- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.161
Mümkün olduğunca haftada en az 4 gün yapmaya çalışıyorum canımSpor da yapıyor muydun düzenli ? Ben de arada vücudu şaşırtayım diyorum ama benimki şoka girer kesin bir daha da gelemez kendine
HahahahaSpor da yapıyor muydun düzenli ? Ben de arada vücudu şaşırtayım diyorum ama benimki şoka girer kesin bir daha da gelemez kendine
Oo hayirli olsun cnm insallah gule gue kullanBiz de aldık canım robot süpürge, sabursızlılla beklıyoruzbugunu atlattık ta yarına ne yapsam
Afyt olsn bence guzel olms menunBugünkü menü
Kahvaltı 10.00
Dört kaşık lor peynirli salata(içine üç ceviz bol yeşillik)
Bir haşlanmış yumurta.
15.00 bir küçük tabak bol yesillikli kısır,bol marul,ayran.
Aksam 19.00 da iki kaşık Yulaf,10 badem,1 kuru inicr,iki kuru kayısı,bir yk nar,bir bardak süt,karışım yapıp yedim
3 litre su,spor yok
Sukur sevindm gecmesineErzurum’da canım çok şiddetli değildi şükür
Ooo hayırlı olsun güle güle kullan canım hala sizinkilerin yanında çalı süpürgesi sayılacak süpürge ile idare eden biri varHasetlendim de
Yok yok geçti şükür limonlu su içe içe içim bayıldı
Şükür geçti bi an gıcık tutttu korktum valla
Afyt olsn cnm. Tek ogun bu hafta bomba gbi geliyorm diyorsn sanrm :)ben kuru fasulye bulgur pilavi yaptim
tek ogun yedim bugun
tuh kotu olmus yaa
kardesinde cok uzulmus
bilemedim simdi kimler meydan okuyoduki
limonlu tuzlu suyla gargara yap canim
faydasi oluyo
Aynen bendede oluyor bazn hatirlamiyorm bile sonradn aklima geliyor ara araBen bazi msj lari alıntıya ekliyorum ama sonradan bakıyorum alıntıda o msj yok. Sizde de oluyor mu bu durum.
Mesela M Manolya15 in burcun ne dedigi msj i alintilamistim cok eminim ama yok
böyle cevaplamis olayim bari
burcum yay canim. 24 kasim d.gunum
senin burcun ne
bu arada supurgende hayirli olsun. Şu indirimlerde foyatlari düştü mu merak ettim acikcasi
Guzel olms cnm afyt olsn28 Kasım Cumartesi
1 yumurta (tavada) peynirli
4 zeytin
2 ceviz
1 dilim TB ekmeği
Yeşillik
Ara :16 :001 mandalina 1 muz yarım saat ara ile
20:00 5 kaşık bulgur pilavı+yoğurt+karnabahar haşlaması
Su :3 litre
Spor yok
Afyt olsn guzel olms cnm28 Kasım Cumartesi
Sabah 10.00
1 bardak çay
2 dilim peynir
1 domates
El içi kadar ekmek
1 çk labne
Akşam 16.00
1 kepçe etli sebze yemeği
5 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
Kiyammam ya cok zorBebeğim yine diş ağrısı çekiyor, uyuyor hemen uyaniyorCok zor yaa kıyamıyorum hiccc
Bugun göğüs ucumu bi ısırdı komple etrafi kanadi. Allah yardim etsin tüm ağrısı olanlarin ağrısını hafifletsin insallah..
Aşırı uykum varrr yaa şuracıkta uyuyup kalsammmmm ne güzel olurdu, ama mutfakkk cok dağınık öyle birakamam...
Aynenn ben bi kez 2 simit hatirliyorm kahvaltidaEvet gitti çok şükür. Ama ilk yazdığım menüyü görsen ağlardın Kızlar şokbaya azalttım öyle böyle değil hatta benim menülere çok sert yorum yapan bi arkadaş vardı unuttum gitti o noldu bilmiyorum
Sagol canım benım dahaiyisi sizlerın olsunOo hayirli olsun cnm insallah gule gue kullan
Afyt olsn bence guzel olms menun
Sukur sevindm gecmesine
Afyt olsn cnm. Tek ogun bu hafta bomba gbi geliyorm diyorsn sanrm :)
Aynen bendede oluyor bazn hatirlamiyorm bile sonradn aklima geliyor ara ara
Guzel olms cnm afyt olsn
Afyt olsn guzel olms cnm
Kiyammam ya cok zordis jeli kullanmiyormusn. Bosver mutfagi yarin yap nolcakki senden degerlimi
Aynenn ben bi kez 2 simit hatirliyorm kahvaltida
Kabız mısınBende yatiyorm kızlar yorgunluk var uzerimde baya iyi gec3ler herkeze
Bi Philips maratonum varHahaha masallah de nazar etme ucansupurge , sen çalı süpürgeni uçmak için kullanıyosun, temızlık için vardır kolay bişilerin:)))
Yoo kız deglm o nerdn cikti smdi. Ben gunde 1 kez duzenli gidiyorm cok sukur.Kabız mısınbu gece uyumadan bunu düşün
Kabızlık ta yorgunluk halsizlık yapıyormusYoo kız deglm o nerdn cikti smdi. Ben gunde 1 kez duzenli gidiyorm cok sukur.
Ben de menümü yazayım da belki burdan utanır da az yerimdoymuyorum arkadaş hep açım hep açım nolcak bilmiyorum
sabah
3 sebzeli yumurta
Domates
Salatalık
4 dilim karışık buğday ekmeği
öğlen
1 tabak yeşil fasulye
4 dilim ekmek
4 hurma
arada
Yarım tabak domates soslu biber kızartması
3 dilim ekmek
2 kayısı
akşam
1 tabak pirinç pilavı
3 parça fırında tavuk
1 tabak ezme
az önce
2 parça fırında tavuk
Biraz Kuru üzüm
Allahım Dünyaları yemişim yine
Bıraksan yine yerim
Doyma merkezim doğumla birlikte silinmiş
Kayıp bulamıyorum
3 lt su
bebeğim uyursa leslie
Merhabalar
sabah 11.30
1kk peynir domates salatalık
Yarım kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek
15.00
2 bardak ev yapımı şeftali suyu
3 tane bisküvi
19.00
3 parça fırında tavuk ve patates
3 dilim ekmek
21.30
3 çatal revani
6 tane cips
2 lt su
regl olamadım vücudum aşırı gergin
Çokça tatlı krizim var. Dolabı açıp nutellayı kapıp bitirene kadar yememek için zor duruyorum
Annemlerdeyim. Kimsenin kilo problemi yok gece yarılarına kadar bin çeşit çikolata tatlı çay çekirdek Faslı yapılıyor. Sınanıyorum
Merhaba
Sabah 11.00
1 kaşarlı gözleme
Kızarmış patates
Çay
Biraz domates ve salatalık(dışarda)
14.00
1 büyük dilim çikolatalı pasta
16.30
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak fırında sebze
1 parça tavuk
19.00
5 6 tane kanat
ne kadar su içtiğimi hatırlamıyorum
2 gündür 7 aylık bebeğim 37 40.5 arası değişen enfeksiyon kaynaklı ciddi ateş yaşıyor.Çok ağrısı var: Uyumuyor ben de tabi. Epey yorgun ve gergin bir süreç yaşıyorum
Buraya da kopmayım diye yazayım dedim.
Yoksa iyice kopucam süreçten. Ne yediğimi hatırlamak için epey düşünmem gerekti. Kaçamaklarım gözleme ve pasta fazla. O ara sadece karnımı doyurmayı düşündüm sanırım
Daha nolcak :) çalı süpürgenle apartman girişini süpürBi Philips maratonum var
Amel defteri gibisin yeminle
Güsel canım, lavaş kulagı tırmalıo ama cumartesi ödülü sanırım
Çok gusel
Çok iyii
Bravooo
Ayy çok güldüm ilahi
Gel canım ya adapte olamadın bi türlü gel artık nasılsın?Iyi akşamlar herkese bir türlü gelemedim şuraya surekli hata veriyor şifreyi de unutuyorum ya
Gündem olmuştu canımAyy çok güldüm ilahibu menülerle baya gündem oluyosundur takımda Acaba emzirnenin de etkisi varmıdır kilo vermene
Hem de be gündemAyy çok güldüm ilahibu menülerle baya gündem oluyosundur takımda Acaba emzirnenin de etkisi varmıdır kilo vermene
Hmm yok benmki regl habercisi diye dusunuyorm bu ar olabillrm asiri agresiflik de var uzerimse cunkiKabızlık ta yorgunluk halsizlık yapıyormus
Ilki efsaneydi 11 dilim ekmek
Diğerlerini saymadık bileIlki efsaneydi 11 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?