- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.481
Öyle canım hakkımızda hayırlısı inşallahIns bi sıkıntı yoktur canım , deneyip bikaç ay olmayıpta strese girince iş iyice cıkmaza giriyor, zateb coj sukur bir evladın var , stres yapmadan relax dusun, zamanını Allahıma bırak
Allah gonlunuze gore versin cnmUltrasonda bir problem görmedi hormon testi istedi yarın gösteririm sonuçlarımı folik asit başlarız sıkıntı çıkmazsa dedi
Ben de şeker kullanmıyorum canım yaz kış hava serin olduğu için çay güzel gidiyor hakikaten
her serde bi hayir vardir canimÇıkartıldım canım evdeyim artık
hayirli olsun canim gule gule kullanKızlar bu arada akıllı saatim sonunda geldi simdilik izlenim guzel hemde gayet kibar:)
Afiyet olsun canım güzel menü30 kasim pazartesi
Kahvaltı 10.00
Dört kaşık lor peyniri salatasi
1 haşlanmış yumurta
Rezene çayı
Ara iki mandalina
Aksam 17.30
Dört köfte
Dört kaşık prasa yemeği( sade içinde pirinç ya da bulgur yok)
Dört kaşık yoğurt
Ara bir çay bardağı süt ve rezene
2.5 litre su spor yok
Günaydın canım aa niye çekmedi ki adama yazınız miydiGunaydinlarrrr
Dun ogleden sonra internet cekmedi bi turlu. Cocular derslerede giremediler dogru durust. Alintilarima simdi donecegim ins
Amin canım inşallahher serde bi hayir vardir canim
belki daha guzel kapilar acacaktir rabbim
hayirli olsun canim gule gule kullan
günaydın kuzumGünaydıııııınn
Limonlu su içildi spor yapicam bebeler uyurken insAllah
Kiz.benimki koca robotlrdan onun hazneyi ve aparatlari makineye atsam bir suru yer kapliyorYıkamasında ne varki ayol, at makinaya onu da makina yıkasın
Bunu bilmiyordumMakinaya atılmamlı deniyor ya ben de ondan tereddütte kalıyorum
Rabbim gonlune gore versin canim. İns sikinti yokturAdetimin 3. Günü bugün hormon testi verdim
Banada hic inandirici gelmedi bu adam nedenseUygulayanlar cok var, instada demolarina katildin mi? Ben uzun zamandir takip ediyorum, kendimde uyguladim bi kez, epey yol katettim, hatta %80-90 basariya ulastim diyebilirim.
Hayirlisi olsun canim. Gonlune gore bir is denkgelir insÇıkartıldım canım evdeyim artık
Yazmadin canim. Bugun iyi sikinti yok gibi bugunde olursa yazarim insAfiyet olsun canım güzel menü
Günaydın canım aa niye çekmedi ki adama yazınız miydi
Ben de hep unutuyordum şu ara içiyorum sirke koymuyorum ama salatalara koyabilirim az az onu dagünaydın kuzum
ayyy senin yazını her gördüğümde dur diyorum ben de yarın limonlu ya da sirkeli suya başlayayım, ertesi gün unutuyorum
insAllah olmaz bklmYazmadin canim. Bugun iyi sikinti yok gibi bugunde olursa yazarim ins
Gunaydn cnm bende ictm limonlu su smdi kahvemi iciyorm. Masallah sana spora yogunluk verince kilolar patir patir gidicek insallahGünaydıııııınn
Limonlu su içildi spor yapicam bebeler uyurken insAllah
Saatte onayladı yetersizliğiGünaydin kızlar, akıllı saatime göre derin uykum yetersiz ve 3 kez tamamen uyandigmi gosteriyor
Afiyet olsun cnm aynen sporsuz veremiyorum ben lesliye yine ağırlık versem iyi olacak oğlum uyandı durmadı 20 dk yaptım kaldı yeniden bı daja yaparım artikGunaydn cnm bende ictm limonlu su smdi kahvemi iciyorm. Masallah sana spora yogunluk verince kilolar patir patir gidicek insallah
yüzüme baktıkça da moralim bozuluyor iyice yaşlanmış gibi oluyorum ...rengim fln sararıyor maalesefCanım bu cok mumkun degıl , o yapı meselesı ,benım de hep ole oluyo cunku , yüzüm çökuyo gibi, ama dombık olmaktan iyi bence .
Günaydin kızlar, akıllı saatime göre derin uykum yetersiz ve 3 kez tamamen uyandigmi gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?