Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım

Ayyy insallah anası ve babası kılıklı olur bızımkı de :))) blw mi uyguladın sen
yok be kuzum benim hiç bir yöntem uygulamama gerek kalmadan yiyor benimki
yakında beni de yiyecek ondan korkuyorum
yemek görünce herşeyi bırakıyor, pek de memnun değilim bu kadar obur olmasından yaşına göre azıcık fazla çünkü kilosu

Ankarada mı yaşıyorsun canım ben de Ankaralıyım ama yaşamıyorum orada

Leslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla
Ay onu hiç yapasim gelmiyor hele bı bıkkınlık var spordan yana atmam lazım uzerimden
Biraz free deneyeyim canım bklm tabiki her hafta 1 olmayabiliriz ama artı gelmek ya da dikkat edip eksi görmemek canımı sıkıyor

Madem suyu artıracaksın, bu haftada kal.
Haftaya %1 in altında yaparsan ayrılırsın

y onu hiç yapasim gelmiyor hele bı bıkkınlık var spordan yana atmam lazım uzerimden
Zaten ilk 1 hafta yapmak istemeyip devam edersen alışırsın canım. Alışkanlık olabilmesi için ilk zamanlar zorlaman lazım. 20 lerindeymişsin daha bilmiyordum. Genceciksin daha.Yazık değil mi bedenine 10 sene içinde oturursa kilon bu defa alışıp kalırsın ben böyleyim diye.böyle kalmak isteseydin şu an burda olmazdın. Demek ki olmak istediğin beden bu değil.15 dk ile başla
1 hafta 15 dk yap sonraki hafta 20 öylece arttırırsın

Haklısın canım bi hafta on gün zorlaşan devamı gelir

Tesekkurler ama resimli abla zaten görünmüyor mu ki
Tebrik ederim, gayet güzel bir eksi
Teşekkür ederim
Teşekkürler inşallah

Ohhh benden yeniler geldi de az rahatladım
neler yaptılar sana öyle bi ferahlama geldi
memnun oldum canım
ben de bilgisayarla uğraşmayı, format vs çok severim ama nedense derslerini hiç sevmezdim
memnun oldum canım. deniz ismine bayılırım
deme şimdi peynir helvası
canakkale evet kesinlikle yaşanacak bi yer, cok seviyorum

memnun oldum canım
ben de bilgisayarla uğraşmayı, format vs çok severim ama nedense derslerini hiç sevmezdim
Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmiş

Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmi

Merhaba ben Asude branşım din kültürü.İngilizceyi çok severim.Öğrenmeyi çok istiyorum.İngilizce altyazılı film diziler izliyorum hatta geliştireyim diye.Kendime hedef koydum öğreneceğim mutlaka

Hg cnm ben yazamadım bı ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 4 buçuk aylık oğlum var hedef kilona sağlıkla ulasirsn insAllah

Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmiş
yine öğrenebilirsin, sadece konuşma üzerine kurslar var sen de biliyorsundur. çok faydasını görürsün. atanmadan önce çkalede çok az bi süre o kurslardan birinde çalışmıstım. bence çok faydalı. cambly den de faydalanabilirsin internetten.
Merhaba ben Asude branşım din kültürü.İngilizceyi çok severim.Öğrenmeyi çok istiyorum.İngilizce altyazılı film diziler izliyorum hatta geliştireyim diye.Kendime hedef koydum öğreneceğim mutlaka
türkçe altyazılı izlersen çok daha faydasını görürsün, dil kulağın da gelişir hem. kızlar belli bi alt yapınız varsa hazırlık okuduysanız vs bir kaç cümle de olsa günlük yazın ingilizce. mektup arkadaşları edinebilirsiniz. bir de dediğim gibi cambly..
duolingo da var.

bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum

Gramer bilgim hala taze cümle kurmayı dil yapısını biliyorum da kelime haznemi genişletmem gerek bunun için KPDS ye gitmeyi düşünüyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…