Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında akşamki menün gayet doyurucu helvayi neden yedin ki
Bence sende kaçamak hakkını cumaya kullanmaya başla listeye girdiğin vakit alismis olursun .
Çarşamba günü için bol karbonlu olmuş canim. Sabah b.ekmek simit kısır
1 simit resmen kaçamak hakkini kullanmissin gibi ama yanlış gün bulgur turşu çarşamba perşembe no no noa
Canim saatleride yazarsan daha iyi olur. Akşam biraz kalabalık görünüyor ama 2 menu için güzel
2 aralık çarşamba
Sabah 11.00
Yağda 1 yumurta
1 bardak çay
3 bisküvi

Akşam 16.00
Salata
1 kepçe mercimek çorbası

Su 2.5lt
Spor 30 dakika leslie
3 bisküvi bu menüde tolere edilebilir
Fasulye kavurmasini bende severim ama yumurtali akşam biraz geç kapatmışsın canim. Inun dışında güzel menü.
Sabah ki hurma 1 tane olsa daha iyi olur. Inun dışında guzel canim
2 aralik carsamba

2 mandalina
1 avuc findik
ceyrek muz

15.30
1 avuc kuruyemis
1 bitter

18.30
el kadar izgara tavuk gogsu
salata
1dlm peynir

spor 60 dk yuruyus 180
20 dk kosu 80
roplam 260 puan @Pnrrr-20
Güzel canim. Sporda basarili
Güzel canimm aklima gelmişken kemikli et haşlaması ni duymuştum denedim iyi süt yapti bana. Birde duşta göğüslerine masaj yap süt damarları açılsın hareketlensin.
Etin yaninda mümkün olduğunca yoğurt, ayran ve süt tüketmemek gerekiyor canim. Etin etkinliğini azaltıyor

Çarşamba perşembe menüsünde simitler hariç genel olarak durum iyi. Umarim yarin güzel sonuçlar gelir.

Ekmek yemedim cnm ama simit kaç gündür dolapta duruyordu sonrasında saldirmamak için yedim yarım ki çok aşırı severim yarimla kalmak beni aşırı memnun etti
Beyaz ekmek yazmiyormuydu yanlış mi gördüm du bi bakayim

Ya benim de aylardır canım çekıyodu simit,
Bizimkiler dün alınca anında saldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…