Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence hamilelik dönemindeki uyku çocukları etkiliyor. Benin iki çocuğumun uyku saatleri ayni (uykuya geçiş ve sabah uyanış)tesadüf mu oldu bilmiyorum ama ilişkili diye düşünüyorum. Tabi oğlumu sallamaya alistirdigim için gece uykulari sizin gibiydi. Bir milyon kez uyanırdı surekli sallanarak uyurdu. Kızımı sallamadigim için onun kadar uyanmiyor.

Kızlar size çok ilginç bi şey söylicem
Ben çok kilo aldığım 70 ler 80 lerdeyken aynada çok kilolu birini görmüyordum. Kıyafetlerime giremeyince anlıyordum aşırı kilo aldığımı
Şimdi 60 kiloyum ama ne zaman aynaya baksam kocaman bir göbek kalın bacaklar ve kollar görüyorum. Ama eski kıyafetlerimin hepsine giriyorum. Sizce psikolojik mi

Yok kuzum dedim ya bıraktım gerekirse gece 12 de uyusun. Artık zorlamıcam uyusun diye. Saat 8 buçuk oldu ama uyusun çocuk modumu bıraktım. Ne zaman istiyorsa o zaman uyusun ya öyle ya da böyle uyucak sonuçta. Kendime de çocuğa da eziyet ettim aylardır. Dün gece mutfağı topluyordum. Eşim bırak kalsın git uyu pis olsun benim sıkıntım yok dedi. Bıraktım gittim valla.
Ha şu an rezil halde temizlicem ama napıyım aman olduğu kadar moda geçmeye karar verdim

Yok kuzum dedim ya bıraktım gerekirse gece 12 de uyusun. Artık zorlamıcam uyusun diye. Saat 8 buçuk oldu ama uyusun çocuk modumu bıraktım. Ne zaman istiyorsa o zaman uyusun ya öyle ya da böyle uyucak sonuçta. Kendime de çocuğa da eziyet ettim aylardır. Dün gece mutfağı topluyordum. Eşim bırak kalsın git uyu pis olsun benim sıkıntım yok dedi. Bıraktım gittim valla.
Ha şu an rezil halde temizlicem ama napıyım aman olduğu kadar moda geçmeye karar verdim

Bence ben bu yazdıklarının hepsini daha önce sana yazmıştım. Ya diğer grupta da yazmış olabilirim hiç zorlamiyorum. Kendi gelip ayaklarima yapışıp beni uyut diye yalvarmayana kadar karismiyorum. Gündüz tek uyku uyuduğu için zaten 7 8 de dayanamiyor

Aynı şeyi yaşıyorum. Kızımın d.gununde çekindiğimiz fotoğrafları annemlere teyzemlere gonderdim. Hepsi offf ne yaptin nasil yaptin yeter artik zayiflama falan. Ama ben o fotografa baktigimda kendimi hiç onlarin dediği gibi goremedim. Dönüp dönüp baktim ama yokk cokk kiloluyum. Bence onlar dışardan gördükleri için 97 kilo olan halimle 70 kilo olan halimi daha iyi kiyaslayabiliyorlar. Bizim birine dışardan bakmamizla, kendimize aynadan bakmamiz cok farkli oluyor. Birde insan zayıfladıkça kendine kilo lu görünür diye bir şey duymuştum zaten.

Ya şu kiyafetleri mi, pijamalarimi giydiğim zaman ki mutluluk hiç bir şey de yok galiba. 97 kilo görmüş biri olarak 70 kilo cok motive ediyor beni hele 57 hiç düşünemiyorum. Cok merak ediyorum bir an önce ulaşmak istiyorum. Zorla belime çektiğim, bacaklarımı sıkan pijamam şu an uzerimden düşüyor neredeyse. Bacaklar da bollaşmis. Cok mutluyum

12.45
2 avuc baharatli leblebi
sutlu kahve sekersiz

13.30
7 firinda hamsi
1dlm ekmek
salata

su 2 anca olmustur
spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü
Zayifladkca o psikolji oluyor bence cnm zayif insanların sürekli kilo aldım demesini daha iyi anlıyorum dışardan daha iyi görülüyor ben 70 kg iken gözü yoran bu kilom olmuyor ondan snrm 7lere bı geçersem daha rahatlarim snrm ama daalha vermek ister miym bilmiyorum
Yaaa MaşAllah süper benimde vr öyle kıyafetlerim bollasmasini bekliyorum insAllah

Hamilelikte annenin ruh hali , uyku durumu vs hepsi bebegin özelliklerini belirliyor diye bilıyorum, yani sakin bi hamilelik sakin cocuk,stresli hamilelik gergin cocuk vs , n

Aynen öle zayıfladıkca kilolu gorunuyoruz, hedefımız yukselıyor, dümdğz bir gobek , saklamak zorunda olmadıgımız bişeyler:)) ahh ahh cabucak versekkk,

Evet canım haklısın. Kendime de bebeye de eziyet ettim kaç aydır.
Evet ters etki yapıyor sanırım. Kilo verdikçe kendini daha kilolu hissediyorsun
Görücez bakalım sende nasıl etki edecek

Yok kız sende hergun yemiyorum zaten haftada bı iki anca sıkıntı olmaz sanki
Etiket te yapmadım ama hemen görmüş yerim seni :)) haftada bir ikiyse tamam :)) ama ben dogumdan sonra kilo verememeye hatta almaya başladıgımda sorunumun çok helva yemek oldugunu çözmüştüm

Hamilelikte annenin ruh hali , uyku durumu vs hepsi bebegin özelliklerini belirliyor diye bilıyorum, yani sakin bi hamilelik sakin cocuk,stresli hamilelik gergin cocuk vs , n
Yok kuzum ben gerdim çocuğu. Hamilelikte çok alınganım falan ama kızım çok pozitif fotoğraflarda bile ağzı kulaklarında maşallah. Aslında ben de babası da Güler yüzlü insanlarız fakat şu içime kaçan Her şeyi doğru yapmalı annesini bi kenara itme vakti geldi bence. Net kurallar yok onlar da birey çünkü. Sanırım kızımdan öğreneceğim çok şey var

Etiket te yapmadım ama hemen görmüş yerim seni :)) haftada bir ikiyse tamam :)) ama ben dogumdan sonra kilo verememeye hatta almaya başladıgımda sorunumun çok helva yemek oldugunu çözmüştüm
Ben de aynıyım canım. Emziren insna kilo verir falan bende geçerli olmadı. Spor yapmayınca gitmiyor benim kilolarım

Görücez bakalım sende nasıl etki edecek
insAllah görürüz o günleri
Bende ilk aylar tahin pekmez çok yedim tabi eksiye geçemedin ama almamıştım da şükür bklm şimdide arada yiyorum

Ben de öyleyim canım aynada kendimi şişman görmüyordum kıyafetlerime giremeyince bir de fotoğraflardan anlıyordum zayıflayınca şu göbeğim biraz daha gitse bacaklarım biraz daha incelse moduna giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…