- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.821
Hagagaga yaaa yerim tosbiğiBu hafta menülerim gayet iyiydi bence saat olarakta çok geç değildi yatış saatimi düşünürsek ben yazın bile 3-3.5 lt anca icebilen biriyim şu an 4 çok uçuk geliyor o yüzdentuvaletten çıkamıyorum ki öyle de
Erken doğduğu için çok normal cnm kızınin kilosu bence hastanede sariliktan yatmıştı kızımda 2.500 olarak çıkmıştık yeteri kadar beslenemedigi için çok normal Rabb'im sağlık versin de bence orta seviyede gitsin yeterli kilo her zmn sıkıntıdün sünnetçimiz güldü kilolu bı bebek neyse ki kurtarır sıkıntı olmaz yoksa yapmazdım dedi
Bilmiyorum ben emzirirken hiç gitmedim diyetisyene emzirmeye kalınca yarım bardak bı bardak arası içerim bende bı kaç kez
Çok şükür bugün daha iyi masAllahHagagaga yaaa yerim tosbiğimasallah iyisiniz demi sıkıntı yok?
Ohhh benden yeniler geldi de az rahatladımBugün kaçamak günümüz olduğu için bugünden başlayabilirsin menü yazmaya.
Kızın kaç yaşında okuma yarışı yapıyorsunuz.
Branşını da merak ettim.
Yaptığın kekten kaç dilim yiyeceksin
Şimdilik sorular bu kadar :))
Ben Zehra canım Iğdırlıyım Erzurum’da yaşıyorum bilişim teknolojileri öğretmeniyim lisede hazırlık okudum pek severdim İngilizceyi ama meslek lisesi çıkışlı olduğum için İngilizce okuyamadımyok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktanbranşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun
Gitme zaten bi yere kuzumya ben takımdan ayrılamam o kesin hepinizi seviyorum gitmem bı yere ama kış da geldi evde istediğim gibi hareket olmuyor spor yapamıyorum yazın hiç olmazsa rutin günlük yürüyüşüm vardı şimdi o da yok olmuyor nedense bı normal şartlarda böyle menülerle daha fazla eksi görmem gerekirdi sadece 300 Gr gitti biraz free takilayim diyorum
Paylas bakalım, ya bakımı cok zor oluyor bebekle sma hayatımın en uzun sacı heralde, bi yanım kestir modelli bişey yap havalı dursun dıyo,bi yanım bidaha zor uzar uzun kullan işte negusel duyo
Demiii kaptani bile gönderdimNasıl bir üyesavar isen artık
Daha sağlam olur. 3 ay kilo nasıl korunur denemiş oldumNeyse çift dikiş olsun seninki de :))
Şu maydanoz yiyebilirsin diyen diyetisyen miEvet katılıyorum , ama o 0.5-1 litreyi diğer ıceceklerden alıyoruz,yani şahsen ben oyle , tamamen su degıl 4 litre ,onu anlatmaya calıstım kaptanım . Ornek:3 litre su , yarım litre ayran , yarım litre meyve suyu,cay,süt vs
Ne yaptıydık sanaOhhh benden yeniler geldi de az rahatladım
Aynen canım kağıtta üye nicki ve tarihi yazılı olması lazım tartı fotoğrafındaHandandandan bildirimin kurallara uygun değil demişsiniz kağıdı mı kastettiniz onu bugün öğrendim az önce. onun haricinde herşeyi usulüne uygun yapmaya çalıştım.ilk bildirimimi arada derede hızlıca yaptım resim gelmemiş sonra farkedip düzelttim başka eksiğim varsa söyleyin düzelteyim.Gözümden kaçabilir çok mesaj vardı okuyana kadar gözlerim karardı
Ya ben diyeti bitirmek niyetinde değilim ama bı ay bı eksi ondan takıma sıkıntı oluyor yeni bı diyet listesi deniycem tartıda nasıl olacak bilemiyorum bu hafta izne ayrilayim ben canım suyu biraz daha artırmaya çalışırimFit mutlu anne izin konusunu netleştir canım.
Bana kalırsa suyu artırarak devam et
Tabi son karar senin
Hahajaja evet :))Demiii kaptani bile gönderdim
Daha sağlam olur. 3 ay kilo nasıl korunur denemiş oldum
Şu maydanoz yiyebilirsin diyen diyetisyen mi
Maydanoz yee, su içme başka ne var acaba.
Allah kuru iftirandan korusunSorgu sual azar
Her yeni gelen üyenin geçtiği kıstaslarSorgu sual azar
Bence eksi eksidir tatlı yı da kesmiştin biliyorum bazen gerçekten birden gidiyor moral bozmak yokGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Cuma kaçamakları diyetin yürüteci bence .Bütün hafta cumanın hayalini kurdumAyyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
Tebrikler
Ne güzel hedefe yaklaşmak darısı başımabenimde 2.mezuniyetim olacak
ilkde bende hata yaptim
bunda koruycam.insallah
Acır kız yakar sarımsakbi de sarımsağın içindeki besinlere bakmak lazım. Direkt kalın bağırsağa gideceği için sindirilmeden tekrar çıkabilir. Ben tabi makattan girişten bahsediyorum. Vajinadan bahsediyorsan öyle bi şey tavsiye etmem E ela_2019
Bence yapmak gerekir ama benim gibi b.kunu çıkarmadan mümkünse
Sporla yak canım
Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
Ama hakkımı yemeyim iyi yakaladım
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş demek ki sen de iyi yiyorsun ki kısınca baya uçmuş
TamamTartı üzerinde tarih ve nick yazılı bir kağıt olması lazım.
Eksin çok güzel tebrik ederim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar ben sağlıktan dolayı izine çıkmak istiyorum. Sabah çok çok erken tartıldım hatta wc ye bile gidemedim hemen hastaneye gelmem gerekiyordu.
cuöa:70.1
Bugün:70.4
Fark:+300
Kısa bi süre sonra yine buradayım
Leslie yap canımya ben takımdan ayrılamam o kesin hepinizi seviyorum gitmem bı yere ama kış da geldi evde istediğim gibi hareket olmuyor spor yapamıyorum yazın hiç olmazsa rutin günlük yürüyüşüm vardı şimdi o da yok olmuyor nedense bı normal şartlarda böyle menülerle daha fazla eksi görmem gerekirdi sadece 300 Gr gitti biraz free takilayim diyorum
Merhaba canımyok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktanbranşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun
Her hafta grubumuz1. Olmayabilir. Biz grubun 1. Liğini etkılemeyelım diye hepımız teker teker ızne gıderswk bırıncılıgın de anlamı olmaz. Ben de eksı olmadgım hafta acaba ızne mı ayrılsam dıyorum , hos daha ben hak kazanmadım , yani bu baskıyı uzerımızden atarak elımızden gelenı yapalım canım bence gitmeYa ben diyeti bitirmek niyetinde değilim ama bı ay bı eksi ondan takıma sıkıntı oluyor yeni bı diyet listesi deniycem tartıda nasıl olacak bilemiyorum bu hafta izne ayrilayim ben canım suyu biraz daha artırmaya çalışırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?