Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E evseem istediğin hayalinde olan bir bölüm var mı canım
Yani çocukluğumdan beri öğretmenlik çok isterdim hedefimi yüksek tutmak adına dış hekimliği de istediğim bir bölüm asıl hedef bu ama içten içe öğretmenlik istiyorum hayırlısı olur inşallah

Allah yardımcın olsun canım kuzucuğuna da şifa versin bitsin ağrıları inşallah.Ben büyüttüm sizleri görünce zor zamanlar diyorum ama bir yandan şu okulu dersleri ergenlik triplerini düşününce en güzel zamanlar bebeklik zamanlarıymış diyorum en azından yorgunluğun bedenen idi.

Rahatlıkla çıkarır inşallah dişlerini
Mutfağı boşver canım
Sabahleyin yaparsın
Yada eşine rica et, bugünde o toplayıversin

İnşallah gönlündekini hakkında hayırlı olan eyler Allah

Haa burda yay coktu dogru :)) canım roborock s5 max 4087 tl ye aldık biz , aldıktan sonra çok kısa bi süre 3990 tl yigordum daha da asagı ınmedı .ben bitek bu modelı takıp ettım ,diğerlerını bılmıorum ama normalde 4500 flndı düşt yani

Belkide cuma cumartesı diyet yapmadıgından yani vucudunu şaşırttıgından genel anlamda iyi kılo veroyosun. 5 ayda 19 kilo ne demek,her hafta 1 kilo gıbın, ustelık süreklılık arzetmiş cokii

Çok gecmıs olsun canım

Aman dikkat et canım Allah korusun

Belkide cuma cumartesı diyet yapmadıgından yani vucudunu şaşırttıgından genel anlamda iyi kılo veroyosun. 5 ayda 19 kilo ne demek,her hafta 1 kilo gıbın, ustelık süreklılık arzetmiş cokii
Evet gitti çok şükür. Ama ilk yazdığım menüyü görsen ağlardın Kızlar şokbaya azalttım öyle böyle değil hatta benim menülere çok sert yorum yapan bi arkadaş vardı unuttum gitti o noldu bilmiyorum

Ay şu erkekleri arada bi ıslak sopayla dövmeli

Hamburger çıtır sogan pattis kızartmasımı

Vücudu şaşırtma yontemıne ınanıyorum ya ben . İşe yarıyor bence

Hahaha masallah de nazar etme ucansupurge , sen çalı süpürgeni uçmak için kullanıyosun, temızlık için vardır kolay bişilerin:)))

Spor da yapıyor muydun düzenli ? Ben de arada vücudu şaşırtayım diyorum ama benimki şoka girer kesin bir daha da gelemez kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…