- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.101
Hşşş en fazla 2 dilim olsun onu da cuma sabah erkenden yerseniz iyi OLURKazanan kaybedene tatlı göndersin
Tek tatlı hurma ve incir olsun diyetteEvet aynen ayağını kaydırma maksatlıyok yok tüm sevinçli anlarımda tatlı geliyor aklıma yine geldi kendi kendime güldüm hem yazdım
Dikkat et sende benim gibi aşağı inme de
Beni sizler var ettiniz çok merci canlarım4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
denizbenimadim (60.1) - ) @medine66 (60.3)
- ) @Furha63 (65.7)
- ) @Pnrrr-20 (67.1)
- )
cgdmk (67.4) - ) @sabahvesen (69.8)
- ) E ela_2019 (70.5)
- ) @evseem (70.9)
- )
Jasminium84 (71.4) - ) M Manolya15 (71.6)
- )
Beyaz leylak (71.6) - ) @Ucmelekannesi (73.6)
- ) @masal3487 (74.1)
- )
Pembe Lotus (86.3) - )
Fit mutlu anne (87.1)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Wayşş hareketlere bakkk sennnnBeni sizler var ettiniz çok merci canlarım
Buradan mezun olduğumu düşünüyorum da Üniversite mezuniyetimde daha az heyecanlanmıştımdır herhalde ben de kıskandım keşşşke benim olsaaaBeni sizler var ettiniz çok merci canlarım
Hahahaha ara da banada de hele, senin rakibin benım rakıbımdır, sevgili rakibim:))Gidemdemde kendime rakip arayayım 6takimdan benle ayni kiloda olan varmı acaba
Zipor yap zipor bizde bu boğaz varken başka türlü olmazWayşş hareketlere bakkk sennnn
Hakettin bebeğim harikasinnnnn tebriklerrr.
Cokkkkk kiskandimmm
Evseem geçti önüne bi de sabahvesen’i ekledim listeye canımEmeğine sağlık canım amel defteri diyorum buna ben geçen haftadan 2 sıra düşmüşüm galiba
Benim için ilk geldiğim zamanlar derecenin bi manası yoktu ama baktım ki ne kadar derece alırsak o kadar motive oluyoruz çok haklısın canım izin dönüşü artı ile listeye girenler o hafta dereceyi muhakkak etkiliyor bu da takım motivasyonunu etkiliyor elbetKızlar bugün % 0.019 gibi bir yüzde ile birinciliği kaybettik.
Listede artı olmasaydı çok daha yüksek bir yüzde ile etap 1.siydik.
Listede olanların sorumsuz davranıp listedeki diğer üyelerin emeklerini heder etme hakkı yok...
"Ben esnek olmak istiyorum, haftada 200-300 versem bana yeter" diyenler free listede takılabilirler...
Derece önemli değil diyecekler için;;; "derece önemli, hem listedekilerin hemde liste dışındakilerin diyet motivasyonumuzu artıran önemli bir etken" olduğu için önemsiyorum....
Motivasyon kaynağımız olmasa zerre önemsemem, derece alınca beşi bir yerde takmıyorlar sonuçta...
Bu nedenle bugünden itibaren Cuma günleri tek kaçamak harici birşey yemek istediğinizde ya takımı aklınıza getirin yada "ben irademe sahip olamıyorum, listeden çıkıp takımı olumsuz etkilememeliyim" bilincinde olun lütfen
Birde izne ayrılıp artı gelip tekrar listeye girmek isteyenler var, bu etaptan itibaren izinden dönüp artı olanları listeye almayacağım.
Takım sorumluluğu bilincinde olmamız dileğiyle...
İnşallah bebeğim haftaya mezunum Allahım çok amin inşallah hepinize darısı inşallah aminnnnnBuradan mezun olduğumu düşünüyorum da Üniversite mezuniyetimde daha az heyecanlanmıştımdır herhalde ben de kıskandım keşşşke benim olsaaahaftaya mezun olacağını düşünerek yazdım tabii
Canım düelloyu ben kazandım sanırsam ve E ela_2019
İyi yükselişim4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
- ) @Furha63 (65.7)
- ) @Pnrrr-20 (67.1)
- )
- ) E ela_2019 (70.5)
- ) @evseem (70.9)
- )
- )
- ) @masal3487 (74.1)
- )
Pembe Lotus (86.3) - )
Fit mutlu anne (87.1)
@sabahvesen haftaya hiç şansın yok 7 dedin canimcgdmk sana zaten gıcıgım ilk sen ettin beni tahtimdan artik haftaya ya direk 5 numara olacagim yada yine aşağı doğru ineceğim bakalim
Birazcık fark olsa da aramızdacgdmk rakibimsin:))
YaZipor yap zipor bizde bu boğaz varken başka türlü olmaz
3 Aralık
09.00
1 peynirli yumurta
Domates
Salatalık
3 zeytin
2 dilim kaşar
2 tb ekmeği
2 tb ekmeği
14.00
yarım muz
Çeyrek avakado
16.00
Çeyrek sucuklu kaşarlı tost
2 avuç çiğ kuruyemiş
2 lt su
spor
60dk Eliptic 240p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
Toplam 315 @Pnrrr-20
Kuzum uyanırsa bazen 4 5 saatCanım bu kadar spor totalde kaç dk sürüyor yaklaşık, spor konusunda sana cok imreniyorum
Gercekten mi, ya sana ve iradene şuan aşırı hayranlık duyuyorum,masallahhhhKuzum uyanırsa bazen 4 5 saatuyanmazsa 1.15 ya da 1.5 saat
Fit mutlu anne ile olsana
Birbirinizi gaza getirin
Onun da sallantıda motivasyonu
Önce hanenin içi demiş büyükler
Yaaaaa çok iddialı gördüm seni
4 ARALIK 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
- ) @Furha63 (65.7)
- ) @Pnrrr-20 (67.1)
- )
- ) E ela_2019 (70.5)
- ) @evseem (70.9)
- )
- )
- ) @masal3487 (74.1)
- )
Pembe Lotus (86.3) - )
Fit mutlu anne (87.1)
Bozdunkızın da türkçesini
60 dk eliptikkk ne demek biliyon mu senCanım bu kadar spor totalde kaç dk sürüyor yaklaşık, spor konusunda sana cok imreniyorum
Hahahaha o benim neden güsel yazdıgımı zipor yazarken çözdü , yoksa Türkçem çok iyidir söylemesi ayıp :))Bozdunkızın da türkçesini
Bu arada beni de bi görürsun yanidenizbenimadim yani bedava avukatlık bu devirde görülmüş şey mi ?? Gerçi benim ki biraz gönüllü avukatlık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?