- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.841
Sağol canımTebrikler canım ama ben saçlarımı bile ağırlık diye düşünüyorum herşeyi çıkarıyorum
Sabahla öğlene doğru 200 300 Gr farkediyor denedim sabah 7 buçukta 300 Gr daha fazlaydım
Tebrikler
Kaptanım benim de aklıma sprey boya geldi
Tebrikler
Eser yenenlerin bir sözü vardı sabitsen kilo almamışsındır kilo almadıysan bu bir başarıdır
Tebrikler
Maşallah kızlar size bir de hepinizin küçük çocukları var sizleri görünce kendime çok kızıyorum
Tebrikler
Haftanın zorluğuna rağmen eksidesin maşallah sana tebrikler
Moral bozmak yok
Tebrikler canım yaşından dolayı metabolizman daha hızlı bu avantajı kullanmalısın pes etme
Tebrikler
Ben de kronik artık.Maydonoz suyu,soğan suyu gibi şeyler deneyebilirsin ama hiç biri çektiğin ağrıyı dindirmiyor.Ayaklarından sıcak suyu eksik etme.Geçmiş olsun
Kağıt mı bunu ilk defa duyuyorum
yok be kuzum benim hiç bir yöntem uygulamama gerek kalmadan yiyor benimkiAyyy insallah anası ve babası kılıklı olur bızımkı de :))) blw mi uyguladın sen
Ankarada mı yaşıyorsun canım ben de Ankaralıyım ama yaşamıyorum oradaLeslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla
Merhaba canım
Ben deniz
36 yaşındayım ankaralıyım
11 aylık bi kızım var
Fen öğretmeniyim
Çanakkale’yi çok severim yaşamak için harika bir yer bence sanırım 7 8 defa gitmişmişimdir
Sardalya ve peynir tatlısına bayılıyorum
Ay onu hiç yapasim gelmiyor heleLeslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla
Biraz free deneyeyim canım bklm tabiki her hafta 1 olmayabiliriz ama artı gelmek ya da dikkat edip eksi görmemek canımı sıkıyorHer hafta grubumuz1. Olmayabilir. Biz grubun 1. Liğini etkılemeyelım diye hepımız teker teker ızne gıderswk bırıncılıgın de anlamı olmaz. Ben de eksı olmadgım hafta acaba ızne mı ayrılsam dıyorum , hos daha ben hak kazanmadım , yani bu baskıyı uzerımızden atarak elımızden gelenı yapalım canım bence gitme
Madem suyu artıracaksın, bu haftada kal.Ya ben diyeti bitirmek niyetinde değilim ama bı ay bı eksi ondan takıma sıkıntı oluyor yeni bı diyet listesi deniycem tartıda nasıl olacak bilemiyorum bu hafta izne ayrilayim ben canım suyu biraz daha artırmaya çalışırim
Tamam canım %1 yapmaya çalışcam insAllah en azındanMadem suyu artıracaksın, bu haftada kal.
Haftaya %1 in altında yaparsan ayrılırsın
Zaten ilk 1 hafta yapmak istemeyip devam edersen alışırsın canım. Alışkanlık olabilmesi için ilk zamanlar zorlaman lazım. 20 lerindeymişsin daha bilmiyordum. Genceciksin daha.Yazık değil mi bedenine 10 sene içinde oturursa kilon bu defa alışıp kalırsın ben böyleyim diye.böyle kalmak isteseydin şu an burda olmazdın. Demek ki olmak istediğin beden bu değil.15 dk ile başlay onu hiç yapasim gelmiyor helebı bıkkınlık var spordan yana atmam lazım uzerimden
Haklısın canım bi hafta on gün zorlaşan devamı gelirZaten ilk 1 hafta yapmak istemeyip devam edersen alışırsın canım. Alışkanlık olabilmesi için ilk zamanlar zorlaman lazım. 20 lerindeymişsin daha bilmiyordum. Genceciksin daha.Yazık değil mi bedenine 10 sene içinde oturursa kilon bu defa alışıp kalırsın ben böyleyim diye.böyle kalmak isteseydin şu an burda olmazdın. Demek ki olmak istediğin beden bu değil.15 dk ile başla
1 hafta 15 dk yap sonraki hafta 20 öylece arttırırsın
Tesekkurler ama resimli abla zaten görünmüyor mu kiSagol cnm
Ozaman baslangicin hayirli olsunn :)
Supersinnn insallah benimde son 3
Eksidesn sonuct tebrkler cnm haftaya daha iyi olur umarm
Tebrkler cnm cok iyi ama bidhakine resimli at olrmu :)
Superr tebrkler cnm cok iyi
Ayy gecms olsn insallah degildir ya :/
Tbrklee cnm az da olsa eksi sonucta
Benimdee oyle artk bide boyle deniym baklm
Ayy kotu olms ya ama gelms sanrm sonradn sevindm
Cok mantıklı cnm uyguliycam bikere dha duymustm. Bide renklerle vardı kirmizu dha cok aciktiriyor yesil de doygunluk veriyordu sanrm bilincaltına.
Tebriklwr cnm haftay 5 ler geliyorrr belkide yarin :)
Insallah olursn cnm sende mezun hayirlisi, la :) kaptan yazsim bakalm ne diycek
Woww tebrikler muhtesem sonuc
Sukur cnm
Teşekkür ederimTebrik ederim, gayet güzel bir eksi
Teşekkürler inşallahTebrikler canım ama ben saçlarımı bile ağırlık diye düşünüyorum herşeyi çıkarıyorum
Sabahla öğlene doğru 200 300 Gr farkediyor denedim sabah 7 buçukta 300 Gr daha fazlaydım
Tebrikler
Kaptanım benim de aklıma sprey boya geldi
Tebrikler
Eser yenenlerin bir sözü vardı sabitsen kilo almamışsındır kilo almadıysan bu bir başarıdır
Tebrikler
Maşallah kızlar size bir de hepinizin küçük çocukları var sizleri görünce kendime çok kızıyorum
Tebrikler
Haftanın zorluğuna rağmen eksidesin maşallah sana tebrikler
Moral bozmak yok
Tebrikler canım yaşından dolayı metabolizman daha hızlı bu avantajı kullanmalısın pes etme
Tebrikler
Ben de kronik artık.Maydonoz suyu,soğan suyu gibi şeyler deneyebilirsin ama hiç biri çektiğin ağrıyı dindirmiyor.Ayaklarından sıcak suyu eksik etme.Geçmiş olsun
Kağıt mı bunu ilk defa duyuyorum
Ohhh benden yeniler geldi de az rahatladım
memnun oldum canımBen Zehra canım Iğdırlıyım Erzurum’da yaşıyorum bilişim teknolojileri öğretmeniyim lisede hazırlık okudum pek severdim İngilizceyi ama meslek lisesi çıkışlı olduğum için İngilizce okuyamadım
memnun oldum canım. deniz ismine bayılırımMerhaba canım
Ben deniz
36 yaşındayım ankaralıyım
11 aylık bi kızım var
Fen öğretmeniyim
Çanakkale’yi çok severim yaşamak için harika bir yer bence sanırım 7 8 defa gitmişmişimdir
Sardalya ve peynir tatlısına bayılıyorum
Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmişmemnun oldum canım
ben de bilgisayarla uğraşmayı, format vs çok severim ama nedense derslerini hiç sevmezdim
Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmi
Merhaba ben Asude branşım din kültürü.İngilizceyi çok severim.Öğrenmeyi çok istiyorum.İngilizce altyazılı film diziler izliyorum hatta geliştireyim diye.Kendime hedef koydum öğreneceğim mutlakayok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktanbranşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun
Hg cnm ben yazamadım bı ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 4 buçuk aylık oğlum var hedef kilona sağlıkla ulasirsn insAllahneler yaptılar sana öyle bi ferahlama geldi
memnun oldum canım
ben de bilgisayarla uğraşmayı, format vs çok severim ama nedense derslerini hiç sevmezdim
memnun oldum canım. deniz ismine bayılırım
deme şimdi peynir helvası
canakkale evet kesinlikle yaşanacak bi yer, cok seviyorum
yine öğrenebilirsin, sadece konuşma üzerine kurslar var sen de biliyorsundur. çok faydasını görürsün. atanmadan önce çkalede çok az bi süre o kurslardan birinde çalışmıstım. bence çok faydalı. cambly den de faydalanabilirsin internetten.Ben de branşımı pek sevmiyorum okuldaki öğretmenlerimin ve babamın ısrarı ile geleceğin mesleği diye okudum dil öğrenmeyi çok seviyorum İngilizceyi de çok sevmiştim oysa nasip değilmiş
türkçe altyazılı izlersen çok daha faydasını görürsün, dil kulağın da gelişir hem. kızlar belli bi alt yapınız varsa hazırlık okuduysanız vs bir kaç cümle de olsa günlük yazın ingilizce. mektup arkadaşları edinebilirsiniz. bir de dediğim gibi cambly..Merhaba ben Asude branşım din kültürü.İngilizceyi çok severim.Öğrenmeyi çok istiyorum.İngilizce altyazılı film diziler izliyorum hatta geliştireyim diye.Kendime hedef koydum öğreneceğim mutlaka
bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorumneler yaptılar sana öyle bi ferahlama geldi
memnun oldum canım
memnun oldum canım. deniz ismine bayılırım
deme şimdi peynir helvası
canakkale evet kesinlikle yaşanacak bi yer, cok seviyorum
teşekkür ederim canım hep beraber inşallahHg cnm ben yazamadım bı ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 4 buçuk aylık oğlum var hedef kilona sağlıkla ulasirsn insAllah
oyyy çok tatlısınnn. inşallah önce istediğin bölüm sonra da hedef kilona ulaşırsın inşallah canım.bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum
yaa çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte ablaoyyy çok tatlısınnn. inşallah önce istediğin bölüm sonra da hedef kilona ulaşırsın inşallah canım.
Gramer bilgim hala taze cümle kurmayı dil yapısını biliyorum da kelime haznemi genişletmem gerek bunun için KPDS ye gitmeyi düşünüyorum hattayine öğrenebilirsin, sadece konuşma üzerine kurslar var sen de biliyorsundur. çok faydasını görürsün. atanmadan önce çkalede çok az bi süre o kurslardan birinde çalışmıstım. bence çok faydalı. cambly den de faydalanabilirsin internetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?