Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hagagaga yaaa yerim tosbiğimasallah iyisiniz demi sıkıntı yok?

yok kaptanım 3 dilime eş değer tost yedim daha ne keki
hem kekle pek aram da yok. şerbetli tatlı da sevmem, benim derdim sütlü tatlılar, 1 tepsi yerim
kızım 9 yaşında, 4. sınıfa gidiyor. her gün sayfa başına yarış yapıyoruz, ucuna da minik bi ödül.
Branşım ingilizce. grupta epey öğretmen arkadaş var. hem kaynaşma anlamında hem de meraktan branşlarınızı ve nereli olduklarınızı yazar mısınız
bu arada ben çanakkaleliyim ama adıyamanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla.
ya ama bak şimdi iş güç var dedim çıkacaktım da şimdi kaptanım teee mesafe o kadar varken ve yılda 1 kez memlekete gidiyorken memlekette yenmicek de nerede yenicek, sonra da bana güvenmiyorsun

Ohhh benden yeniler geldi de az rahatladım

Ben Zehra canım Iğdırlıyım Erzurum’da yaşıyorum bilişim teknolojileri öğretmeniyim lisede hazırlık okudum pek severdim İngilizceyi ama meslek lisesi çıkışlı olduğum için İngilizce okuyamadım

Sorma kız hamıleyken sac kestırmedım,oncesınde bi 6 ay kestirmemişimdir ,sonrası zatwn korona kuafore gıdemedım derken saçlar belimde , 1 kg düşebılırmıyız kaptanım sacları :)) N niran
strontium ’un saçları görecektin sen bulursam paylaşayım
Gitme zaten bi yere kuzum

strontium ’un saçları görecektin sen bulursam paylaşayım

Gitme zaten bi yere kuzum
Paylas bakalım, ya bakımı cok zor oluyor bebekle sma hayatımın en uzun sacı heralde, bi yanım kestir modelli bişey yap havalı dursun dıyo,bi yanım bidaha zor uzar uzun kullan işte negusel duyoAllah başka keder vermesın

Nasıl bir üyesavar isen artık
Demiii kaptani bile gönderdim
Neyse çift dikiş olsun seninki de :))
Daha sağlam olur. 3 ay kilo nasıl korunur denemiş oldum
Şu maydanoz yiyebilirsin diyen diyetisyen mi
Maydanoz yee, su içme başka ne var acaba.

Handandandan bildirimin kurallara uygun değil demişsiniz kağıdı mı kastettiniz onu bugün öğrendim az önce. onun haricinde herşeyi usulüne uygun yapmaya çalıştım.ilk bildirimimi arada derede hızlıca yaptım resim gelmemiş sonra farkedip düzelttim başka eksiğim varsa söyleyin düzelteyim.Gözümden kaçabilir çok mesaj vardı okuyana kadar gözlerim karardı

Aynen canım kağıtta üye nicki ve tarihi yazılı olması lazım tartı fotoğrafında

Fit mutlu anne izin konusunu netleştir canım.

Bana kalırsa suyu artırarak devam et

Tabi son karar senin
Ya ben diyeti bitirmek niyetinde değilim ama bı ay bı eksi ondan takıma sıkıntı oluyor yeni bı diyet listesi deniycem tartıda nasıl olacak bilemiyorum bu hafta izne ayrilayim ben canım suyu biraz daha artırmaya çalışırim

Günaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Bence eksi eksidir tatlı yı da kesmiştin biliyorum bazen gerçekten birden gidiyor moral bozmak yok
Ayyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
Cuma kaçamakları diyetin yürüteci bence .Bütün hafta cumanın hayalini kurdum
gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
Tebrikler
benimde 2.mezuniyetim olacak
ilkde bende hata yaptim
bunda koruycam.insallah
Ne güzel hedefe yaklaşmak darısı başıma
Evet iyi yerim.Ama bunca yıldır kadrolu diyetçiyim hiç bir haftada bu kadar vermemiştim Bence ödem ve kabızlıktan normal kilomdan yaklaşık 1.5 kilo fazla çıktım.o yüzden kendimi şımartmıyorum
Tartı üzerinde tarih ve nick yazılı bir kağıt olması lazım.

Eksin çok güzel tebrik ederim
Tamam Bundan sonra yazarım inşallah
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Leslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla
Merhaba canım
Ben deniz
36 yaşındayım ankaralıyım
11 aylık bi kızım var
Fen öğretmeniyim
Çanakkale’yi çok severim yaşamak için harika bir yer bence sanırım 7 8 defa gitmişmişimdir
Sardalya ve peynir tatlısına bayılıyorum

Her hafta grubumuz1. Olmayabilir. Biz grubun 1. Liğini etkılemeyelım diye hepımız teker teker ızne gıderswk bırıncılıgın de anlamı olmaz. Ben de eksı olmadgım hafta acaba ızne mı ayrılsam dıyorum , hos daha ben hak kazanmadım , yani bu baskıyı uzerımızden atarak elımızden gelenı yapalım canım bence gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…