Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayram kömbesi var, hemen ikram edeyim
O nedirr ismi cok hoş
Bende bugün adet oldum.
Adet bitince hazırr kısa günlerdeyken sayısını hespalayamadığım borç oruçlara niyet edip Ramazan ile birleştirmeye karar verdim
Off bende olaydm iyiydi 5 gundur ara ara agrisi var biturlu olamadm, cok da gerginlik var uzerimde.
Allah kabul etsin simdiden cok iyi dusunmussun bende bidhaki kış tutmak istiyorm nasipse

Dünyanın yükünü yükledin sırtıma
6. Takım için iyi oldu ya bizle yarışırken 2. Likleri garanti bu sayede derecede olacaklar
Aslinda yarismalar bizim takima cok yaramıyor genelde kaybediyoruz
Ama bu hafta 4.takimi adim yarisinda yendik belki sizide kiloda yenip birinci olabilriiz

Aslinda yarismalar bizim takima cok yaramıyor genelde kaybediyoruz
Ama bu hafta 4.takimi adim yarisinda yendik belki sizide kiloda yenip birinci olabilriiz
Ümit etmek güzel şey kapatanım
Ama sizi yicezzz
Allahım yenmek kısmını bile yemeğe bağladım töbe yarabbim estağfurullah

Koku ve tat olmasa anlardı ama canım
Babamda koku ve tat var daha canım
Çok teşekkür ederim canım
6.takimdan mezunum ve halaaa 6.Takimdayim
Ben de 9. Takımdan mezun 9. Takıma devam çok seviyom ya hoş geldin canım ben de zehra 32 yaş 2 buçuğu geçkin bi minnoşum var
Çok sağol canım benim
U UcanSupurge gecmis olsun ailene cabucak iyilesirler insallah
Allah razı olsun kaptanım hoş geldiniz nasılsınız ? Bugün yoğun bi gündü benim için sohbeti kaçırdım galiba
U UcanSupurge canim ins hafif atlatir annenle babanda canim.
Grip asisindan belkide hafif gecirmistir baban yada hafif geciriyordur canim ins
Belki de canım atlatsınlar da bir an önce sağ salim
Bende bugün adet oldum.
Adet bitince hazırr kısa günlerdeyken sayısını hespalayamadığım borç oruçlara niyet edip Ramazan ile birleştirmeye karar verdim
Benim de planım öyle adet dönemleri hariç devam etmek istiyorum nasipse

Ben gelene kadar misafirler gitmişminnosumu uyuttum ama benimde uykum geldi, mutfakta beni bekler
Kitap okuma da hayal olacak herhalde :))
Seninki iyi uyumus benimki hala bana bakiyor cin gibi
Bende bugün adet oldum.
Offf benimkilerinde sayisi belirsiz.
Grupcak oruc mu tutsak ne. 100 un uzerinde kaptanim seninde
19yasinda kizim, 15yasinda oglum,2yasina bu ay girecek birtanede minnak kizim var
Masallah kucuk evin nesesi olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…