Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlar
Canim. Bir şey olmaz Allahin izni ile. Ama tedbirli olmakta fayda var
Sen yine de 38 oldu mu çıkar üstünü 39 dan sonra nemli tut. Zaten sizin evin derecesi yüksek ti(sen usudugun için ,)

bende çok tavsiye eden duyuyorum o belgeseli onu izledikten sonra iğrenirsin diyorlar izliycem inşallah
favorilere eklendi bu mesaj motive oldumm
Kızlar unutmayin bu cuma ölcu alalım tekrardan karşılaştırma yapalm 5 haftalik olucak ben 3 hafta gecikten sonra almistm fark guzeldi baklm 5 haftalik nasl olucak merak ediyorm cok
bende alayım yarın :)))
Ben önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlar
çok geçmiş olsun havale Allah korusun sakat bile bırakabilir dikkatli olmakta yarar var bir şey olmaz inşallah

Dijital derecelerin doğru ölçtüğünü düşünmüyorum canım.
40.5 ateş olunca çocukta bilinç olmaz normalde, baygın sayiklayarak yatar.
Ben genelde koltuk alti kullaniyorum. En doğrusu o. Bazen uykudaysa kulaktan

İnşallah canım. Yine yükseldi. Yarın doktora gideceğiz muhtemelen
Ilac ne veriyorsun. Ne kadar veriyorsun. Başka birini dene bence. Benim oğlumun calpol dusurmezdi, parol düşürür du

İlk gün bi zor geliyor canım bi başlasan tutacaksın aslında günler epey kısa artık
ole gercekten
bence guzel afiyet olsun canim
6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin

13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye

16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta

18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata

Su 3 litre

spor 60dk leslie 180 @Pnrrr-20
kurabiye disinda.guzel
ama gun icinde telafi etmissin
oldu cnm ama ben tekrardn yazaym bu cuma herkez tekrardn olcu aksn 5 haftalik bakmis oluruz
tm canim:)
kurabiye disinda guzel
sporla telafi etmissin
6 aralık pazar

13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek

16.00 1 portalal

18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase

Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puan @Pnrrr-20
guzel ama ispanakla yogurt ayni anda yenilmiyo bildigim kadariyla
demir emilimini azlatiyo
Erkekler neden böyle ya benm koca da 2 parca cikolata yesim 3cu yemez midesi almiyormus nasil almiyor hic anlamiyorm. Gerci her erkek boyle degildir belki ama cogu kontrollu oluyor sanki kadınlara nazaran
benim esim bayilir tatli sekzrlinin her turlusune
yeemkten sonra illaki tatli biseyler aranir yemek icin
y ezme ne oluyo canim
bide muz elma ikisinden biri olsaydi

Hayırlı akşamlar

Bugün hastaydım eşimle birlikte tüm gün yattık. Bütün kemiklerim sızlıyor. Ateşim çıktı hiç halim yoktu. Yürüyemiyorum bile.
gecmis olsun canim nedenki acaba

guzel bence canim
o saatde mandalina olmawa olurmus canim
6 Aralık Pazar
sabah 11.30
el kadar ev ekmeği
1 çk çemen
1 dilim peynir
1 domates
1 bardak çay

akşam 16.30
1 küçük kase kısır ve yeşillik
2 yk mantı

su.1lt
spor yok
kisir varken manti olmasa olurmus ama miktari azmis zaten

Ilac ne veriyorsun. Ne kadar veriyorsun. Başka birini dene bence. Benim oğlumun calpol dusurmezdi, parol düşürür du
Calpol verdim canım. Düşürmedi. Fitil var. Ama kararsızım. Hareketlerinde sıkıntı yok. Bilinci yerinde. O yüzden versem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…