Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bugun esim sen cok zayıfladın dedi normalde böyle seyler cok soylemez sevindim baya
Almanyadan dondugumde agustos 74 kiloydm 7 kg vermisim ama sporunda etkisiyle daha cok inceldim gibi hissediyorm. Hemen baslamamistm sanrm eylul de basladm. Yavas vermisim ama hic ugrasmasam yerimde saymış veya uzerine koymus olabillrdm. Zaman cabuk geciyor aslında zor da olsa kendimize hakim olup bide spor yapınca oluyor sakın pes etmeyin kızlar

Aranızda karadenizli var mı ?Rize de laz böreği yemiştim Allah'ım o ne harika bir tatlıydı öyle Memleketimizin her yanı gastronomi cenneti nereye gidersek gidelim biz cezbedecek lezzetlerle dolu
Onu cok merak ediyorm tatlidan borekmi olur mantigiyla cesaret edip hic kendm yapamadm ya o taraflara gidersem kesinlikle yemek istiyorm

Onu cok merak ediyorm tatlidan borekmi olur mantigiyla cesaret edip hic kendm yapamadm ya o taraflara gidersem kesinlikle yemek istiyorm
Bence kesinlikle dene canım oralarda daha da güzel oluyor Antalya da da yedim ama Karadeniz'de bir başkaydı

Benimki gece benden başka kimsede sakinleşmiyor. Gündüz babasında duruyor da gece yok. Geçen spor yaptım duşa girdim. Uyandı. Eşim sakinleştirmeye çalıştıkça sesin volumunu arttırıp bağırmaya başladı. Benimki de gecenin 2 sinde bağıryor deniizzz denizzz çık banyodan

Benimki de gidip gelip popon küçükmüş kız diyor artık ne kadar büyüdüyse adam her gördüğünde yeniden hayret ediyor

Benimki de gidip gelip popon küçükmüş kız diyor artık ne kadar büyüdüyse adam her gördüğünde yeniden hayret ediyor
Bir ara 63 kiloya düşmüştüm bana da kuzenim dedi aynı şeyi abla ben küçülmez sanıyordum ama basbayağı küçülmüş seninki dedi düşünün artık nasıl büyümüş ki millet bunu da küçültemez canıım diye düşünüyor

Aynen eşim de hep aynı şeyi söylüyor adam olmaz artık böyle kalacak dedi zaar

Bence kesinlikle dene canım oralarda daha da güzel oluyor Antalya da da yedim ama Karadeniz'de bir başkaydı
Herseyi yerinde yemeli diye bosuna denmiyor demekki bende bursada yedigm iskenderden sonra baska yerdekileri hic begenmedm
Hahha ayy sonradan komik geliyor ama o an geriliyor insan bizdede oluyordu diyordum 5dk bensiz idare edemiyorlar ya

Süper cnm en ufak ilerleme bile yerinde saymaktan iyidir her konuda tebrik ederim hepimizin başına insAllah

Yaaaa kızlar sesli güldüm yeminle eşim suratıma bakıyor noldu diye karikatür gördüm dedim
Dün akşamüstü adet oldum, sancım var, yatıyorum canım
Geçmiş olsun cnm dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…