- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.321
Var var olmazmı şekeri yanında kıtlamamı yapcanKahveniz varmi kızlar varsa bi fincan sekersiz alırım ben
O nedirr ismi cok hoşBayram kömbesi var, hemen ikram edeyim
Off bende olaydm iyiydi 5 gundur ara ara agrisi var biturlu olamadm, cok da gerginlik var uzerimde.Bende bugün adet oldum.
Adet bitince hazırr kısa günlerdeyken sayısını hespalayamadığım borç oruçlara niyet edip Ramazan ile birleştirmeye karar verdim
Aslinda yarismalar bizim takima cok yaramıyor genelde kaybediyoruzDünyanın yükünü yükledin sırtıma
6. Takım için iyi oldu ya bizle yarışırken 2. Likleri garanti bu sayede derecede olacaklar
Yok canım şeker kullanmıyorum ben ama sizin gruba bi kazan helva yapıp getireyim ben elim bos geldim ayip olduVar var olmazmı şekeri yanında kıtlamamı yapcan
Olur tabiki cuma gunu birinciligimizi kutlarkene getir de yiyelim yavvYok canım şeker kullanmıyorum ben ama sizin gruba bi kazan helva yapıp getireyim ben elim bos geldim ayip oldu
Senin çocuklar kaç yaşında canim. 37 yaş ta 3 çocuk için iyi benceMasallah kiz sen benden genç ama 3cocuk
Yaslari kac hele
19yasinda kizim, 15yasinda oglum,2yasina bu ay girecek birtanede minnak kizim varSenin çocuklar kaç yaşında canim. 37 yaş ta 3 çocuk için iyi bencehaksizlik etme kendine
Amaaannn 3 günlük dünya yiyin gitsin yemeyip napcan nimete saygısızlıkOoooo enbi sevdigim
Bugün yedim ben hakkim bittikiii dahada yiyememAmaaannn 3 günlük dünya yiyin gitsin yemeyip napcan nimete saygısızlık
Ümit etmek güzel şey kapatanımAslinda yarismalar bizim takima cok yaramıyor genelde kaybediyoruz
Ama bu hafta 4.takimi adim yarisinda yendik belki sizide kiloda yenip birinci olabilriiz
Maşallah yarasın yarasınBugün yedim ben hakkim bittikiii dahada yiyemem
Mezun üyeyim sorun yok canim senide yiyebilirimMaşallah yarasın yarasın
Mezun üyeyim sorun yok canim senide yiyebilirim
Babamda koku ve tat var daha canımKoku ve tat olmasa anlardı ama canım
Çok teşekkür ederim canımKızlar bugün yine rahatsızım biraz .anlamıyorum neden olduğunu antibiyotikler biteli çok oldu su da içiyorum ama ağrı geçmiyor.Geçmişe gidemedim .Deprem için geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun .sıcak su torbamla yatacağım .bugün çok takılamayacağım buralarda U UcanSupurge sana da geçmiş olsun canım
Ben de 9. Takımdan mezun 9. Takıma devam çok seviyom ya hoş geldin canım ben de zehra 32 yaş 2 buçuğu geçkin bi minnoşum var6.takimdan mezunum ve halaaa 6.Takimdayim
Çok sağol canım benimİyi akşamlar kızlarZipzip- E Elif_Eylul hg kızlar nasılsınız
U UcanSupurge cnm Rabb'im şifa versin hafif atlatırlar insAllah pozitif çıkmışlar sn annenle baban da @Beyaz leylak cnm geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun deprem olmuş Konya'da da hissedildi diyorlar ama merkezde hissedilmesi ya da ben farketmedim başka kacirdigim bişey var mı ki geçmişi okudum ama alıntı yapmamısim
Allah razı olsun kaptanım hoş geldiniz nasılsınız ? Bugün yoğun bi gündü benim için sohbeti kaçırdım galiba
Belki de canım atlatsınlar da bir an önce sağ salimU UcanSupurge canim ins hafif atlatir annenle babanda canim.
Grip asisindan belkide hafif gecirmistir baban yada hafif geciriyordur canim ins
Benim de planım öyle adet dönemleri hariç devam etmek istiyorum nasipseBende bugün adet oldum.
Adet bitince hazırr kısa günlerdeyken sayısını hespalayamadığım borç oruçlara niyet edip Ramazan ile birleştirmeye karar verdim
Allah bagislasin. 13 yildan sonra zor gelmiştir bebek bakmak19yasinda kizim, 15yasinda oglum,2yasina bu ay girecek birtanede minnak kizim var
Amin canim sorma calisirken biranda gelen bebek hayatim alt üst ve simdi onla birlikte evde oturmak cokk zor geldiAllah bagislasin. 13 yildan sonra zor gelmiştir bebek bakmak
Seninki iyi uyumus benimki hala bana bakiyor cin gibiBen gelene kadar misafirler gitmişminnosumu uyuttum ama benimde uykum geldi, mutfakta beni bekler
Kitap okuma da hayal olacak herhalde :))
Offf benimkilerinde sayisi belirsiz.Bende bugün adet oldum.
Masallah kucuk evin nesesi olmustur.19yasinda kizim, 15yasinda oglum,2yasina bu ay girecek birtanede minnak kizim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?