- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.501
Benim eşim bayılırBenim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..
Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..
Zaten 58 e düşlemezdim ki ondan beklemiyorum bu hafta zaten. Kendimi 59.5 a motive etmiştimHaftaya kaldı o zaman mezuniyetin
Oo iyiymis canim.Valla bu ara epey yoldaşım var, benim için en iyi zaman gibi :))
Kız kardeşim tam zamanı başlayalım dedi
Karşı komşum da aralıklı oruç yerine borçlarına başladı.
U UcanSupurge zaten başladı.
Eşimde Pazartesi Perşembe eşlik ederim diyor.
Sanırım adet bitince başlayacağım :))
2-3 gün kendimi motive edip tam karar verdim mı tamamdır
Amin canimSağol canım. Evet 1 yıl sürdü. Ama tad yerine geldi sayılır. Konuda hafif alıyor. Zamanla daha iyi olur inşallah.
Belki senin daha kısa sürecek evhamlanma eni sonu yerine geliyor.
Kv tekrar geçirmedi ilk geçirdi geçenlerde.
Amin inşallah bi an önce yerine gelir.
Evet canım negatif çıkmıştı. Babam da geçen sene yoğun bakımda yattı aynı dönem eşimle. babamanda covid şüphesiyle aynı belirtilerde onun da negatif çıktı. Dr her 10 testten 7 si yanlış çıkıyor demişti
Rabbim bizleri korusun
İns degildir canim. Bez sonuc verdimiBakalım şu idrar yolları enfeksiyonunu belli ettiğini iddia eden bezlerden taktım. Biri kaka olmuştu geçersiz oldu. 2. Yi taktım bekliyorum bakalım. Ama Calpol vermiştik düşmüştü ateşi tekrar çıktı. Yine enfeksiyon olabilir
Uyudu uyanınca bakıcam canımİns degildir canim. Bez sonuc verdimi
Enfeksiyonn olmasin ya. Peki hiç fark ettin mi çiş yaparken huzursuzluğu oluyor mu acaba. Yanma aci olur enfeksiyon olsaUyudu uyanınca bakıcam canım
Tutuluyor canım günler çok kısa hiç anlamıyorsun bile ilk günler zorlanırım diyorsan sahur yap istersenBeni de motive et ya, niyet ettim ama yinede kararsızım
Benim eşim de babam da öyle kakaolu şeylerle pek araları yokBenim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..
Bana ilginç geliyor bu ama bebeğim bile kek kakaolu olunca yemiyor, belki de gerçekten damak tadlarına uymuyordur..
Biz eşimle beraber tuttuk iki gün yarın o işe gidecek tutmayacakmış ben devam edeceğim bi kızıma kahvaltı veriyorum zorlanmadım şükür iki gündürValla bu ara epey yoldaşım var, benim için en iyi zaman gibi :))
Kız kardeşim tam zamanı başlayalım dedi
Karşı komşum da aralıklı oruç yerine borçlarına başladı.
U UcanSupurge zaten başladı.
Eşimde Pazartesi Perşembe eşlik ederim diyor.
Sanırım adet bitince başlayacağım :))
2-3 gün kendimi motive edip tam karar verdim mı tamamdır
Ben gündüz pek ateş düşürücü vermiyorum bağışıklığının devreye girmesi için çalışıyorum ama gece uyku hali sonuçta korkup veriyorum yatmadan ateş düşürücüyü muhtemelen enfeksiyondur ateş tekrarlıyorsa bi yerde okumuştum mikropların çoğu 38-39 derece sıcaklıkta ölüyormuş vücut kendini iyileştirmek mikropları öldürmek adına bağışıklık devreye girip ateş yükseliyormuş 39u geçmedikçe ateş düşürücü vermeyin deniyor kaçtı ateşi canım ?Bakalım şu idrar yolları enfeksiyonunu belli ettiğini iddia eden bezlerden taktım. Biri kaka olmuştu geçersiz oldu. 2. Yi taktım bekliyorum bakalım. Ama Calpol vermiştik düşmüştü ateşi tekrar çıktı. Yine enfeksiyon olabilir
Elom sen nasıl oldun ?Enfeksiyonn olmasin ya. Peki hiç fark ettin mi çiş yaparken huzursuzluğu oluyor mu acaba. Yanma aci olur enfeksiyon olsa
Güzel menü canım afiyet olsun6 aralık menüm
Sabah 10:30 ceyrek tb ekmeginden tost 5zeytin 4 çeri domates yeşil çay
14:30 sade kahve 10 çiğ badem
18:00
3kepce nohut yemeği,3kasik yoğurt turşu
1 dilim tm buğday ekmeği
21:00 bi kase yogurt bi mandalina
Su 3.5 lt olur yatana kadar
40dk leslie 120 pnPnrrr-12
Gün içinde az yemişsin gibi geldi ama doyuyorsan sorun yok tabiGüzel 6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin
13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye
16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta
18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata
Su 3 litre
spor 60dk leslie 180Pnrrr-12
kahvaltı çok doyurucu olmuş güzel menü6 ARALIK PAZAR MENUM:
10:00 kahve ile 1 tane kurabiye, 1 ceviz
12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kasar, 1kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık
14:30 kahve 2 kare bitter
15:30 1 caybardagı protein süt
17:00 1 tabak mantarlı tavuk sote
20:00 sütlü kahve icebilirim
2.lt su
Spor 25dk leslie 75p
80p hoplama 80p
250 mekik 50p =toplam 205p
Güzel menü canım afiyet olsun6 aralık pazar
13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek
16.00 1 portalal
18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase
Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puanPnrrr-12
1 kase çorba 1 dilim ekmek olduğu için akşam çok geldi bana6 aralik pazar
Sabah 09.00
2 t.b ekmegi
2 yumurta
2 dilim kaşar
Tavada tost olarak yaptim
Ara
1/2 avuç k.cekirdegi
Sade kahve
Öğle 13.00
1 bardak kefir
2 kaşık y.ezmesi
1 kaşık chia
1 muz
1 elma
Akşam 18.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Soğanlı kıymalı yumurta( biraz abarttim galiba)
Y.sogan
Su 4 litre
Spor yok
Hafta içi 5 gün yapıp h.sonlari ara verecegim
Güzel menü canım afiyet olsun6 Aralık Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Azıcık kiymayla bol sogan ve biber kavurdum ondan 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara
1 ceviz 5 fındık
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk şiş küçüktü parçalar
1 kaşık yoğurt
Salata
3 kaşık bulgur pilavı
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
Evet 39 u görmeden vermeyin deniyor ama aşırı huysuzdu 38 ateşiTutuluyor canım günler çok kısa hiç anlamıyorsun bile ilk günler zorlanırım diyorsan sahur yap istersen
Benim eşim de babam da öyle kakaolu şeylerle pek araları yok
Biz eşimle beraber tuttuk iki gün yarın o işe gidecek tutmayacakmış ben devam edeceğim bi kızıma kahvaltı veriyorum zorlanmadım şükür iki gündür
Ben gündüz pek ateş düşürücü vermiyorum bağışıklığının devreye girmesi için çalışıyorum ama gece uyku hali sonuçta korkup veriyorum yatmadan ateş düşürücüyü muhtemelen enfeksiyondur ateş tekrarlıyorsa bi yerde okumuştum mikropların çoğu 38-39 derece sıcaklıkta ölüyormuş vücut kendini iyileştirmek mikropları öldürmek adına bağışıklık devreye girip ateş yükseliyormuş 39u geçmedikçe ateş düşürücü vermeyin deniyor kaçtı ateşi canım ?
Bugün kaka yapmadan önceki gibi ıkındı baktım kaka yok. Belki yanma oluyordu. Ama beze baktım renk değişimi yokEnfeksiyonn olmasin ya. Peki hiç fark ettin mi çiş yaparken huzursuzluğu oluyor mu acaba. Yanma aci olur enfeksiyon olsa
Allah kabul etsin insallah. Benim ağrılar devam ediyor canim. Şu an kötü oldum belimi petege yasladim oturdum. Vücut aşırı şiş ellerimi kapatamiyorum. Bir an önce gecmesini bekliyorum. Sizinkiler nasillar. Baban ozellikle nasil atlatiyorTutuluyor canım günler çok kısa hiç anlamıyorsun bile ilk günler zorlanırım diyorsan sahur yap istersen
Benim eşim de babam da öyle kakaolu şeylerle pek araları yok
Biz eşimle beraber tuttuk iki gün yarın o işe gidecek tutmayacakmış ben devam edeceğim bi kızıma kahvaltı veriyorum zorlanmadım şükür iki gündür
Ben gündüz pek ateş düşürücü vermiyorum bağışıklığının devreye girmesi için çalışıyorum ama gece uyku hali sonuçta korkup veriyorum yatmadan ateş düşürücüyü muhtemelen enfeksiyondur ateş tekrarlıyorsa bi yerde okumuştum mikropların çoğu 38-39 derece sıcaklıkta ölüyormuş vücut kendini iyileştirmek mikropları öldürmek adına bağışıklık devreye girip ateş yükseliyormuş 39u geçmedikçe ateş düşürücü vermeyin deniyor kaçtı ateşi canım ?
Kaka yapti mi , farkli bir sey olabilir mi ki Mesela benim oğlum izgarada bir şey yediği gün ateslenir mutlaka. Müthiş gaz olur. Mecburi lavman yapildi bir kac kereBugün kaka yapmadan önceki gibi ıkındı baktım kaka yok. Belki yanma oluyordu. Ama beze baktım renk değişimi yok
Yaptı normal kaka. Kabız oldu sanmıştım hatta ıkınıp yapamamasındanKaka yapti mi , farkli bir sey olabilir mi ki Mesela benim oğlum izgarada bir şey yediği gün ateslenir mutlaka. Müthiş gaz olur. Mecburi lavman yapildi bir kac kere
6 aralık menüm
Sabah 10:30 ceyrek tb ekmeginden tost 5zeytin 4 çeri domates yeşil çay
14:30 sade kahve 10 çiğ badem
18:00
3kepce nohut yemeği,3kasik yoğurt turşu
1 dilim tm buğday ekmeği
21:00 bi kase yogurt bi mandalina
Su 3.5 lt olur yatana kadar
40dk leslie 120 pnPnrrr-12
6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin
13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye
16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta
18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata
Su 3 litre
spor 60dk leslie 180Pnrrr-12
6 ARALIK PAZAR MENUM:
10:00 kahve ile 1 tane kurabiye, 1 ceviz
12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kasar, 1kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık
14:30 kahve 2 kare bitter
15:30 1 caybardagı protein süt
17:00 1 tabak mantarlı tavuk sote
20:00 sütlü kahve icebilirim
2.lt su
Spor 25dk leslie 75p
80p hoplama 80p
250 mekik 50p =toplam 205p
6 aralık pazar
13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek
16.00 1 portalal
18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase
Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puanPnrrr-12
Afiyet olsun kızlar güzel menüler6 aralik pazar
Sabah 09.00
2 t.b ekmegi
2 yumurta
2 dilim kaşar
Ara
1/2 avuç k.cekirdegi
Sade kahve
Öğle 13.00
1 bardak kefir
2 kaşık y.ezmesi
1 kaşık chia
1 muz
1 elma
Akşam 18.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Y.sogan
Su 4 litre
Spor yok
Banyo yaptırsaydın keşke canım ya, biraz da su içir, ateş tekrar çıkmazsa iye olmuşturBakalım şu idrar yolları enfeksiyonunu belli ettiğini iddia eden bezlerden taktım. Biri kaka olmuştu geçersiz oldu. 2. Yi taktım bekliyorum bakalım. Ama Calpol vermiştik düşmüştü ateşi tekrar çıktı. Yine enfeksiyon olabilir
Çıktı canım 40.5Banyo yaptırsaydın keşke canım ya, biraz da su içir, ateş tekrar çıkmazsa iye olmuştur
Y. Ezmesi nedr cnm afyt olsn gozume bi cok geldi ama ayrintili bakinca guzl olms afyt olsun6 aralik pazar
Sabah 09.00
2 t.b ekmegi
2 yumurta
2 dilim kaşar
Ara
1/2 avuç k.cekirdegi
Sade kahve
Öğle 13.00
1 bardak kefir
2 kaşık y.ezmesi
1 kaşık chia
1 muz
1 elma
Akşam 18.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Y.sogan
Su 4 litre
Spor yok
Gecmis olsn cnm smdi nasilsnHayırlı akşamlar
Bugün hastaydım eşimle birlikte tüm gün yattık. Bütün kemiklerim sızlıyor. Ateşim çıktı hiç halim yoktu. Yürüyemiyorum bile.
Benim eşim ve kayinim geçen sene Nisan ayında hastalandılar covid şüphesiyle. Test yapıldı eşime negatif çıktı. Tat ve koku kaybı gitti. Daha yeni tad duyusu yerine geldi kokuyu da hafif alıyor.
Sanırım geçen sene covid oldular.
Ne guzeeel benmkide bilse keske :)Grev hakkımız sonuna kadar var
İyiki bizde yokmuş, erkekler arasında geyik konusu olurduben utanır izin almazdım
Beni de motive et ya, niyet ettim ama yinede kararsızım
Geçmiş olsun canım
Kız çocuklarında ateş varsa ve bezleniyorsa akla ilk idrar yolu enfeksiyonu gelir,
Dikkatli olmak gerekiyor.
Banyo yaptırmak bile idrar yolu enfeksiyonunu temizliyor.
Öğretmen kocalar evde herşeyin yerini bilir canım
Maydonoz olduğu için sütü azaltabilir diye düşünüyorum, birkaç gün daha bekle olmadı yapar içersin, bir kereden birşey olmaz herhalde
Hmm benm oglan seviyor cikolatayi gofret veya cikolata gormesn mamma diyor yemek istiyor anası kılıklıBenim eşim de yemez, neden diye sorarım "erkekler kakaolu şeyleri sevmezler" diyor..
Guzl olms cnm. Afyt olsn. Spor da olsaydi keske6 Aralık Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Azıcık kiymayla bol sogan ve biber kavurdum ondan 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara
1 ceviz 5 fındık
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk şiş küçüktü parçalar
1 kaşık yoğurt
Salata
3 kaşık bulgur pilavı
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
Bulgur pilavi cok geldi gozume gerisi guzl cnm afyt olsn spor da var6 Aralık Pazar
12:00 Kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim TB ekmeği
2 ceviz
Yeşillik
16:00 Ara :1 muz +1 ceviz
19:00 Akşam Yemeği
1 tabak tavuk sote (kaşık saymadım ama tabağı küçük seçtim)+5 k bulgur pilavı + salata+ 3 k yoğurt
19:45 Mandalina
3 litre su
Spor Lesli 3 mil =135
Pnrrr-12
Aynen cnm sen dynce baktm da gercktn doyurucu olms :)Güzel menü canım afiyet olsun
Gün içinde az yemişsin gibi geldi ama doyuyorsan sorun yok tabi
kahvaltı çok doyurucu olmuş güzel menü
Güzel menü canım afiyet olsun
1 kase çorba 1 dilim ekmek olduğu için akşam çok geldi bana
İdrar yolu enfeksiyonu dirençli ateş yapar canım, daha da çıkabilir, doktora götürecek misin.Çıktı canım 40.5
Üstünü çıkardım rahatladı biraz
Tekrar giydirdim üşür diye
Ev sıcak ama güvenemedim
Sanirim yazmistin renk degisikligi yok diye demekki.baska bir sikintisi var.Uyudu uyanınca bakıcam canım
Doydum canim.Güzel menü canım afiyet olsun
Gün içinde az yemişsin gibi geldi ama doyuyorsan sorun yok tabi
kahvaltı çok doyurucu olmuş güzel menü
1 kase çorba 1 dilim ekmek olduğu için akşam çok geldi bana
Off cok cikmis. Ates en korktugum sey. Zaten uyuyamiyordun bugun sabahci olacaksin iyice.Çıktı canım 40.5
Üstünü çıkardım rahatladı biraz
Tekrar giydirdim üşür diye
Ev sıcak ama güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?