- 8 Mart 2020
- 5.822
- 28.155
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.861
:))) İşin şakasıydı o , kaptanın mulakatı agırdır, disiplin ister ,neler yaptılar sana öyle bi ferahlama geldi
memnun oldum canım
ben de bilgisayarla uğraşmayı, format vs çok severim ama nedense derslerini hiç sevmezdim
memnun oldum canım. deniz ismine bayılırım
deme şimdi peynir helvası
canakkale evet kesinlikle yaşanacak bi yer, cok seviyorum
Yuppiii gitme gitmeTamam canım %1 yapmaya çalışcam insAllah en azından
Haftaya eksi gelr insallah cnm nedn boyle oldu dikkat edemedinmi bu haftaGecen cuma 74.8
Bu cuma 74.9
Fark +100
Arti olan yuzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum
Basiniz sagolsn cnm. Vefat eden kimAnnemler geldiler sabah cekmistim fotoyu ama atmaya firsatim olmadi.
Esimle babam cenazeye gittiler . aradaki boslukta paylasiyim dedim
Aynenn acabaa kim ilk olucak :) bi yarış mi yapsak aramızdaHadi bakalım 3 kişi ard arda mezun olucaz inş
Bakalım önce kim
Hadi yarış ozmn kim once mezun olucakkharika canim tebrikler
insallah canim:))
insallah ama bugun kofte felan yiycem oyuzden yarin icin bilmiyom:)
benimdeee
dogum.yaptimi ablan canim
cok degilmis artin:)
basiniz sagolsun canim kim vefat etti
sagol canim
bizde diyek ozaman
Sende baslarsn cnm zaman spora basta sporsuz yapmakta mantikliTebrikler canım ama ben saçlarımı bile ağırlık diye düşünüyorum herşeyi çıkarıyorum
Sabahla öğlene doğru 200 300 Gr farkediyor denedim sabah 7 buçukta 300 Gr daha fazlaydım
Tebrikler
Kaptanım benim de aklıma sprey boya geldi
Tebrikler
Eser yenenlerin bir sözü vardı sabitsen kilo almamışsındır kilo almadıysan bu bir başarıdır
Tebrikler
Maşallah kızlar size bir de hepinizin küçük çocukları var sizleri görünce kendime çok kızıyorum
Tebrikler
Haftanın zorluğuna rağmen eksidesin maşallah sana tebrikler
Moral bozmak yok
Tebrikler canım yaşından dolayı metabolizman daha hızlı bu avantajı kullanmalısın pes etme
Tebrikler
Ben de kronik artık.Maydonoz suyu,soğan suyu gibi şeyler deneyebilirsin ama hiç biri çektiğin ağrıyı dindirmiyor.Ayaklarından sıcak suyu eksik etme.Geçmiş olsun
Kağıt mı bunu ilk defa duyuyorum
Tabikide cnm cok sevindm. Listeden cikmamana gercktn zorlayinca devamı geliyor kendimden biliyorummHaklısın canım bi hafta on gün zorlaşan devamı gelir
Ben goremedm ya ama resimliyse iyi cnm :)Tesekkurler ama resimli abla zaten görünmüyor mu ki
Teşekkür ederim
Teşekkürler inşallah
Ne zaman almıştık kiKızlar bu ara gene ölcü alırsanız iyi olur karşılaştırma yaparız ben aldm bugun beni mutlu etti fark
insalalhMezunları göndermiyorum artık, mecburen koruyacaksınız
gecen haftada cok az gitti 200 gr cik tiNeyseki %0.5 i geçmişsin yoksa dilime düşerdin.
Gerçi geçen haftada çok az vermiştin diye hatırlıyorum.
Tebrik ederim canım
ayyy ne guzel.iltifatlar bunlarrDe tabi ya , senın bundan sonraki yegane hefefin bizleri gazlamak olsun grubumuzun fıstıgıııı
haftaya tartidan once kestir ozamanSorma kız hamıleyken sac kestırmedım,oncesınde bi 6 ay kestirmemişimdir ,sonrası zatwn korona kuafore gıdemedım derken saçlar belimde , 1 kg düşebılırmıyız kaptanım sacları :)) @niran
hosgeldin canimyok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktanbranşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun
Hadi yarış ozmn kim once mezun olucakk
yarisalim ben varim
Tamam cnm alırım kaç cm nerden farketmis merak ettimKızlar bu ara gene ölcü alırsanız iyi olur karşılaştırma yaparız ben aldm bugun beni mutlu etti fark
Hosgelmişsinnnnyok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktanbranşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun
Ben
Ben de hazırlık okudum lisede. Kelime haznesi zayıflıyor insanın ama bi yabancıyla karşılaşınca ya da yurt dışına gidince ölmeyecek kadar derdimi anlatabiliyorumyine öğrenebilirsin, sadece konuşma üzerine kurslar var sen de biliyorsundur. çok faydasını görürsün. atanmadan önce çkalede çok az bi süre o kurslardan birinde çalışmıstım. bence çok faydalı. cambly den de faydalanabilirsin internetten.
türkçe altyazılı izlersen çok daha faydasını görürsün, dil kulağın da gelişir hem. kızlar belli bi alt yapınız varsa hazırlık okuduysanız vs bir kaç cümle de olsa günlük yazın ingilizce. mektup arkadaşları edinebilirsiniz. bir de dediğim gibi cambly..
duolingo da var.
Vakfı kebir ekmeği bu, enininde resmini çekseydin keşke, yarım ekmeğe bedel bu
Saat başı 250-300 ml lik bir su bardağı suyu bir anda kafaya dikmeden yudum yudum içersen sürekli tuvalate koşmazsın canımBu hafta menülerim gayet iyiydi bence saat olarakta çok geç değildi yatış saatimi düşünürsek ben yazın bile 3-3.5 lt anca icebilen biriyim şu an 4 çok uçuk geliyor o yüzdentuvaletten çıkamıyorum ki öyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?