- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.521
Saol canım bı alışkanlık haline getiremedim eşim evdeyken hele hiç olmuyorGuzl olms cnm. Afyt olsn. Spor da olsaydi keske
Rabbim şifa versin bı an önce insAllah canım ateş sıkıntı çıkmaz insAllah bı dahaÇıktı canım 40.5
Üstünü çıkardım rahatladı biraz
Tekrar giydirdim üşür diye
Ev sıcak ama güvenemedim
Emziriyorum uyudu gibi. Yarına düşmezse götürecek inşİdrar yolu enfeksiyonu dirençli ateş yapar canım, daha da çıkabilir, doktora götürecek misin.
Sağ ol kuzum aminRabbim şifa versin bı an önce insAllah canım ateş sıkıntı çıkmaz insAllah bı daha
Kaderimde çekerimOff cok cikmis. Ates en korktugum sey. Zaten uyuyamiyordun bugun sabahci olacaksin iyice.
Hasta olmasin keskede uykusuzluga alistin gibi.Kaderimde çekerim
İnşallah kuzum sağ olHasta olmasin keskede uykusuzluga alistin gibi.
İns sabaha guzel uyanirsiniz iyilesir kuzucuk
Ayy yaa valla cok iyi anliyorum seni alisilmiyor uykusuzluga.İnşallah kuzum sağ ol
Alışamadım da napıyım gecede sadece 1 2 kez sinir krizi geçiriyorum artık
Aynen öyle vallaAyy yaa valla cok iyi anliyorum seni alisilmiyor uykusuzluga.
Analik iste baska kim icin cekilirki bu eziyet
Ah yavrum ya çok çıkmış ateşi.Rabbim şifa versin emzir bol bol canım doğal antibiyotik . İnşallah sabaha bişeyciği kalmazÇıktı canım 40.5
Ev sıcak ama güvenemedim
İnşallah bekliyorum işteAh yavrum ya çok çıkmış ateşi.Rabbim şifa versin emzir bol bol canım doğal antibiyotik . İnşallah sabaha bişeyciği kalmaz
Ağrısı vardı belki deEvet 39 u görmeden vermeyin deniyor ama aşırı huysuzdu 38 ateşi
İyiler canım şükür hafif geçiriyorlar ilerleyen günlerde kötüleşmelerinden korkuyorumAllah kabul etsin insallah. Benim ağrılar devam ediyor canim. Şu an kötü oldum belimi petege yasladim oturdum. Vücut aşırı şiş ellerimi kapatamiyorum. Bir an önce gecmesini bekliyorum. Sizinkiler nasillar. Baban ozellikle nasil atlatiyor
Çok yüksekmiş yaÇıktı canım 40.5
Ev sıcak ama güvenemedim
Yükseldi kuzum yine enfeksiyon muhtemelenAğrısı vardı belki de
İyiler canım şükür hafif geçiriyorlar ilerleyen günlerde kötüleşmelerinden korkuyorum
İlaç rahatlatmadı mı biraz olsun kuzum
Çok yüksekmiş ya
Yarın bekletmeden götür bari canım iyice kötüleşmesinYükseldi kuzum yine enfeksiyon muhtemelen
Kiz 40.5 ateşle ne üsumesi. Hatta nemli bir battaniye ört yada kiyafetlerine islak elinle dokun nemli olsun. O şu an ateşten dolayi zaten cok üşüyor dur ama vucuttaki sıcaklığı düşürmem lazim.Çıktı canım 40.5
Ev sıcak ama güvenemedim
Mendile baktin mi cikti mi enfeksiyonYükseldi kuzum yine enfeksiyon muhtemelen
Yok kuzum çıkmadı bi şeyMendile baktin mi cikti mi enfeksiyon
Canim ilaç ver kontrol et sık sık ama 40 5 ateşle giydirme lutfen havele gecirtecen cocugaYok kuzum çıkmadı bi şey
Korkutma beni yaCanim ilaç ver kontrol et sık sık ama 40 5 ateşle giydirme lutfen havele gecirtecen cocuga
Üstü açık uyuyor düştü birazCanim ilaç ver kontrol et sık sık ama 40 5 ateşle giydirme lutfen havele gecirtecen cocuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?