- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.401
bizde yeni uyandik kizimla yataktan kalkmadik daha:))Esim ve cocuklar uyurken 30dk leslie yaptim .
Simdi onlara patates kizartmasi yapiyorum
Bende simdiden karnimi doyuruyorumki sofrada yemiyim.
Aksama da hain planlari var pişi istiyorlaryani bugun buyuk sinanacagim.
Ama sabah guzel bir eksi gordum o gazla spor bile yaptim heba edemem.
Evet sizde durumlar ne kahvaltida ne yediniz aksama ne yiyeceksiniz
en iyisi eve hic almiycan yada ayda 1 kere felan alicanSiz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorumkiz 1 kg ne ki bi oturuşta bile yerim bende sınır yok ne kötü degil mi
Hic farketmez bana çikolata, tatli ,pasta helva şekerli olsun yeterBende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyememben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
Aynen öyle helva cikolata alinmaya bilir ama tahin pekmez eksik olmuyorrbizde yeni uyandik kizimla yataktan kalkmadik daha:))
en iyisi eve hic almiycan yada ayda 1 kere felan alican
gozun gormeyince belki canin cekmez:)
Zehroşum son durum nedir, nasil sizinkilerBenim de çikolata zayıf noktam
Benimki de ayaktaydı o saatte bi De ısırıyor eşek sıpası tam cinnetlikDelirdim sanırım bu gece uyku tutmadı bu saatte kadar uyanıktimoğlumun uyuduğu gün ben uyuyamıyorum ben uyuyacagimda oğlum uyumuyor çıldırmamak elde değil sabaha büyük pişmanlık duycam ama bu saatte kadar dizi izledim
Şimdi uyumayı deniycem uyuyabilirsem artık
He tartıyı görünce bu kadar emeğim çöp oldu diye tiksinir kendinden zatenMezun olduktan sonra 2-3 gün sadece tahin-pekmez ye, başka birşey yeme, tiksinirsin
Benimki babasında durmuyor gece. Kaç defa banyodan çıktım apar topar uYandığı içinGünaydin kızlar benim sıpa gene gece yarısı uyandı bu defa eşim baktı oda isten gelmisti uyumamis daha bende biraz uyudm dinlenebildm enazindan ama bigunu bigununu tutmuyor ya bu cocugn :/
Azmış kiBen de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum
Aynısını yazacaktım5 gün azdeğil kiben bi oturuşta bitirebilirim
Ben denedim bitiyorBende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyememben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
Kız sürekli mi oldu seninki acabaUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyememben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
benimdeeeBenim de çikolata zayıf noktam
gelir bir an önce inşallahUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
niye bu kadar uzun surdu yaUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Çok şükür iyiler canım evdelerZehroşum son durum nedir, nasil sizinkiler
Ya ne kadar zaman oldu hala gelmedi demek kokuUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Bazı durumlarda kalıcı olabiliyormuş bi danışsa iyi olacakÇok şükür iyiler canım evdeler
Ya ne kadar zaman oldu hala gelmedi demek koku
-tat duyusu
Haahh haa denemedim ama cok zor tuttummm9u olduğum dönemde helva olsaydi evde kesin denemos olurdumBenimki de ayaktaydı o saatte bi De ısırıyor eşek sıpası tam cinnetlik
He tartıyı görünce bu kadar emeğim çöp oldu diye tiksinir kendinden zaten
Benimki babasında durmuyor gece. Kaç defa banyodan çıktım apar topar uYandığı için
Azmış ki
Aynısını yazacaktımrahat yiyorum yani yemişliğim de var
Ben denedim bitiyor
Ye e konusunda rakip tanımıyorum
Yaaa cokk korkuyorummm. Tat hiç gelmedi, koju saniyelik ggeliyor oda en fazla 5 kere falan oldu.Kız sürekli mi oldu seninki acabaçoktan geri gelmeliydi
Bilmiyorumniye bu kadar uzun surdu ya
Evettt yaaa cokk uzun olduuuÇok şükür iyiler canım evdeler
Ya ne kadar zaman oldu hala gelmedi demek koku
-tat duyusu
Kizzz nasil durumlarda kalıcı ayyy kafayi yerim psikolojim bozulur.Bazı durumlarda kalıcı olabiliyormuş bi danışsa iyi olacak
Canım bazı insanlarda kalıcı tat ve koku kaybına sebep olduğunu okumuştum ama sebep ve durumlar hakkında hiçbir fikrim yokKizzz nasil durumlarda kalıcı ayyy kafayi yerim psikolojim bozulur.
Benim geçiren arkadaşlarımın kiminin 3 5 günde kiminle maks 1 ayda geri geldiYaaa cokk korkuyorummm. Tat hiç gelmedi, koju saniyelik ggeliyor oda en fazla 5 kere falan oldu.
Ay kocam şoke olmuştu hepsini şimdi yemedin di mi diyeHaahh haa denemedim ama cok zor tuttummm9u olduğum dönemde helva olsaydi evde kesin denemos olurdum
Acaba benim saniyelik te olsa ara ara gelmesi sinirlerin kendini onarmaya çalışması ile alakali miCanım bazı insanlarda kalıcı tat ve koku kaybına sebep olduğunu okumuştum ama sebep ve durumlar hakkında hiçbir fikrim yok
Bizimkiler le birlikte olmuştuk tat geri gelmeyenler var dahaBenim geçiren arkadaşlarımın kiminin 3 5 günde kiminle maks 1 ayda geri geldi
Ben kocamdan gizli yerdim utana sıkıla , belki de çoğu zaman o yüzden kendimi frenlemişimdirAy kocam şoke olmuştu hepsini şimdi yemedin di mi diyegerçi sürekli geçiriyor o şokları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?