Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizde yeni uyandik kizimla yataktan kalkmadik daha:))
Siz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorum kiz 1 kg ne ki bi oturuşta bile yerim bende sınır yok ne kötü degil mi
en iyisi eve hic almiycan yada ayda 1 kere felan alican
gozun gormeyince belki canin cekmez:)

Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyemem ben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
Hic farketmez bana çikolata, tatli ,pasta helva şekerli olsun yeter her türlü biter

bizde yeni uyandik kizimla yataktan kalkmadik daha:))

en iyisi eve hic almiycan yada ayda 1 kere felan alican
gozun gormeyince belki canin cekmez:)
Aynen öyle helva cikolata alinmaya bilir ama tahin pekmez eksik olmuyorr

Benimki de ayaktaydı o saatte bi De ısırıyor eşek sıpası tam cinnetlik
Mezun olduktan sonra 2-3 gün sadece tahin-pekmez ye, başka birşey yeme, tiksinirsin
He tartıyı görünce bu kadar emeğim çöp oldu diye tiksinir kendinden zaten
Günaydin kızlar benim sıpa gene gece yarısı uyandı bu defa eşim baktı oda isten gelmisti uyumamis daha bende biraz uyudm dinlenebildm enazindan ama bigunu bigununu tutmuyor ya bu cocugn :/
Benimki babasında durmuyor gece. Kaç defa banyodan çıktım apar topar uYandığı için
Ben de gece emzirmeye kalktıgımda içim kıyıldıkca antepli tahin helvası yerdim,yine az bile kilo almışım ha okadar yemeye.5 günde bir paket bitiriyordum
Azmış ki

5 gün azdeğil ki ben bi oturuşta bitirebilirim
Aynısını yazacaktım rahat yiyorum yani yemişliğim de var
Bende severm tahinhelvasi ama midrm bulanr heralde okadr yiyemem ben cikolataciym kavanozu bitirebilrm kasikliyark mesela hic denemedm genelde kendmi durduruyorm ama bigun tatli kriziyle oturup butun kavanozu yiyebilcekmiym denemek isterim
Ben denedim bitiyor
Ye e konusunda rakip tanımıyorum

Umarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Kız sürekli mi oldu seninki acaba çoktan geri gelmeliydi

Zehroşum son durum nedir, nasil sizinkiler
Çok şükür iyiler canım evdeler
Umarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Ya ne kadar zaman oldu hala gelmedi demek koku
-tat duyusu

Haahh haa denemedim ama cok zor tuttummm9u olduğum dönemde helva olsaydi evde kesin denemos olurdum

Canım bazı insanlarda kalıcı tat ve koku kaybına sebep olduğunu okumuştum ama sebep ve durumlar hakkında hiçbir fikrim yok
Acaba benim saniyelik te olsa ara ara gelmesi sinirlerin kendini onarmaya çalışması ile alakali mi sanirim kendini yenilemeye çalışıyor. Şimdilik bu beni biraz rahatlatiyor sanki
Benim geçiren arkadaşlarımın kiminin 3 5 günde kiminle maks 1 ayda geri geldi
Bizimkiler le birlikte olmuştuk tat geri gelmeyenler var daha

Ay kocam şoke olmuştu hepsini şimdi yemedin di mi diye gerçi sürekli geçiriyor o şokları
Ben kocamdan gizli yerdim utana sıkıla , belki de çoğu zaman o yüzden kendimi frenlemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…