- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.341
Tahmin edebiliyorum. Allah yardimcin olsunAmin canim sorma calisirken biranda gelen bebek hayatim alt üst ve simdi onla birlikte evde oturmak cokk zor geldi
Sagol canimTahmin edebiliyorum. Allah yardimcin olsun
HoşgeldinMerhaba 9takim menülere baktım
Yorum yapayım mı
Yahu bol kacamakli ama nasıl kilo veriyorsun kiHoşgeldin
Haydiiii yapppp yappppp
Afiyet olsun canım güzel menü bence5 Aralik c.tesi
Sabah 09.00
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
Yulafli biskuvi
Öğle 15.00
4 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1 nar
Ara
3 küçük kırmızı pancar
Akşam 17.00
5 kaşık tavuk sote
2 kaşık bulgur p.
5 kaşık yoğurt
2 kepçe m.corbasi
Su 3.5 litre
Spor yok
Merhaba 9takim menülere baktım
Yorum yapayım mı
YaptımAfiyet olsun canım güzel menü bence
Bekliyoruz
Bende kendi menulerimden korkuyordum bana yazmışsın vala her zmn verebildigim söylenemez dayanamayıp yiyorum aradaYahu bol kacamakli ama nasıl kilo veriyorsun kibir prenses annesi için yapacağım
Tahin helvası patates kızartması
Vs
Hiç gözüm kaçmadı
Genelde emziren anneleriz canim. Kontrollü gidiyoruz.Yahu bol kacamakli ama nasıl kilo veriyorsun kibir prenses annesi için yapacağım
Tahin helvası patates kızartması
Vs
Hiç gözüm kaçmadı
Bende kendi menumden korkardimBende kendi menulerimden korkuyordum bana yazmışsın vala her zmn verebildigim söylenemez dayanamayıp yiyorum arada
Kontrollü gitmesi çok iyi ah be bende emzirirken 13 kg almışım o tahin helvası aldırdıGenelde emziren anneleriz canim. Kontrollü gidiyoruz.
Şişman misafir seviyoruz bizHic misafir kovulurmu
68 kiloyum yetermi size 65 dusersem nemutlu türküm diyeneŞişman misafir seviyoruz biz
Aynen öyle yediğinde kesin kilo alırım demek yerine ben bunu eritirim telafi ederim diye düşünmek lazım sankiBende kendi menumden korkardim
Ama sole eleştiriyorum kendime
Hemde bal glbl ,
Diyom ki la donas ne yedin patatesi eee nasıl vereceksin kiloyu diyorum menü yazdıktan sonraaslında kimse seni gaza getirmez sen kendini gaza getlreceksin
Yok ya tamamen su da süt için yeterli değil bence yedklerinde önemli diye düşünüyorum ben şahsen azar azar tahin helvası yenebilirKontrollü gitmesi çok iyi ah be bende emzirirken 13 kg almışım o tahin helvası aldırdıbilseydim sadece su içerdim
Sormaaa helva ve tahin pekmez Allahimmmm, kepçe kepçe desem yeridirKontrollü gitmesi çok iyi ah be bende emzirirken 13 kg almışım o tahin helvası aldırdıbilseydim sadece su içerdim
Ben tahin helvası yediğim için kilo aldımAynen öyle yediğinde kesin kilo alırım demek yerine ben bunu eritirim telafi ederim diye düşünmek lazım sanki
Yok ya tamamen su da süt için yeterli değil bence yedklerinde önemli diye düşünüyorum ben şahsen azar azar tahin helvası yenebilir
1 çay kaşığıBen tahin helvası yediğim için kilo aldımonun yerine dut yemek lazım dut çok güzel süt yapiyor bide bol bol su içmek gerekiyor
Tahin helvası yerine bi çay kaşığı tahin yesek yeterli dlye düşünüyorum
Aslında tahin pekmez kilo yapmaz dlye düşünüyorum pekmez kan yapıcı ve çay yerine onu içmek lazımSormaaa helva ve tahin pekmez Allahimmmm, kepçe kepçe desem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?