Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haftaya kaldı o zaman mezuniyetin
Zaten 58 e düşlemezdim ki ondan beklemiyorum bu hafta zaten. Kendimi 59.5 a motive etmiştim2 kilo vermem mümkün değil 1 haftada. O enerjim hiç yok şu ara valla. İki arada bi derede 100 defa bölünerek ancak spor yapabiliyorum.

Oo iyiymis canim.
Esinde eslik edecekse zaten senin icin dah kolay olur.

Amin canim
İns degildir canim. Bez sonuc verdimi

Beni de motive et ya, niyet ettim ama yinede kararsızım
Tutuluyor canım günler çok kısa hiç anlamıyorsun bile ilk günler zorlanırım diyorsan sahur yap istersen
Benim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..

Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..
Benim eşim de babam da öyle kakaolu şeylerle pek araları yok
Biz eşimle beraber tuttuk iki gün yarın o işe gidecek tutmayacakmış ben devam edeceğim bi kızıma kahvaltı veriyorum zorlanmadım şükür iki gündür
Ben gündüz pek ateş düşürücü vermiyorum bağışıklığının devreye girmesi için çalışıyorum ama gece uyku hali sonuçta korkup veriyorum yatmadan ateş düşürücüyü muhtemelen enfeksiyondur ateş tekrarlıyorsa bi yerde okumuştum mikropların çoğu 38-39 derece sıcaklıkta ölüyormuş vücut kendini iyileştirmek mikropları öldürmek adına bağışıklık devreye girip ateş yükseliyormuş 39u geçmedikçe ateş düşürücü vermeyin deniyor kaçtı ateşi canım ?

Güzel menü canım afiyet olsun
Gün içinde az yemişsin gibi geldi ama doyuyorsan sorun yok tabi
kahvaltı çok doyurucu olmuş güzel menü
6 aralık pazar

13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek

16.00 1 portalal

18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase

Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puan Pnrrr-12
1 kase çorba 1 dilim ekmek olduğu için akşam çok geldi bana

Evet 39 u görmeden vermeyin deniyor ama aşırı huysuzdu 38 ateşi

Enfeksiyonn olmasin ya. Peki hiç fark ettin mi çiş yaparken huzursuzluğu oluyor mu acaba. Yanma aci olur enfeksiyon olsa
Bugün kaka yapmadan önceki gibi ıkındı baktım kaka yok. Belki yanma oluyordu. Ama beze baktım renk değişimi yok

Allah kabul etsin insallah. Benim ağrılar devam ediyor canim. Şu an kötü oldum belimi petege yasladim oturdum. Vücut aşırı şiş ellerimi kapatamiyorum. Bir an önce gecmesini bekliyorum. Sizinkiler nasillar. Baban ozellikle nasil atlatiyor

Bugün kaka yapmadan önceki gibi ıkındı baktım kaka yok. Belki yanma oluyordu. Ama beze baktım renk değişimi yok
Kaka yapti mi , farkli bir sey olabilir mi ki Mesela benim oğlum izgarada bir şey yediği gün ateslenir mutlaka. Müthiş gaz olur. Mecburi lavman yapildi bir kac kere

6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin

13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye

16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta

18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata

Su 3 litre

spor 60dk leslie 180 Pnrrr-12
6 aralık pazar

13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek

16.00 1 portalal

18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase

Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun kızlar güzel menüler

Banyo yaptırsaydın keşke canım ya, biraz da su içir, ateş tekrar çıkmazsa iye olmuştur

Y. Ezmesi nedr cnm afyt olsn gozume bi cok geldi ama ayrintili bakinca guzl olms afyt olsun
Gecmis olsn cnm smdi nasilsn
Ne guzeeel benmkide bilse keske :)
Aynen mantikli cnm bekliym baklm
Benim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..

Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..
Hmm benm oglan seviyor cikolatayi gofret veya cikolata gormesn mamma diyor yemek istiyor anası kılıklı bakalm ilerde dönucekmi
Guzl olms cnm. Afyt olsn. Spor da olsaydi keske
Bulgur pilavi cok geldi gozume gerisi guzl cnm afyt olsn spor da var
Aynen cnm sen dynce baktm da gercktn doyurucu olms :)

Uyudu uyanınca bakıcam canım
Sanirim yazmistin renk degisikligi yok diye demekki.baska bir sikintisi var.
Doydum canim.
Çıktı canım 40.5
Üstünü çıkardım rahatladı biraz
Tekrar giydirdim üşür diye
Ev sıcak ama güvenemedim
Off cok cikmis. Ates en korktugum sey. Zaten uyuyamiyordun bugun sabahci olacaksin iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…