Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bozdunkızın da türkçesini
Bu arada beni de bi görürsun yani denizbenimadim yani bedava avukatlık bu devirde görülmüş şey mi ?? Gerçi benim ki biraz gönüllü avukatlık oldu
Balım sen gönlümün barosunun en minnak en çıtır avukatısın

Gozleriniz kanayabilir dikkaaaaaaattt

Öğleden sonra gideceğim canim. Saat 2 gibi
Sukur bisey cikmamis canim ins cabucak iyilesirsin
Bu hafta dikkat etmeyip yedigimden artıdaydım
Ama bugünden itibaren menü paylasmaya başlıyacağım

Eki Görüntüle 2732822
gecen hafta 84.6
Bu hafta 86.3
Arti 1.700
Yeni baslangiclar guzeldir canim
Canlı ders arasında bildirim yapayım kızlar
Geçen cuma:60.6
Bugün:60.1
Fark:500 g
Yüzde:0.825
Tebrikler canim masallah
Geçen cuma:72.4
Bugun:71.6
Fark: 800 gr
Yüzde: 1.104
Tebrikler pambuk
Eki Görüntüle 2732909
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74,1
Fark -500
Yüzde %0.670
Tebrikler canim
İyi masallah tebrikler canim
Kilo bildirimim:

Gecn cuma: 67.7
Bu hafta: 67.1
Fark - 600gr
Yuzde: 0.886%
Eki Görüntüle 2732950
Tebrikler canim
Hastaligina ragmen yinede eksidesin haftaya daha guxel olacak ins
Eksi eksidir canim
Geçen hafta :69.9
Bu hafta:69.8
Fark:-100
Yüzde : 0,143
Yinede eksidesin haftaya daha iyj olur ins
Geçen cuma71:9
Bu cuma 71,6
Fark -300
Yüzde:0.41Eki Görüntüle 2733035
Eksi candir
Haftaya daha guzel gelir ins
86 ucundan görürüm diyordum ama olmadı haftaya insAllah
Geçen hafta: 88
Bu hafta: 87.1
Fark: -900
Yüzde: %1.022
Tebrikler canim
uper canimm listeye mi giriyosun bu hafta
İzin kiloma var daha
oo supersnn canim listeye nezmn girwbilliyorsn
Oooo var daha
kuzum tebriklerr
ama misafirlik yasak biliyorsun di mi, cezası 3150-TL
Sagol canim . bilmiyordum.
Gelene gelme diyemedim malesef
kuzum tebriklerr
ama misafirlik yasak biliyorsun di mi, cezası 3150-TL

Telefondan yükleyemiyorum. Kızımın tabletinden oldu ancak.
Gecen cuma 68.2
Bugün 67.4
-800
1.17
Tebrikler canim
Sagol canim
Canlar hastaneden geldim. Ultrason çekildi, sonuç temuz bir şey görünmüyor. Enfeksiyon kaynaklı dedi. Gerçekten enfeksiyon bütün vücudumu sarmış, kulaklarima kadar hissediyorum.
Off enfeksiyon gerckten zor yaa
Kuzuma bak sen ne güzel eksiler gelmiş devaminida bekliyoruz haftaya ha gayret az kaldı 6lara
İns canim. Bende cok istiyorum artik
Eline sglik canim. Yavas yavas yukari cikmaliyim artik

Bu hafta takımın birincisi kim oldu kızlar E evseem sen misin canım
inşallah bilmiyorumm :))
mükemmel olmuş

Kesintisiz 60 dk yaptığın oluyo mu
Çok çok nadir. Benimki bazen 5 bazen 10 bazen 20 dk da bir uyanıyor. Şu an da 8 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum. Memeyi öyle bir ısırıyor ki dişlerinin arasına alıp çekerek acısını beynimde hissediyorum. Bunu yazarken de yaptı mesela. Bizim emzirme daha fazla sürmeyecek dayanamıyorum artık cidden. Devam sütü mü veriliyor anne sütü yerine

Gercekten mi, ya sana ve iradene şuan aşırı hayranlık duyuyorum,masallahhhh
Sağ ol kuzum. Keşke biraz da cuma kaçamak konusunda iradeli olsam
Bedenim beni gerçekten mutsuz ettiği için devam ediyorum kuzum. Bi de daha önce yaptığını biliyorsun ya yine yapabilirim düşüncesiyle devam ediyor insan. Ama emek vermeden olmuyor. Uykumdan kızımın zamanından birçok şeyden kısarak yapmak zorunda kaldım çoğu zaman. Küçük bir bebek varken hayat öncekinin 20 katı zor oluyor bence ama yapmak isteyince oluyor bi şekilde

Çok zorlar zaten. Ama seviyorum eliptigi nedense bana eğlenceli geliyordu. Bizde de bu ara uyku düzeni diye bir şey kalmadi. Diş çıkaracak cok zorlaniyor. Kızın gibi bu ara her yerime yapışıp ısırmaya çalışıyor. Ama benim hayir yapma dediğimi anliyor kararlı bir şekilde söylüyorum. Sonra bir daha yapmiyor. Arada unutuyor başa sariyoruz ama yapma dedikten sonra yapmiyor. Sürekli tetikteyim bende. Isiracagini hissettigim an elimi dişlerinin arasina koyuyorum bırakıyor. Tabi bazen de kanatiyor
Devam sütü galiba ama emin değilim ben hiç kullanmadim. Oğlumda 22 aya kadar emdi. Sonra zaten inek sütü kefir o şekilde ilerledi. Devam sütünun farkı ne mama gibi bir sey mi acaba

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 703. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (4.TAKIM) ==> % 0,802

2. (10.TAKIM) ==> % 0.786

3. (9.TAKIM) ==> % 0.783

BİREYSEL DERECELER

1. pamukskr ==> %2.046==>4. TAKIM

2. Namaria ==> %1,923 ==> 5. TAKIM

3. pessinus ==> %1,773==> 13.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Souldfly ==> %-1,391==> 13.TAKIM

Afyt olsn cnm guzel menu
Eline emegine saglık cnm
@Furha63 yerinde saymaya devam edersen 2-3 haftaya seni gececegimmm
cgdmk aramiz cok az bu hafta yarismaliyiz sanirimm
Canım düelloyu ben kazandım sanırsam ve E ela_2019

İyi yükselişim
Yeni rakıbim @Pnnrr-20 etiketlenmedi sanırım :)

Birazcık fark olsa da aramızdaneden olmasın
Aynenn rakibiz belli kii hedefn kac bu hafta ben 65i ucundanda olsa gormek istiyormm
Dişten olabillr nezmn dis cikarck olsak ya uyumaz ya durma uyanir meme icin. Az once uyutmadn gordum bitane azı dişimiz patlamis ama dha etin icinde, boyle gorunce hicnkiyamiyorm bugun acayip huysuzdu mesela ne evde durdu ne disarda ne uyumak istedi hep meme ama derdi var belli ki :/ devam sutu anne sutune esdeger diyorlar ama anne sutu cok farklı sabrin varsa biraktirma derm ama sen tabikide bayadr dusunuyorsn zatm. Biraz acitasyon yapsanmi acaba anlar belki isirdiginda bagirmak yerine oyun sanabillr cnku onu oturtup cok canim yandi agliyorm felan desen numara yapsan

Kendimizi birinci olarak görüyorum çok ufak farkla 1. Olamamışız o yüzden Çalsın davullar başlasın halay

Herkezin emegine saglık haftaya insallah 1ciyiz

Yok ajitasyon yapmıyorum kuzum direkt ağlıyorum acıdan zaten o da benle ağlıyor ana kız kafayı yicez
İşin ilginci benimki gün içinde huysuz falan değil. Bıcır bıcır neşeli pozitif oyun oynar bi orda bi burda. Noluyorsa gece uyuyacağı zaman oluyor bi de emerken İkisi de beni hayattan soğutuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…