- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.461
Ben de iftardan sonra yaparım 1 saat kaldı bizim deKızlar oglani uyuycak gbi smdi bende hemen spor yapcm bugun biraz dha hafif tutucam bakalm.
Varmı eşlik edecekkk olan
Fırında tavuk şiş mercimek çorbası ve salata benim menümKızlar aksam menüde ne var
Benim etli nohut yemegi tursu yogurt yiyeceğim
Kendinde yaparsin canim. Basit. Kucuk ekmek acabiliyorsan tamam.Evet canım benim de merak ettiğim lezzetlerden biri ilk kez bir yemek programında görmüştüm etrafımda da hiç Kayserili yok olsa rica ederdim kesin
Ay ever cok guzel oluyorBabasinda durmamasi sorun tabi benmkide cok uzun durmuyor ama oyun falan anladigi icin oynatinca oynuyor ama arada bi gelip bana bakiyordu sesni duyuyordm sonra ben kalktm tuvaellete girdm odaya gitmis bana bakmaya bi basladi aglamaya beni goremeynce yani kontrol ediyor ordamiyim diye
Hmm ben unuttm tabi senin kız var oyle zor sana dizi izlemek lüks suanda ozmn
Kayserili dglm ama yaptim 3 kez falan cok guzel oluyor bende 65 goreym yapaym bari :)
Gecmis olsun canim. Seninde cok agrili geciyor.Dün akşamüstü adet oldum, sancım var, yatıyorum canım
Benim tavuk sote bulgur pilavi salata canim.Kızlar aksam menüde ne var
Allah kabul etsin canim. Bende yarin baslayacagim oruca insBen de iftardan sonra yaparım 1 saat kaldı bizim de
Tam sökülmüyordu, dünden beri lahana+maydonoz ve kiraz sapı+mısır püskülü+civanpercemi içiyorum sırasıyla, biraz iyi geldiGecmis olsun canim. Seninde cok agrili geciyor.
Sende mi Ramazan'a kadar aralıksız tutacaksın canımAfiyet olsun canım iki çeşit protein oluyor yoğurdu tüketme istersen
Sıcak tut kendini canım Allah şifa versin
Sağolun kızlarCabuk gecer insallah adet sancisi siddetli olunca zor oluyor
Hazır kahvaltıya oturmak Gerçekten çok güzel bir şey bunun bir lüks olduğunu evdekilere anlatıp duruyorum.Bence de izin yap bir gün.izin günü hakkımız söke söke alırııızBen bugün mutfağı eşime ve çocuklarıma bıraktım sancım kaynaklı
Hazır kahvaltıya oturunca kendimi prenses gibi hissettim.
Sabahtan beri teşekkür üstüne teşekkür ediyorum.
Haftaya Cumartesi "Pazar günlerimi izin günü ilan ettiğimi" açıklayacağım
Teşekkürün dozunu biraz daha artırayım da kabul etsinler bari
Geçmiş olsun canım ben de adet günlerimi zor geçiriyorum.Hele o ilk günler okulda nöbetçiysem kabusa dönüşüyor.Bazı ülkelerde kadınların adet dönemlerinde izin veriliyormuş . Gerçekten lazım bize böyle bir uygulamaDün akşamüstü adet oldum, sancım var, yatıyorum canım
vucut olculerini ne zamn karsilastiriyodul canimKızlar bugun esim sen cok zayıfladın dedi normalde böyle seyler cok soylemez sevindim baya
Almanyadan dondugumde agustos 74 kiloydm 7 kg vermisim ama sporunda etkisiyle daha cok inceldim gibi hissediyorm. Hemen baslamamistm sanrm eylul de basladm. Yavas vermisim ama hic ugrasmasam yerimde saymış veya uzerine koymus olabillrdm. Zaman cabuk geciyor aslında zor da olsa kendimize hakim olup bide spor yapınca oluyorsakın pes etmeyin kızlar
bende mezun olunca ilk afyonlularin hashasli bukmesini yapicam:)Onu cok merak ediyorm tatlidan borekmi olur mantigiyla cesaret edip hic kendm yapamadm ya o taraflara gidersem kesinlikle yemek istiyorm
ben coktan yaptim :)))Kızlar oglani uyuycak gbi smdi bende hemen spor yapcm bugun biraz dha hafif tutucam bakalm.
Varmı eşlik edecekkk olan
buyuk ihtimal ya tavuklu yada tonbalikli salataKızlar aksam menüde ne var
allah kabul etsin canim bende baslayim baslayim diyorum olmuyo bi turluBen de iftardan sonra yaparım 1 saat kaldı bizim de
burda olmadigi kesinGeçmiş olsun canım ben de adet günlerimi zor geçiriyorum.Hele o ilk günler okulda nöbetçiysem kabusa dönüşüyor.Bazı ülkelerde kadınların adet dönemlerinde izin veriliyormuş . Gerçekten lazım bize böyle bir uygulama
Aynen canım Allah nasip ederse öyle istiyorum adet dönemleri hariç tutayım diyorumSende mi Ramazan'a kadar aralıksız tutacaksın canım
İlk gün bi zor geliyor canım bi başlasan tutacaksın aslında günler epey kısa artıkallah kabul etsin canim bende baslayim baslayim diyorum olmuyo bi turlu
ya unutuyorum yada irademe yenik dusup dayanamiyorum
Geçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktıDün akşamüstü adet oldum, sancım var, yatıyorum canım
Et yemeği pirinç pilavıKızlar aksam menüde ne var
Ayyy canım yaa inşallah bir an önce tadın kokun yerine gelirUmarım sizler hiç yasamazsiniz kızlar cok kötü bir his şu tat koku olayi. Sabah bi hevesle tavada tost yaptim öyle de güzel görünüyor du ki ama tat sıfır. Cok ozledim artik yemeklerden tat almayi
15 gün yapacağım kuzum faydasını görürsem 15 gün ara verip bi 15 daha yapacağımMaydonoz kurunun faydasini goren cok.
Bakalim sende nasil bir etki edecek. 15 gunmu yapacaksin canim
Ben uykumu almisim wc gidip gelip tartildim baktim eksi var. Spora motivaston oldu
Oh yatak keyfide guzel olur
Yaaa ins gelir hemen.
Esimin yeni yeni gelmeye basliyor canim.
Hatta arada hala almiyorum bile diyor. Biz eylulun basinda gecirmistik 3 ayi gecti.demekki anca gelecek. Herkeste ayni olmuyot demekki
Detoks için canım, ödem atabilmek içinJasminium84 maydanoz kürünü ne için yapıyorsun?Detoks için mi enfeksiyon için mi?
Aaa geçmiş olsun canım yaGeçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
Bi kere idrar yolları enfeksiyonu olmuştu 6 iğne yemişti inşallah yine olmaz. O zaman ank ya gitmiştik şimdi de Kv bakıyor ya arada o değiştiriyor bazen. Ondan mi oldu ki çünkü çok dikkat ediyorum temzilenmesine
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir şey değildirGeçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
Bi kere idrar yolları enfeksiyonu olmuştu 6 iğne yemişti inşallah yine olmaz. O zaman ank ya gitmiştik şimdi de Kv bakıyor ya arada o değiştiriyor bazen. Ondan mi oldu ki çünkü çok dikkat ediyorum temzilenmesine
Darısı bizim basimiza diyelimBen bugün mutfağı eşime ve çocuklarıma bıraktım sancım kaynaklı
Geçmiş olsun canım boğaz enfeksiyonuda ates yapiyor su içir bol bolGeçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
Pirinç pilavı yemedin dimiEt yemeği pirinç pilavı
Bendede maydonoz guzel etki ediyor.Tam sökülmüyordu, dünden beri lahana+maydonoz ve kiraz sapı+mısır püskülü+civanpercemi içiyorum sırasıyla, biraz iyi geldi
Hic ara vermeden tutmak zor olmayacakmi canim. Benim gozummu yemiyor yadaSende mi Ramazan'a kadar aralıksız tutacaksın canım
Gecmis olsun canim. İns oyle bisey degildirGeçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
SupersinnBirazdan bende başlıycam spor yapmaya aksama birakmiycam
Bende mantarli tavuk sote yaptmKızlar aksam menüde ne var
Hadi insallah cnm az kalmis iftaraBen de iftardan sonra yaparım 1 saat kaldı bizim de
Ohh iyisin. Ben esim mutfakta bi is yaparken hic raht edemiyorm oda onkere bu nerde su nerde diyor birak ben yaprm moduna giriyorm yaniBen bugün mutfağı eşime ve çocuklarıma bıraktım sancım kaynaklı
Benimkide 1 hafta gecikti hala gelmiyor ya agrisi gelyr arada duzenli gelrdi sasirdm emzirirken bunlardan yapilabilen varmi acaba bilgn varmiTam sökülmüyordu, dünden beri lahana+maydonoz ve kiraz sapı+mısır püskülü+civanpercemi içiyorum sırasıyla, biraz iyi geldi
1 ay oldu cnm ama ben tekrardn yazaym bu cuma herkez tekrardn olcu aksn 5 haftalik bakmis oluruzvucut olculerini ne zamn karsilastiriyodul canim
1 ay doldumu
bende mezun olunca ilk afyonlularin hashasli bukmesini yapicam:)
ben coktan yaptim :)))
buyuk ihtimal ya tavuklu yada tonbalikli salata
allah kabul etsin canim bende baslayim baslayim diyorum olmuyo bi turlu
ya unutuyorum yada irademe yenik dusup dayanamiyorum
burda olmadigi kesin
Gecmis olsn kuzum belki de diştirGeçmiş olsun canım benim kızımın da ateşi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?