- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.121
Şimdi anladım kızına karşı hissettiği duyguları60 dk eliptikkk ne demek biliyon mu sen
Balım sen gönlümün barosunun en minnak en çıtır avukatısınBozdunkızın da türkçesini
Bu arada beni de bi görürsun yanidenizbenimadim yani bedava avukatlık bu devirde görülmüş şey mi ?? Gerçi benim ki biraz gönüllü avukatlık oldu
Totondan ter akıyor demek60 dk eliptikkk ne demek biliyon mu sen
Kesinnnn vardirrrr ona da hic şaşırmamOnların da belki daha fazla ortak özelliği vardır
Kizzz sen işi biliyonnnnBalım sen gönlümün barosunun en minnak en çıtır avukatısın
Kesintisiz 60 dk yaptığın oluyo muTotondan ter akıyor demek
Sukur bisey cikmamis canim ins cabucak iyilesirsinÖğleden sonra gideceğim canim. Saat 2 gibi
Yeni baslangiclar guzeldir canimBu hafta dikkat etmeyip yedigimden artıdaydım
Ama bugünden itibaren menü paylasmaya başlıyacağım
Eki Görüntüle 2732822
gecen hafta 84.6
Bu hafta 86.3
Arti 1.700
Tebrikler canim masallahCanlı ders arasında bildirim yapayım kızlar
Geçen cuma:60.6
Bugün:60.1
Fark:500 g
Yüzde:0.825
Tebrikler pambukGeçen cuma:72.4
Bugun:71.6
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.104
Tebrikler canim
İyi masallah tebrikler canimGeliyor hazır mısınız
Gözlerime azcık inanamadım
Geçen hafta 72.1 ile birakmışidim
Bu hafta 70.9
-1.2
Harbiden su içmeyi hiç aksatmıyorum ondan oldu bu zannedersem önceden hiç içmezdim
Eki Görüntüle 2732913
Tebrikler canim
Hastaligina ragmen yinede eksidesin haftaya daha guxel olacak insEki Görüntüle 2732977
Geçen cuma 70.8
Bugün 70 5
Fark 0.3
Yüzde 0.424
Bu hafta tarti beni kalpten goturuyordu kizlar.
75 bile gördüm. Cok korkuyordum +2 kilo gelirim diye. Düne kadar öyleydi. Neyseki eksi oldu cok az ama kusura bakmayin
Eksi eksidir canim
Yinede eksidesin haftaya daha iyj olur insGeçen hafta :69.9
Bu hafta:69.8
Fark:-100
Yüzde : 0,143
Eksi candir
Tebrikler canim86 ucundan görürüm diyordum ama olmadı haftaya insAllah
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87.1
Fark: -900
Yüzde: %1.022
İzin kiloma var dahauper canimmlisteye mi giriyosun bu hafta
Oooo var dahaoo supersnn canim listeye nezmn girwbilliyorsn
Sagol canim . bilmiyordum.kuzum tebriklerr
ama misafirlik yasak biliyorsun di mi, cezası 3150-TL
kuzum tebriklerr
ama misafirlik yasak biliyorsun di mi, cezası 3150-TL
Tebrikler canimTelefondan yükleyemiyorum. Kızımın tabletinden oldu ancak.
Gecen cuma 68.2
Bugün 67.4
-800
1.17
Sagol canimÇok iyi
Off enfeksiyon gerckten zor yaaCanlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
İns canim. Bende cok istiyorum artikKuzuma bak sen ne güzel eksiler gelmişdevaminida bekliyoruz haftaya ha gayret az kaldı 6lara
Eline sglik canim. Yavas yavas yukari cikmaliyim artik4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
denizbenimadim (60.1) - ) @medine66 (60.3)
- ) @Furha63 (65.7)
- )
Pnrrr-12 (67.1) - )
cgdmk (67.4) - ) @sabahvesen (69.8)
- ) E ela_2019 (70.5)
- ) E evseem (70.9)
- ) @Jasminium84 (71.4)
- ) M Manolya15 (71.6)
- ) @Beyaz leylak (71.6)
- )
Ucmelekannesi (73.6) - ) @masal3487 (74.1)
- )
Pembe Lotus (86.3) - ) @bi prenses annesi (87.1)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
inşallah bilmiyorumm :))
Bu haftanın yükselen yıldızıdenizbenimadim
@medine66 yı tahtından ederek 1. Oldu
M Manolya15 ve @Beyaz leylak aynı kiloda fakat Pammık’cığım bu hafta daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
Ayrıca @bi prenses annesi vePembe Lotus nin arasındaki fark iyice daralmış durumda
E evseem de sollaya sollaya geliyor
@Jasminium84 ün haftaya listeye muhteşem bir giriş yapacağına eminim
Çok çok nadir. Benimki bazen 5 bazen 10 bazen 20 dk da bir uyanıyorKesintisiz 60 dk yaptığın oluyo mu
Sağ ol kuzum. Keşke biraz da cuma kaçamak konusunda iradeli olsamGercekten mi, ya sana ve iradene şuan aşırı hayranlık duyuyorum,masallahhhh
Çok zorlar zaten. Ama seviyorum eliptigi nedense bana eğlenceli geliyordu. Bizde de bu ara uyku düzeni diye bir şey kalmadi. Diş çıkaracak cok zorlaniyor. Kızın gibi bu ara her yerime yapışıp ısırmaya çalışıyor. Ama benim hayir yapma dediğimi anliyor kararlı bir şekilde söylüyorum. Sonra bir daha yapmiyor. Arada unutuyor başa sariyoruz ama yapma dedikten sonra yapmiyor. Sürekli tetikteyim bende. Isiracagini hissettigim an elimi dişlerinin arasina koyuyorum bırakıyor. Tabi bazen de kanatiyorÇok çok nadir. Benimki bazen 5 bazen 10 bazen 20 dk da bir uyanıyor. Şu an da 8 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum. Memeyi öyle bir ısırıyor ki dişlerinin arasına alıp çekerek acısını beynimde hissediyorum. Bunu yazarken de yaptı mesela. Bizim emzirme daha fazla sürmeyecek dayanamıyorum artık cidden. Devam sütü mü veriliyor anne sütü yerine
Afyt olsn cnm guzel menu4 aralık menüm
Sabah 10:00
Bi dilim peynir 3zeytin 4ceri domates 2dilim tb ekmegi
13:30 bi mandalina
16:00 sade kahve 2hurma
18:00
2kepce kırmızı mercimek çorbası,5kasik pirasa kavurması,5kasik yogurt 1dilim tm buğday ekmeği
Su 4lt
Spor 70dk yyürüyüş
70×2=140pnPnrrr-12
Eline emegine saglık cnm4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
denizbenimadim (60.1) - ) @medine66 (60.3)
- ) @Furha63 (65.7)
- )
Pnrrr-12 (67.1) - )
cgdmk (67.4) - ) @sabahvesen (69.8)
- ) E ela_2019 (70.5)
- ) E evseem (70.9)
- ) @Jasminium84 (71.4)
- ) M Manolya15 (71.6)
- ) @Beyaz leylak (71.6)
- )
Ucmelekannesi (73.6) - ) @masal3487 (74.1)
- )
Pembe Lotus (86.3) - ) @bi prenses annesi (87.1)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Aynenn rakibiz belli kii hedefn kac bu hafta ben 65i ucundanda olsa gormek istiyormm
Dişten olabillr nezmn dis cikarck olsak ya uyumaz ya durma uyanir meme icin. Az once uyutmadn gordum bitane azı dişimiz patlamis ama dha etin icinde, boyle gorunce hicnkiyamiyorm bugun acayip huysuzdu mesela ne evde durdu ne disarda ne uyumak istedi hep meme ama derdi var belli ki :/ devam sutu anne sutune esdeger diyorlar ama anne sutu cok farklı sabrin varsa biraktirma derm ama sen tabikide bayadr dusunuyorsn zatm. Biraz acitasyon yapsanmi acaba anlar belki isirdiginda bagirmak yerine oyun sanabillr cnku onu oturtup cok canim yandi agliyorm felan desen numara yapsanÇok çok nadir. Benimki bazen 5 bazen 10 bazen 20 dk da bir uyanıyor. Şu an da 8 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum. Memeyi öyle bir ısırıyor ki dişlerinin arasına alıp çekerek acısını beynimde hissediyorum. Bunu yazarken de yaptı mesela. Bizim emzirme daha fazla sürmeyecek dayanamıyorum artık cidden. Devam sütü mü veriliyor anne sütü yerine
Kendimizi birinci olarak görüyorum çok ufak farkla 1. Olamamışız o yüzden Çalsın davullar başlasın halay
Herkezin emegine saglık haftaya insallah 1ciyiz
Ozaman dogru tarafdasinn, cunkum bu hafta cok hirsliyimOooo meydan okuyordu seni tutuyorum pikaçu
Yok ajitasyon yapmıyorum kuzum direkt ağlıyorum acıdan zaten o da benle ağlıyorDişten olabillr nezmn dis cikarck olsak ya uyumaz ya durma uyanir meme icin. Az once uyutmadn gordum bitane azı dişimiz patlamis ama dha etin icinde, boyle gorunce hicnkiyamiyorm bugun acayip huysuzdu mesela ne evde durdu ne disarda ne uyumak istedi hep meme ama derdi var belli ki :/ devam sutu anne sutune esdeger diyorlar ama anne sutu cok farklı sabrin varsa biraktirma derm ama sen tabikide bayadr dusunuyorsn zatm. Biraz acitasyon yapsanmi acaba anlar belki isirdiginda bagirmak yerine oyun sanabillr cnku onu oturtup cok canim yandi agliyorm felan desen numara yapsan
Hedef kaçtı canım.Ozaman dogru tarafdasinn, cunkum bu hafta cok hirsliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?