Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah gonlunuze gore versin cnm

Afiyet olsun canım güzel menü
Gunaydinlarrrr

Dun ogleden sonra internet cekmedi bi turlu. Cocular derslerede giremediler dogru durust. Alintilarima simdi donecegim ins
Günaydın canım aa niye çekmedi ki adama yazınız miydi

Yıkamasında ne varki ayol, at makinaya onu da makina yıkasın
Kiz.benimki koca robotlrdan onun hazneyi ve aparatlari makineye atsam bir suru yer kapliyor
Makinaya atılmamlı deniyor ya ben de ondan tereddütte kalıyorum
Bunu bilmiyordum
Adetimin 3. Günü bugün hormon testi verdim
Rabbim gonlune gore versin canim. İns sikinti yoktur
Uygulayanlar cok var, instada demolarina katildin mi? Ben uzun zamandir takip ediyorum, kendimde uyguladim bi kez, epey yol katettim, hatta %80-90 basariya ulastim diyebilirim.
Banada hic inandirici gelmedi bu adam nedense

Ama sen faydasini girmussun ne guzel
Çıkartıldım canım evdeyim artık
Hayirlisi olsun canim. Gonlune gore bir is denkgelir ins
Afiyet olsun canım güzel menü

Günaydın canım aa niye çekmedi ki adama yazınız miydi
Yazmadin canim. Bugun iyi sikinti yok gibi bugunde olursa yazarim ins

Günaydin kızlar, akıllı saatime göre derin uykum yetersiz ve 3 kez tamamen uyandigmi gosteriyor
Saatte onayladı yetersizliği
Gunaydn cnm bende ictm limonlu su smdi kahvemi iciyorm. Masallah sana spora yogunluk verince kilolar patir patir gidicek insallah
Afiyet olsun cnm aynen sporsuz veremiyorum ben lesliye yine ağırlık versem iyi olacak oğlum uyandı durmadı 20 dk yaptım kaldı yeniden bı daja yaparım artik

Canım bu cok mumkun degıl , o yapı meselesı ,benım de hep ole oluyo cunku , yüzüm çökuyo gibi, ama dombık olmaktan iyi bence .
yüzüme baktıkça da moralim bozuluyor iyice yaşlanmış gibi oluyorum ...rengim fln sararıyor maalesef
sporla yapamam mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…