Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Durakladığım da artı geldiğim de Bırakmak istediğim de oldu ama o zamanlar sağ olsun kızlar çok desteklediler burası olmasa devamda kesinlikle sıkıntı yaşardım. O dönemler diğer hafta daha çok asıldım. Cuma cmt benim free günüm diyet yapmıyorum. Bazen aşırıya kaçıyorum onu da önermiyorum

Bizde kredi çektik,ki zaten kimseden asla bir beklentimiz de olmadı.Sonucta bizi okutmuslar bugüne getirmişler, bu konuda asla sitem etmiyorum.Aynen senin düğünün gibi hayal ettim,aşırı kalabalık olmasın dedim,ne yaptıysam soz geciremedim,düğün salonumu asla beğenmedim,defalarca da söyledim beğenmediğimi,bir şekilde kabul ettirdiler.Sonradan durumu anladım,maksat para takı toplamakmis,peki ben neden hayal ettiğim düğünü yapamadım,tüm pişmanlığım bu aslında.Yoksa,düğünü biz yapalim deselerde kabul etmezdik zaten.

O tarz insanlardan nefret ediyorum cidden benim eşimin annesinde de Her şeye burnunu sokma potansiyeli var çok teşebbüs de etti ama izin vermedim. Bi de benim herkesle iletişimim çok iyidir ama hepsi de aşırı ters bi tarafım olduğunun farkında. Canım çok sıkıldığında gözüm dünyayı görmez. Eşimin hala ödü kopuyor onu boşarım diye. Ailesi de öyle.Yaparım çünkü canım çok sıkılırsa farkındalar. Olan olmuş sıkma artık canını geçmiş için. İşte o zamanlar diş göstermek gerekirse vazgeçmek gerekiyor da insan sevince gözü görmüyor sanırım

Geçmiş olsun canım ilaçları uzanamayacagi yere kaldırsınlar söyle dolapta
Hatta deterjanlarıda anne olmayinca başında böyle oluyor babalar rahat
Kızkardeşim çok aşırı tedbirli canım.
Ama 2.5 yaşındaki çocuk sandalye çekip istediği yere ulaşıyor maalesef, sürekli gözetim altında tutmak gerekiyor

Aman ya Allah korusun valla babalar tüm sorumluluğu anneye devrettikleri için birkaç gün hastalık vs de bile sahip çıkamıyorlar çocuklara
Çocukların bakımı kendisine kaldığı için canı sıkılıyormuş niye test yaptırdın diye

Öyle tabi olan olmuş,düşünüp üzülmeye gerek yok,benim kayınvalideden ziyade kayınpeder her şeye burnunu sokmustu,bir de görümce kişisi.Dugunumde içime tek sinen şey fotoğraf albümüm olmustu,parasını biz verdiğimiz halde onu bile eşim "sakin bizimkilere söyleme bu fiyata albüm yapıyoruz diye" iyide parasını onlar değil biz ödüyoruz demiştim.Olsun sen söyleme demişti.Geldi geçti işte,böyle ara ara aklıma geliyor o kadad

Gecmıs olsun canım hangi ildeydın sen
Erzurum’da canım çok şiddetli değildi şükür
Biz de aldık canım robot süpürge, sabursızlılla beklıyoruz bugunu atlattık ta yarına ne yapsam
Ooo hayırlı olsun güle güle kullan canım hala sizinkilerin yanında çalı süpürgesi sayılacak süpürge ile idare eden biri var Hasetlendim de
Sus çağırma o 6 harfliyi
Yok yok geçti şükür limonlu su içe içe içim bayıldı
Aman insallah gecicidir cnm artk herseyden korkar olduk
Şükür geçti bi an gıcık tutttu korktum valla

ben kuru fasulye bulgur pilavi yaptim
tek ogun yedim bugun
tuh kotu olmus yaa
kardesinde cok uzulmus
Evet sayaçlı ipimi yeniden elime alıyorum en son bana meydan okuyanlar vardı kimdi onlar gelsin buraya da ifadesini alayım
bilemedim simdi kimler meydan okuyoduki
Süpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
limonlu tuzlu suyla gargara yap canim
faydasi oluyo

Goturmemisler mi doktora ya şu an nasil.
Kardeşinde tat koku ne durumda.
Iyi cok şükür canim.
E ela_2019
Idrar yolu enfeksiyonu için kendini sıcak tut
Hatta sıcak su torbası varsa kasiklarina koy
Maydanozda kaynatip içsen gecen sene memlekete gittigimde kv beni böyle iyilestirmisti
Çok şükür canim iyiyim bugün. Bol su içmek işe yaradi. 2 gündür sürekli tuvaletteyim. Insallah tekrarlamaz
Ayy kıyamam yaa ama bak buda anlatacak bir ani olmuş
Benim oğlumda bu ara heryere sandalye cekiyor . Ilaclarim mutfakta değil hepsi bi kutuda ayri bir dolapta ama yine de rahatsiz oluyorum bu durumdan.

Ben bazi msj lari alıntıya ekliyorum ama sonradan bakıyorum alıntıda o msj yok. Sizde de oluyor mu bu durum.
Mesela M Manolya15 in burcun ne dedigi msj i alintilamistim cok eminim ama yok
böyle cevaplamis olayim bari
burcum yay canim. 24 kasim d.gunum
senin burcun ne
bu arada supurgende hayirli olsun. Şu indirimlerde foyatlari düştü mu merak ettim acikcasi

Biz ilk Evlendiğimizde eşim babama şu fiyata yaptık deme anneme şu kadara aldık deme dediği her şeyin fiyatını onlara söyledim. Başlarda pahalı falan diyorlardı. Ben de niye çalışıyorum birazcık konfor alanım olmayacaksa diyordum sustular. Ne münasebet parasını ben kazanıyorum ben ödüyorum onlardan para istemediğim sürece kimse bi şeye karışamaz. Alıştılar. Ama eşimin erkek kardeşleri hala neyi ne kadara aldıklarını söylemezler yalan söylerler. Hepsi iş güç sahibi insanlar. Ama işte bunların göbek bağı kopmamış. Beni tek rahatsız eden baştan kabul ettiğim için sonra pişman olduğum eşimin memleketine gelmek oldu. Çok bunalıma girdim küçük yer. Ama şimdilik iyi oldu diyorum. Anne olana kadar farkında değildim ama kızımı bakıcıya bırakmakta çok güçlük çekermişim. Kv de de hakkını yemeyim iyi bakıyor. O açıdan şimdilik bi şey demiyorum
Bakalım zaman ne gösterecek

Çok sevindim beraber veririz inşallah yarı hemşehrim

bendede oluyo bazen

Bebeğim yine diş ağrısı çekiyor, uyuyor hemen uyaniyor Cok zor yaa kıyamıyorum hiccc
Bugun göğüs ucumu bi ısırdı komple etrafi kanadi. Allah yardim etsin tüm ağrısı olanlarin ağrısını hafifletsin insallah..
Aşırı uykum varrr yaa şuracıkta uyuyup kalsammmmm ne güzel olurdu, ama mutfakkk cok dağınık öyle birakamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…