitirdi beni bazen beni öyle aşağıya çekiyor ki gözüm dünyayı görmüyor... o zamanlarda da çok dengesiz besleniyorum ,kah hiçbir şey yiyemiyorum kah gece aburcubur besleniyorum.... bir de üzerine ibs (irritabl bağırsak sendromu) -ki bence tamamen panika atağa bağlı- eklenince hepten perişan oluyorum....
ne diyeyim Allah benim iyiliğimi versin inşallah....
Yok cnm iyi sukur hafif bi cizik olms dizindeneyse ki gitmiş bazı insanlar hakikaten negatif enerji yüklüyor insana nasıl geçti sünnet durumu nasıl minnoşun ?
Gel gel bi koca sini sardım
Annem annesini çok erken kaybetmiş 9 kardeşlermiş erkek olsun diye ha bire doğurmuş anneannem erken yaşta da ölmüş dedem de iki evlilik yapmış ondan sonra yetmemiş gibi 3 çocuk yapmış ne kadar sevgi görmüş olabilir ki
Lafı gediğine koymuşsun çok da iyi yapmışsın minnoşa bir şey olmamıştır umarım
Benım annem de doverdı suan soledıgımızde okdr uzulıyor ki , ben hiç bahsetmıyorum artık. Cunku annem eşi erkenden ölmüş cok zor sorunlu sürekli babama annemi kötüleyem bir kayınvalıde ile bırlıkte yasadı , o durumda kim olsa sanki sinirini bişeyden cıkarırdı, bir de annem benımle hiç normal insanmısım gıbı sohbet etmezdı, 13 yaslarımda fln bile. Ben lohısayken bunlar aklıma geldi , annemle bi iç hesaplasma yasadık ,biriktirmişim içimde meger, anne bak bebegım 20 gunluk ben onla sohbet edıyorum , sen beni hiç ciddiye almazdın diye cıkıstım biraz, hanı cocıkluguna in derler ya gercekten iz bırakan seyler. Çok pişman şimdi olsa ole yaparmıydım cahıllık sartlar dıyo. Ben cocuklar anlamaz diye dusunuyodum dıyo. Şuan kızımla süreklu konusuyor,
Annem de kendi içinde bi hesaplaşma içinde suan, bızım cocugumuza davranıslarımızı gordukce pişmanlıkları aklına gelıo arada cok uzulıyo hissedıyorum.18 yasında anne olmuş , kızgın degılım ona hiç , bızleri o sartlarda okuttu meslek edindirdi evlendırdı
Hosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettimMerhabalar arkadaşlar
beni de aranıza kabul eder misiniz
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Çiğdem
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1,56
KİLONUZ: 69.0
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 çocuk (Kızım 9 yaşında, oğlum 3.5 yaşında)
EMZİRİYOR MUSUNUZ: Hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmen
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: Evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: 6. ve 5. takımlar. 6. takımda listedeydim. 5. takımda liste dışı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık ve görünüş
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Malum emzirme dönemi :s
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Kilo veririm
Masallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallahSlm kızlar oğlum sağlıkla sünnetini oldu şükür ama ağrıları var snrm biraz zorluyor yarın kilo bildirimini yapmaya gelirim insAllah onun disinda bı kaç gün aktif olmayabilirim bilginize ağladığı zaman durdurmak pek kolay olmuyor insAllah yarına hafifler biraz ağrısı
Duydum ama hic almadm yemedm sebzeyle vs zenginlestirip yenilebillir bence cnmkızlar shirataki noodle diye birşey varmış hiç duydunuz mu
sıfır carb içeriyormuş
ketojenik diyette kullanılabiliyormuş hatta
Eline emegine saglik cnm(13Kasim 20Kasim )
9 takim menü tablosu
Pnrrr-12
Handandandan
@strontium
Fit mutlu anne
I Ilyusa
@masal3487
Kızlar tebrikler menüler düzenli olarak paylaşılmış
Kırmızı karti olanlar
@papatya_2014
(Geçen haftaki kırmızı kart silindi yüzde farkiyla)
denizbenimadim (2menu eksik)
E ela_2019 (6menu eksik)
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Kullanisli birseye benziyor ben pek bulasik yikamiyorm hep makineye atiyorm ama wc twmizliginde falanda mantikli olabillr. Kayinvaldemin makinesi yok ona alsam iyi olur kışın eller cok kotu oluyor hergun bulask yikamaktanEki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
Kolay gelsn cnm umarm uyanmadan uyur, ben evi gunde kackez topluyorm ama hep aynı :)Canlı derslerim bitti. Kızımı banyo yapıp uyuttum. Bakalım kaç dk sonra uyanacak
Bi sürü işim var. Evim darmadağın yine. Be ara bu kadar dağılıyor aklım almıyor
Canim bende mak atiyorum ama öncesinde illa sudan geçiriyorum. Elimislansin istemiyorumKolay gelsn guzel olmusmu sarmalarr
Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik gecer
Bende alacagm insallah nirancim
Allah kolaylik versn cnm zor gercktn anksiyete bi ara annemdede vardi ya :/
Yok cnm iyi sukur hafif bi cizik olms dizinde
gercktn her hikayede az da olsa kendmi buluyordm annem banada hicbirsey anlatmazdi hatta buyuk ablama anlatir bana anlatmazdi
Hosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettim
Masallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallah
Duydum ama hic almadm yemedm sebzeyle vs zenginlestirip yenilebillir bence cnm
Eline emegine saglik cnm
Kullanisli birseye benziyor ben pek bulasik yikamiyorm hep makineye atiyorm ama wc twmizliginde falanda mantikli olabillr. Kayinvaldemin makinesi yok ona alsam iyi olur kışın eller cok kotu oluyor hergun bulask yikamaktan
Kolay gelsn cnm umarm uyanmadan uyur, ben evi gunde kackez topluyorm ama hep aynı :)
Sağol canimm
Güle güle kullan canım insAllah memnun kalirsnEki Görüntüle 2728577
Canimmm cokk geçmiş olsun. Tez zamanda iylessin insallahhhhhhh
Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik
Sağolun kizlar amin insAllahMasallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallah
Bi paket alıp deneyeyimKolay gelsn guzel olmusmu sarmalarr
Kp mi demek istedn neyseki olmus bitmis cnm hayirlisiyla insallah agrisi da hemencik gecer
Bende alacagm insallah nirancim
Allah kolaylik versn cnm zor gercktn anksiyete bi ara annemdede vardi ya :/
Yok cnm iyi sukur hafif bi cizik olms dizinde
gercktn her hikayede az da olsa kendmi buluyordm annem banada hicbirsey anlatmazdi hatta buyuk ablama anlatir bana anlatmazdi
Hosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettim
Masallah ona. Hafifler cnm cabuck atlatir insallah
Duydum ama hic almadm yemedm sebzeyle vs zenginlestirip yenilebillir bence cnm
Eline emegine saglik cnm
Kullanisli birseye benziyor ben pek bulasik yikamiyorm hep makineye atiyorm ama wc twmizliginde falanda mantikli olabillr. Kayinvaldemin makinesi yok ona alsam iyi olur kışın eller cok kotu oluyor hergun bulask yikamaktan
Kolay gelsn cnm umarm uyanmadan uyur, ben evi gunde kackez topluyorm ama hep aynı :)
Aaa ne guselmiş link var mı adı ne kiEki Görüntüle 2728577
O potansiyel bende de var maalesefİnşallah canım kendim bile kendimden korkuyorum maalesef
Olma mıKolay gelsn guzel olmusmu sarmalarr
Şükür canımYok cnm iyi sukur hafif bi cizik olms dizinde
Kargolar yoğundur canım biz de ateşölçer aldık bozuldu lazım oluyor malumOglani uyuttm birazdn bende uyurm yarn efsane cuma hepsbiurada siparis listesi ayarliyorm:) bubarada akilli saatim hala gelmedi
Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.Canim bende mak atiyorum ama öncesinde illa sudan geçiriyorum. Elimislansin istemiyorum
Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda yaBi paket alıp deneyeyim
İnternetten körili tavuklu noodle tarifi vardı onu yapayım hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?