Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menülerde neler var bugün kızlar

Spor planlarınız nedir
Menümde patlıcan musakka ve pirinç pilavı var.kendim için yoğurt+brokoli ya da yoğurt +yulaf düşünüyorum daha karar veremedim.Kahvaltıyı sağlam yaptım akşam oldukça hafif olsun Spor da Lesli düşünüyorum inşallah

Hallederim diye düşünüyorum canım

Uzun süre korununca vücudun kendine gelmesi için 1 yıl süre veriyorlar
Belki de canım
Nasıl korunuyordunz cnm nasip bence bizimde kız hemen olmuştu ikinci baya zorladı
Eşim korundu hep canım
Hayırlısı olsun canım onlarda normal cikarsa amh yumurtalık rezerv testine bakılır
Kuğum oldu oldu olmadı nasip diyeceğim ne yapayım
Çıkartıldım canım evdeyim artık
Tüh ya gönlüne göre hayırlısıyla güzel bir iş bulursun inşallah canım

Sende zehranin yaptigi gibi erkenden gidip ordan sira al canim. Bekleme ihmal etme bence

Ekside olman sahane.
Pazartesi tartisi icin foto sart degil canim
Ilaclari kullanayum biraz toparlanayim öyle gideyim canim
Adetimin 3. Günü bugün hormon testi verdim
Tamam canim. Hadi hayırlısı haber et bize de
Evet canim ismine tam bakmadim ama böyle bir şey verdi. Kullanacagim mecbur.
E ela_2019 geçmiş olsun canm benimde başıma gelmişti kanamalı idrar enfeksiyonu sancısı çok kötü.
İlaçlar iyi gelecek geçmiş olsun
Sagoll canim. Gerçekten cok kötü. Allah bir daha yaşatmasın
Aman hormon testini belki aç karnına alıyorlardır diye bir şey yememiştim kahvemi içtim kendime geldim
Bende aç gittim sabah.kan almadilar. Eve gelince hemen kahve koydum.
Kiloyu takma şimdi canım kemdıne dikkat et iyileşmene bakacil şifalar
Listedeyim canim, takmadan olmuyor umarim cuma ya kadar halledebilirim.

O ilacı kullandığın zaman tuvalete geç git yani sisteminde durabildiği kadar dursun .Eczacı bana sıkı sıkı tembih etmişti ama ben enfeksiyon var diye çok su içmiştim malesef gece tuvalete gitmek zorunda kalmıştım.Tekrar geçmiş olsun

Kahvaltıya gecıkmıssın gibi geldi canım, süt için sıkıntı dgılse guselll afiyet olsun.
Tahin helvası ne kadar kk yı bılmıorum
Emzirdiğin için onu gormezden geldim

Kahvaltıya gecıkmıssın gibi geldi canım, süt için sıkıntı dgılse guselll afiyet olsun.
Tahin helvası ne kadar kk yı bılmıorum
Emzirdiğin için onu gormezden geldim
Evet cnm 10:30 da kalktık ama yumurta haşlanıp oğlumun gönlünü edene kadar gecikti kibrit kutusu kadar yedim cnm helvayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…