Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) denizbenimadim (60.1)
  2. ) I Ilyusa (60.3)
  3. ) @Furha63 (65.7)
  4. ) @Pnrrr-20 (67.1)
  5. ) cgdmk (67.4)
  6. ) yazarhanim35 (69.8)
  7. ) E ela_2019 (70.5)
  8. ) E evseem (70.9)
  9. ) Jasminium84 (71.4)
  10. ) M Manolya15 (71.6)
  11. ) Beyaz leylak (71.6)
  12. ) Ucmelekannesi (73.6)
  13. ) masal3487 (74.1)
  14. ) Pembe Lotus (86.3)
  15. ) Fit mutlu anne (87.1)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Emeğine sağlık canım amel defteri diyorum buna ben geçen haftadan 2 sıra düşmüşüm galiba

İnşallah canım

Kızlar az yiyin beeegelinde kurul toplantısı yapalım
Toplantı konusu ne

Kızlar bugün % 0.019 gibi bir yüzde ile birinciliği kaybettik.

Listede artı olmasaydı çok daha yüksek bir yüzde ile etap 1.siydik.

Listede olanların sorumsuz davranıp listedeki diğer üyelerin emeklerini heder etme hakkı yok...

"Ben esnek olmak istiyorum, haftada 200-300 versem bana yeter" diyenler free listede takılabilirler...

Derece önemli değil diyecekler için;;; "derece önemli, hem listedekilerin hemde liste dışındakilerin diyet motivasyonumuzu artıran önemli bir etken" olduğu için önemsiyorum....

Motivasyon kaynağımız olmasa zerre önemsemem, derece alınca beşi bir yerde takmıyorlar sonuçta...

Bu nedenle bugünden itibaren Cuma günleri tek kaçamak harici birşey yemek istediğinizde ya takımı aklınıza getirin yada "ben irademe sahip olamıyorum, listeden çıkıp takımı olumsuz etkilememeliyim" bilincinde olun lütfen

Birde izne ayrılıp artı gelip tekrar listeye girmek isteyenler var, bu etaptan itibaren izinden dönüp artı olanları listeye almayacağım.

Takım sorumluluğu bilincinde olmamız dileğiyle...

Yukarı çıkmam gerekirken her hafta aşağı iniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…