Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bı çaydanlık çay bitti hızımı alamadm sıcak su icmeye devam ediyom bazen bı bardak içesim gelmez bazen vala içtikçe içiyorum
Suyu içtikçe içesin gelir canım, içmezsen de içmeyesin...
Bugün tartılmadın mı, hatırlamıyorum senin tartıyı

Benim kız hemen olmuştu oysa yaş mı geçiyor nedir bu defa tutturamadık
Süpürgrmmmm sen bebiş mi dusunuyonnn, saglıkla tez zamanda gelsin inşşşş 32 yaş gec degıl zamanını beklıodur minnoşş yuz kere sordummu bılmıom da kızın 2.5 yasında mıydı yanlus mı

Kızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Ben de istiyorum almayı bir ara A101 e uygun fiyata gelmişti hem de teknoloji mağazalarında aynı marka çok daha pahalıydı ama ertelemiştim.Şimdi bekliyorum yine gelsin diyeBiraz kullandıktan sonra beğenirsen ben de bakayım

Biraz kullanaym yorm yaparm cnm ama sadece saat adimsayar vs ozelikleri icin bile alinabillt bence benm aldigimda oyle cok pahali degl

Kızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Güle güle kullan canım
Suyu içtikçe içesin gelir canım, içmezsen de içmeyesin...
Bugün tartılmadın mı, hatırlamıyorum senin tartıyı
Tartildm cnm artiyim 300 Gr ama telafi edeceğimi düşünüyorum elimden gelenin fazlasını yapicam

Afiyet olsun canım güzel menü

Bı çaydanlık çay bitti hızımı alamadm sıcak su icmeye devam ediyom bazen bı bardak içesim gelmez bazen vala içtikçe içiyorum
Ben de çok severim çay içmeyi her akşam bir kova termos çay içiyoruz
Güle güle kullan canım
Süpürgrmmmm sen bebiş mi dusunuyonnn, saglıkla tez zamanda gelsin inşşşş 32 yaş gec degıl zamanını beklıodur minnoşş yuz kere sordummu bılmıom da kızın 2.5 yasında mıydı yanlus mı
Evet canım 2 buçuk yaşında yazdan bu yana deniyoruz olmadı bi doktora görüneyim dedim

Afiyet olsun canım güzel menü

Gorundunmu canım doktor ne dıyor, ınsallahhayırlı zamanda saglıkla gelır
Ultrasonda bir problem görmedi hormon testi istedi yarın gösteririm sonuçlarımı folik asit başlarız sıkıntı çıkmazsa dedi
Orda içilir, helede kıtlama eşliğinde mükemmel olur.
Şeker kullanmam ama kıtlamaya hayır demem
Ben de şeker kullanmıyorum canım yaz kış hava serin olduğu için çay güzel gidiyor hakikaten

Ins bi sıkıntı yoktur canım , deneyip bikaç ay olmayıpta strese girince iş iyice cıkmaza giriyor, zateb coj sukur bir evladın var , stres yapmadan relax dusun, zamanını Allahıma bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…