Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beni sizler var ettiniz çok merci canlarım

Beni sizler var ettiniz çok merci canlarım
Buradan mezun olduğumu düşünüyorum da Üniversite mezuniyetimde daha az heyecanlanmıştımdır herhalde ben de kıskandım keşşşke benim olsaaahaftaya mezun olacağını düşünerek yazdım tabii

Emeğine sağlık canım amel defteri diyorum buna ben geçen haftadan 2 sıra düşmüşüm galiba
Evseem geçti önüne bi de sabahvesen’i ekledim listeye canım
Benim için ilk geldiğim zamanlar derecenin bi manası yoktu ama baktım ki ne kadar derece alırsak o kadar motive oluyoruz çok haklısın canım izin dönüşü artı ile listeye girenler o hafta dereceyi muhakkak etkiliyor bu da takım motivasyonunu etkiliyor elbet

Buradan mezun olduğumu düşünüyorum da Üniversite mezuniyetimde daha az heyecanlanmıştımdır herhalde ben de kıskandım keşşşke benim olsaaahaftaya mezun olacağını düşünerek yazdım tabii
İnşallah bebeğim haftaya mezunum Allahım çok amin inşallah hepinize darısı inşallah aminnnnn

Handandandan canım uygunsa haftaya listeye girmek istiyorum

Eki Görüntüle 2733260
Canım düelloyu ben kazandım sanırsam ve E ela_2019
İyi yükselişim
Yeni rakıbim P Pnnrr -20 etiketlenmedi sanırım :)
@sabahvesen haftaya hiç şansın yok 7 dedin canim cgdmk sana zaten gıcıgım ilk sen ettin beni tahtimdan artik haftaya ya direk 5 numara olacagim yada yine aşağı doğru ineceğim bakalim

Birazcık fark olsa da aramızdaneden olmasın

Canım bu kadar spor totalde kaç dk sürüyor yaklaşık, spor konusunda sana cok imreniyorum

Fit mutlu anne ile olsana
Birbirinizi gaza getirin
Onun da sallantıda motivasyonu
Önce hanenin içi demiş büyükler

Fit mutlu anne
onuda çiğ çiğ yerim farketmez çok motiveyim Allah bozmasın
Yaaaaa çok iddialı gördüm seni
Pembe Lotus cnm ensendeyim

Bozdunkızın da türkçesini
Bu arada beni de bi görürsun yani denizbenimadim yani bedava avukatlık bu devirde görülmüş şey mi ?? Gerçi benim ki biraz gönüllü avukatlık oldu
Hahahaha o benim neden güsel yazdıgımı zipor yazarken çözdü , yoksa Türkçem çok iyidir söylemesi ayıp :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…