- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.421
Ara ara geliyorsa gelir canımAcaba benim saniyelik te olsa ara ara gelmesi sinirlerin kendini onarmaya çalışması ile alakali misanirim kendini yenilemeye çalışıyor. Şimdilik bu beni biraz rahatlatiyor sanki
Bizimkiler le birlikte olmuştuk tat geri gelmeyenler var daha
Geçen saniyelik kızımınaltini değiştirirken geldi koku. Allah immm ne güzel diAra ara geliyorsa gelir canım
Maydonoz kurunun faydasini goren cok.Günaydın kızlar
Sağlıkla geçireceğimiz bir gün olsun inşallah
Ben maydonoz kürüne başladım bugün bakalım fayda görecek miyim
Ben uykumu almisim wc gidip gelip tartildim baktim eksi var. Spora motivaston olduBen de yaptim kahvaltimi, 2 yumurtadan tost yaptim. Sabahlari spor yapmayi cok istiyorum, ama sabah uykumu alamadigim için halsizlikten kolumu kaldiramiyorum.
Oh yatak keyfide guzel olurbizde yeni uyandik kizimla yataktan kalkmadik daha:))
Yaaa ins gelir hemen.Umarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Yaa insallah. Benimki de ekimin başından beri yok. Saniyelik gelip gitti bir kaç kere. Umarim sürekli olmaz. Tat hiç gelmedi dahaMaydonoz kurunun faydasini goren cok.
Bakalim sende nasil bir etki edecek. 15 gunmu yapacaksin canim
Ben uykumu almisim wc gidip gelip tartildim baktim eksi var. Spora motivaston oldu
Oh yatak keyfide guzel olur
Yaaa ins gelir hemen.
Esimin yeni yeni gelmeye basliyor canim.
Hatta arada hala almiyorum bile diyor. Biz eylulun basinda gecirmistik 3 ayi gecti.demekki anca gelecek. Herkeste ayni olmuyot demekki
niye bu kadar uzun surdu ya
Kizzz nasil durumlarda kalıcı ayyy kafayi yerim psikolojim bozulur.
benim bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişiyor kimine hemen tat geliyor koku gelmiyor ama en fazla 3 ay diye biliyorum inşallah biran önce düzelir tabiGünaydıniyi öğlenler kızlar Muhabbet hep tatlılardan dönmüş ne güzel en sevdiğim konu Hani oruçluyken iftara kadar yemek muhabbeti yapılır ya sık sık diyetteyken de tatlı konuşuyorum herkesle Tahin helvası ben de severim ama kesiyor beni bir müddet sonra peki sizce hergün bir çk tahin pekmez diyet menüsüne uygun mu ?
E ela_2019 benim bir akrabamın 3 ay sonra geldi koku ve tat duyusu senin ne kadar oldu bilmiyorum ama yavaş yavaş gelir merak etme
Tamam kaptanım ekstra dikkat edeceğim gözler üzerimizdeYaş küçük, onun avantajından faydalanıyor
Fit mutlu anne Cuma zayıflama yarışmasında dile düşme, bu hafta menülerine dikkat et bari
İstediğin zaman uyuyup istediğin zaman uyanma lüksü olmadığı için snrm tedirgijim önceden gece uyumasamda gündüz gec kalkıp dengeliyordum snrmAkşam kekik, papatya çayı iç uykun gelir
Birde bu düşünceyi kafandan çıkar, iç engel oluşturma kendine
MaşAllah süpersn ben sabah tartildim artidayim acil eylem planı yapıp eksiye geçmem gerek tabiki bugün yine günü erken kapatmak niyetimEsim ve cocuklar uyurken 30dk leslie yaptim .
Simdi onlara patates kizartmasi yapiyorum
Bende simdiden karnimi doyuruyorumki sofrada yemiyim.
Aksama da hain planlari var pişi istiyorlaryani bugun buyuk sinanacagim.
Ama sabah guzel bir eksi gordum o gazla spor bile yaptim heba edemem.
Evet sizde durumlar ne kahvaltida ne yediniz aksama ne yiyeceksiniz
Aynen cnm ya gündüz hiç izleyemiyorum ki kızım çok meraklı hayatta izletme gelip gelip bakıyor telefondan izlesem deCok kotuu olmus yadizi izleyince izleyesin geliyor bence hic baslamamak lazm oglen falan izlede gece tehlikeli ya
Ayyyy o evre nasıl hiç bilmiyorum ben bilmem de insAllah kızım emmedigi için ısırma mevzusu hiç olmamıştıBenimki de ayaktaydı o saatte bi De ısırıyor eşek sıpası tam cinnetlik
Ben de aynı sınırsızlık kek ve yaş pasta da var. Bazen arkadaşlarla oturduğumuz da 1 dilimi bile bitiremiyorlar ben çok rahat bir pastanın yarısını yerim tek seferdeSiz böyle dedikçe kendimi kötü hissediyorumkiz 1 kg ne ki bi oturuşta bile yerim bende sınır yok ne kötü degil mi
4 Aralık Cuma
Sabah 11.30
1 bardak çay
1 yumurta
10 dilim fırında patates
8 bisküvi
Akşam 16.30
2 dilim peynirli gözleme
1 bardak ayran
4 yk salata
su. 1.5lt
spor. 30 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım bugünden sonra menülerde gözleme olmazsa daha güzel olur tabi5 Aralık Cumartesi
sabah 11.45
1 yumurta
1bardak çay
1 dilim peynirli gözleme
1 domates
akşam 17.00
fırında makarna 5.yk
1 bardak ayran
su. 1 lt
spor. 30 dk yürüyüş
Ne güzel iyi ki değilsin çünkü bence sigara alkol bağımlılığı gibi bir bağımlılık bu .Sugar diye bir belgesel izlemiştim çok meşhur genelde tavsiye ediliyor.Anladım ki yıllarca kendimi zehirlemişim ama hala vazgeçemiyorum.Geçen bir arkadaşıma dedim cuma kaçsmak hakkım var tatlı yiyeceğim insan lahmacun yer kızartma falan yer kaçamağı tatlı ile mi heba ediyorsun dedi ahhh ahh gel bir de bana sor onuTatlı konusunda çok çok uç noktada değilim snrm ben çikolata kaşık kaşık hayatta yiyemem yiyiverecegim taş çatlasın 1 yemek kaşığı onu da ekmeğe sürüp sade yiyemem keisnliklesütlü tatlılari aşırı severim ama
Bende ozellikle cikolataya hayir diyemem ama. Kacamak icin lahmacun ve tatlidan birini tercih et deseler lahmacun diyebilirim sanirimNe güzel iyi ki değilsin çünkü bence sigara alkol bağımlılığı gibi bir bağımlılık bu .Sugar diye bir belgesel izlemiştim çok meşhur genelde tavsiye ediliyor.Anladım ki yıllarca kendimi zehirlemişim ama hala vazgeçemiyorum.Geçen bir arkadaşıma dedim cuma kaçsmak hakkım var tatlı yiyeceğim insan lahmacun yer kızartma falan yer kaçamağı tatlı ile mi heba ediyorsun dedi ahhh ahh gel bir de bana sor onu
Olumlu yönden bak birde canim, belkide suan tat almaman diyetin icin daha iyi bi gelirse herseyi ozledigin icin yemeklere saldırabillirsinUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
Bende izleyim fırsat bulunca izlemedim bende hamur işinden yana kullanırım sanki kaçamak bakımı benim de zaaf noktalarım onlarNe güzel iyi ki değilsin çünkü bence sigara alkol bağımlılığı gibi bir bağımlılık bu .Sugar diye bir belgesel izlemiştim çok meşhur genelde tavsiye ediliyor.Anladım ki yıllarca kendimi zehirlemişim ama hala vazgeçemiyorum.Geçen bir arkadaşıma dedim cuma kaçsmak hakkım var tatlı yiyeceğim insan lahmacun yer kızartma falan yer kaçamağı tatlı ile mi heba ediyorsun dedi ahhh ahh gel bir de bana sor onu
Evet canım benim de merak ettiğim lezzetlerden biri ilk kez bir yemek programında görmüştüm etrafımda da hiç Kayserili yok olsa rica ederdim kesinBak ya hic aklimda yoktu 70 i gorunce yaglama yapacagim kesin. Kayserili varmi aranizda ne guz bisey o
Babasinda durmamasi sorun tabi benmkide cok uzun durmuyor ama oyun falan anladigi icin oynatinca oynuyor ama arada bi gelip bana bakiyordu sesni duyuyordm sonra ben kalktm tuvaellete girdm odaya gitmis bana bakmaya bi basladi aglamaya beni goremeynce yani kontrol ediyor ordamiyim diyeBenimki de ayaktaydı o saatte bi De ısırıyor eşek sıpası tam cinnetlik
He tartıyı görünce bu kadar emeğim çöp oldu diye tiksinir kendinden zaten
Benimki babasında durmuyor gece. Kaç defa banyodan çıktım apar topar uYandığı için
Azmış ki
Aynısını yazacaktımrahat yiyorum yani yemişliğim de var
Ben denedim bitiyor
Ye e konusunda rakip tanımıyorum
Hmm ben unuttm tabi senin kız var oyle zor sana dizi izlemek lüks suanda ozmnTamam kaptanım ekstra dikkat edeceğim gözler üzerimizde
İstediğin zaman uyuyup istediğin zaman uyanma lüksü olmadığı için snrm tedirgijim önceden gece uyumasamda gündüz gec kalkıp dengeliyordum snrm
MaşAllah süpersn ben sabah tartildim artidayim acil eylem planı yapıp eksiye geçmem gerek tabiki bugün yine günü erken kapatmak niyetim
Aynen cnm ya gündüz hiç izleyemiyorum ki kızım çok meraklı hayatta izletme gelip gelip bakıyor telefondan izlesem de
Ayyyy o evre nasıl hiç bilmiyorum ben bilmem de insAllah kızım emmedigi için ısırma mevzusu hiç olmamıştı
Kayserili dglm ama yaptim 3 kez falan cok guzel oluyor bende 65 goreym yapaym bari :)Bak ya hic aklimda yoktu 70 i gorunce yaglama yapacagim kesin. Kayserili varmi aranizda ne guz bisey o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?