Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü bence
Merhaba 9takim menülere baktım
Yorum yapayım mı
Bekliyoruz

Yahu bol kacamakli ama nasıl kilo veriyorsun ki bir prenses annesi için yapacağım
Tahin helvası patates kızartması
Vs
Hiç gözüm kaçmadı
Bende kendi menulerimden korkuyordum bana yazmışsın vala her zmn verebildigim söylenemez dayanamayıp yiyorum arada

Yahu bol kacamakli ama nasıl kilo veriyorsun ki bir prenses annesi için yapacağım
Tahin helvası patates kızartması
Vs
Hiç gözüm kaçmadı
Genelde emziren anneleriz canim. Kontrollü gidiyoruz.

Bende kendi menulerimden korkuyordum bana yazmışsın vala her zmn verebildigim söylenemez dayanamayıp yiyorum arada
Bende kendi menumden korkardim
Ama sole eleştiriyorum kendime
Hemde bal glbl ,
Diyom ki la donas ne yedin patatesi eee nasıl vereceksin kiloyu diyorum menü yazdıktan sonra aslında kimse seni gaza getirmez sen kendini gaza getlreceksin

Aynen öyle yediğinde kesin kilo alırım demek yerine ben bunu eritirim telafi ederim diye düşünmek lazım sanki
Kontrollü gitmesi çok iyi ah be bende emzirirken 13 kg almışım o tahin helvası aldırdı bilseydim sadece su içerdim
Yok ya tamamen su da süt için yeterli değil bence yedklerinde önemli diye düşünüyorum ben şahsen azar azar tahin helvası yenebilir

Kontrollü gitmesi çok iyi ah be bende emzirirken 13 kg almışım o tahin helvası aldırdı bilseydim sadece su içerdim
Sormaaa helva ve tahin pekmez Allahimmmm, kepçe kepçe desem yeridir

Ben tahin helvası yediğim için kilo aldım onun yerine dut yemek lazım dut çok güzel süt yapiyor bide bol bol su içmek gerekiyor
Tahin helvası yerine bi çay kaşığı tahin yesek yeterli dlye düşünüyorum

1 çay kaşığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…