- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.461
Hafta içi (yarından itibaren) 21.00 - 05.00 arasıBen duymadm nasıl
Tamamdir cnm cok sagolasinHafta içi (yarından itibaren) 21.00 - 05.00 arası
Hafta sonları da cuma 21.00 dan pazartesi sabah 05.00 ‘a kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi canım
Suyu içtikçe içesin gelir canım, içmezsen de içmeyesin...Bı çaydanlık çay bitti hızımı alamadm sıcak su icmeye devam ediyombazen bı bardak içesim gelmez bazen vala içtikçe içiyorum
Süpürgrmmmm sen bebiş mi dusunuyonnn, saglıkla tez zamanda gelsin inşşşşBenim kız hemen olmuştu oysa yaş mı geçiyor nedir bu defa tutturamadık
Ben de istiyorum almayı bir ara A101 e uygun fiyata gelmişti hem de teknoloji mağazalarında aynı marka çok daha pahalıydı ama ertelemiştim.Şimdi bekliyorum yine gelsin diyeKızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Biraz kullanaym yorm yaparm cnm ama sadece saat adimsayar vs ozelikleri icin bile alinabillt bence benm aldigimda oyle cok pahali deglBen de istiyorum almayı bir ara A101 e uygun fiyata gelmişti hem de teknoloji mağazalarında aynı marka çok daha pahalıydı ama ertelemiştim.Şimdi bekliyorum yine gelsin diyeBiraz kullandıktan sonra beğenirsen ben de bakayım
Güle güle kullan canımKızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Tartildm cnm artiyim 300 Gr ama telafi edeceğimi düşünüyorum elimden gelenin fazlasını yapicamSuyu içtikçe içesin gelir canım, içmezsen de içmeyesin...
Bugün tartılmadın mı, hatırlamıyorum senin tartıyı
Sagol cnmGüle güle kullan canım
Tartildm cnm artiyim 300 Gr ama telafi edeceğimi düşünüyorum elimden gelenin fazlasını yapicam
Afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
9:30 kahve,1 kare bitter
11:30 2 dilime eşdeger eksi maya ekmegi, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 2 cecil peynir domates, 1tk tereyag
14:00 yesilcay, 1 yesil elma
15:30 kahve 3 ceviz, 3hurma
18:00 1 fırın cupra, 3 dilm patates, Salata
2lt su
Spor 20dk leslie 60p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 150p
Ben de çok severim çay içmeyi her akşam bir kova termos çay içiyoruzBı çaydanlık çay bitti hızımı alamadm sıcak su icmeye devam ediyombazen bı bardak içesim gelmez bazen vala içtikçe içiyorum
Güle güle kullan canımKızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Evet canım 2 buçuk yaşında yazdan bu yana deniyoruz olmadı bi doktora görüneyim dedimSüpürgrmmmm sen bebiş mi dusunuyonnn, saglıkla tez zamanda gelsin inşşşş32 yaş gec degıl zamanını beklıodur minnoşş yuz kere sordummu bılmıom da kızın 2.5 yasında mıydı yanlus mı
Ben hep severdim eşim sevmezdi o da tiryaki olduBen de çok severim çay içmeyi her akşam bir kova termos çay içiyoruz
Gorundunmu canım doktor ne dıyor, ınsallahhayırlı zamanda saglıkla gelırBen de çok severim çay içmeyi her akşam bir kova termos çay içiyoruz
Güle güle kullan canım
Evet canım 2 buçuk yaşında yazdan bu yana deniyoruz olmadı bi doktora görüneyim dedim
Orda içilir, helede kıtlama eşliğinde mükemmel olur.Ben de çok severim çay içmeyi her akşam bir kova termos çay içiyoruz
Afiyet olsun canım süper menü29 kasım pazar
Sabah 1 h yumurta
Domates salatalik yesillik
2 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
Akşam 15.00
2 şiş adana
1 tabak salata
Su
3 litre
Spor 2 saat orta tempo yürüyüş 240 pPnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menü30 kasim c.tesi
Sabah 11.00
2 yumurta (tavada)
1 dilim ekmek
Salatalik
3 dilim peynir
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Ara
Yeşil çay 2fındık 1 ceviz, 2 badem 3 kayisi
Akşam 17.⁰0
Soganli ispanak kavurma.
Yoğurtlu brokoli karnabahar 4 kaşık
Ultrasonda bir problem görmedi hormon testi istedi yarın gösteririm sonuçlarımı folik asit başlarız sıkıntı çıkmazsa dediGorundunmu canım doktor ne dıyor, ınsallahhayırlı zamanda saglıkla gelır
Ben de şeker kullanmıyorum canım yaz kış hava serin olduğu için çay güzel gidiyor hakikatenOrda içilir, helede kıtlama eşliğinde mükemmel olur.
Şeker kullanmam ama kıtlamaya hayır demem
Ins bi sıkıntı yoktur canım , deneyip bikaç ay olmayıpta strese girince iş iyice cıkmaza giriyor, zateb coj sukur bir evladın var , stres yapmadan relax dusun, zamanını Allahıma bırakUltrasonda bir problem görmedi hormon testi istedi yarın gösteririm sonuçlarımı folik asit başlarız sıkıntı çıkmazsa dedi
Ben de şeker kullanmıyorum canım yaz kış hava serin olduğu için çay güzel gidiyor hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?