- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #411.541
37 olana kadar giydirme. Üşümez. Ama 40.5 la da giydirilmez cok yüksek hatta dedim ya 39 dan sonra nemli tut ustundekileri, ateşi düşene kadarÜstü açık uyuyor düştü biraz
Korkma, havale genelde 38-39 arasında geçirilirKorkutma beni ya
Niran 40.5 ateş ne demek yaKorkma, havale genelde 38-39 arasında geçirilir
Korkma, havale genelde 38-39 arasında geçirilir
Ben önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlarNiran 40.5 ateş ne demek ya
Canim. Bir şey olmaz Allahin izni ile. Ama tedbirli olmakta fayda varBen önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlar
bende çok tavsiye eden duyuyorum o belgeseli onu izledikten sonra iğrenirsin diyorlar izliycem inşallahNe güzel iyi ki değilsin çünkü bence sigara alkol bağımlılığı gibi bir bağımlılık bu .Sugar diye bir belgesel izlemiştim çok meşhur genelde tavsiye ediliyor.Anladım ki yıllarca kendimi zehirlemişim ama hala vazgeçemiyorum.Geçen bir arkadaşıma dedim cuma kaçsmak hakkım var tatlı yiyeceğim insan lahmacun yer kızartma falan yer kaçamağı tatlı ile mi heba ediyorsun dedi ahhh ahh gel bir de bana sor onu
favorilere eklendi bu mesaj motive oldummKızlar bugun esim sen cok zayıfladın dedi normalde böyle seyler cok soylemez sevindim baya
Almanyadan dondugumde agustos 74 kiloydm 7 kg vermisim ama sporunda etkisiyle daha cok inceldim gibi hissediyorm. Hemen baslamamistm sanrm eylul de basladm. Yavas vermisim ama hic ugrasmasam yerimde saymış veya uzerine koymus olabillrdm. Zaman cabuk geciyor aslında zor da olsa kendimize hakim olup bide spor yapınca oluyorsakın pes etmeyin kızlar
bende alayım yarın :)))Kızlar unutmayin bu cuma ölcu alalım tekrardan karşılaştırma yapalm 5 haftalik olucak ben 3 hafta gecikten sonra almistm fark guzeldi baklm 5 haftalik nasl olucak merak ediyorm cok
çok geçmiş olsun havale Allah korusun sakat bile bırakabilir dikkatli olmakta yarar var bir şey olmaz inşallahBen önceleri okumuştum havale o kadar korkulacak bir şey değil diyordu doktorlar
Dijital derecelerin doğru ölçtüğünü düşünmüyorum canım. (Civalı termometreler doğru ölçüm yapar)Niran 40.5 ateş ne demek ya
Tamam kuzum sağ olCanim. Bir şey olmaz Allahin izni ile. Ama tedbirli olmakta fayda var
Sen yine de 38 oldu mu çıkar üstünü 39 dan sonra nemli tut. Zaten sizin evin derecesi yüksek ti(sen usudugun için,)
Ben genelde koltuk alti kullaniyorum. En doğrusu o. Bazen uykudaysa kulaktanDijital derecelerin doğru ölçtüğünü düşünmüyorum canım.
40.5 ateş olunca çocukta bilinç olmaz normalde, baygın sayiklayarak yatar.
İnşallah canım. Yine yükseldi. Yarın doktora gideceğiz muhtemelen
Banyo yaptırdın mı canımİnşallah canım. Yine yükseldi. Yarın doktora gideceğiz muhtemelen
Ilac ne veriyorsun. Ne kadar veriyorsun. Başka birini dene bence. Benim oğlumun calpol dusurmezdi, parol düşürür duİnşallah canım. Yine yükseldi. Yarın doktora gideceğiz muhtemelen
ole gercektenİlk gün bi zor geliyor canım bi başlasan tutacaksın aslında günler epey kısa artık
bence guzel afiyet olsun canim6 aralık menüm
Sabah 10:30 ceyrek tb ekmeginden tost 5zeytin 4 çeri domates yeşil çay
14:30 sade kahve 10 çiğ badem
18:00
3kepce nohut yemeği,3kasik yoğurt turşu
1 dilim tm buğday ekmeği
21:00 bi kase yogurt bi mandalina
Su 3.5 lt olur yatana kadar
40dk leslie 120 pn @Pnrrr-20
kurabiye disinda.guzel6 aralik pazar
9.30
3 yk yulaf 3yk yogurt 1 elma tarcin
13.30
Kahve
1 kare bitter,ceviz kadar kurabiye
16.3p
1 bardak sut ,1 tane kuru galeta
18.30
4yk tavuk sote
3yk bulgur pilavi
Salata
Su 3 litre
spor 60dk leslie 180 @Pnrrr-20
tm canim:)oldu cnm ama ben tekrardn yazaym bu cuma herkez tekrardn olcu aksn 5 haftalik bakmis oluruz
kurabiye disinda guzel6 ARALIK PAZAR MENUM:
10:00 kahve ile 1 tane kurabiye, 1 ceviz
12:00 2dilim cavdar, 1 yumurta, 2 dilim salam, 1 dilim kasar, 1kk peynir, 1tk tereyag, 1ck salca, 2 cherry, 1salatalık
14:30 kahve 2 kare bitter
15:30 1 caybardagı protein süt
17:00 1 tabak mantarlı tavuk sote
20:00 sütlü kahve icebilirim
2.lt su
Spor 25dk leslie 75p
80p hoplama 80p
250 mekik 50p =toplam 205p
guzel ama ispanakla yogurt ayni anda yenilmiyo bildigim kadariyla6 aralık pazar
13.00 soğanlı yumurta, 2 dilim tb ekmek
16.00 1 portalal
18.00 1 tabak şehriye corbası, 10 kaşık ıspanak, yogurt bir kase
Su:3 litre
Spor: 30*3:90 puan @Pnrrr-20
benim esim bayilir tatli sekzrlinin her turlusuneErkekler neden böyle ya benm koca da 2 parca cikolata yesim 3cu yemez midesi almiyormus nasil almiyor hic anlamiyorm. Gerci her erkek boyle degildir belki ama cogu kontrollu oluyor sanki kadınlara nazaran
y ezme ne oluyo canim6 aralik pazar
Sabah 09.00
2 t.b ekmegi
2 yumurta
2 dilim kaşar
Tavada tost olarak yaptim
Ara
1/2 avuç k.cekirdegi
Sade kahve
Öğle 13.00
1 bardak kefir
2 kaşık y.ezmesi
1 kaşık chia
1 muz
1 elma
Akşam 18.15
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Soğanlı kıymalı yumurta( biraz abarttim galiba)
Y.sogan
Su 4 litre
Spor yok
Hafta içi 5 gün yapıp h.sonlari ara verecegim
gecmis olsun canim nedenki acabaHayırlı akşamlar
Bugün hastaydım eşimle birlikte tüm gün yattık. Bütün kemiklerim sızlıyor. Ateşim çıktı hiç halim yoktu. Yürüyemiyorum bile.
guzel bence canim6 Aralık Pazar
Kahvaltı 11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
Azıcık kiymayla bol sogan ve biber kavurdum ondan 3 kaşık
2 kaşık yoğurt
Ara
1 ceviz 5 fındık
Akşam 17:30
1 kepçe mercimek çorbası
2 tavuk şiş küçüktü parçalar
1 kaşık yoğurt
Salata
3 kaşık bulgur pilavı
Su 4 lt tamamlarım
Spor yok
o saatde mandalina olmawa olurmus canim6 Aralık Pazar
12:00 Kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim TB ekmeği
2 ceviz
Yeşillik
16:00 Ara :1 muz +1 ceviz
19:00 Akşam Yemeği
1 tabak tavuk sote (kaşık saymadım ama tabağı küçük seçtim)+5 k bulgur pilavı + salata+ 3 k yoğurt
19:45 Mandalina
3 litre su
Spor Lesli 3 mil =135
@Pnrrr-20
kisir varken manti olmasa olurmus ama miktari azmis zaten6 Aralık Pazar
sabah 11.30
el kadar ev ekmeği
1 çk çemen
1 dilim peynir
1 domates
1 bardak çay
akşam 16.30
1 küçük kase kısır ve yeşillik
2 yk mantı
su.1lt
spor yok
Aynen elo bizimkine de calpol etki etmezdi dolven işe yarardıIlac ne veriyorsun. Ne kadar veriyorsun. Başka birini dene bence. Benim oğlumun calpol dusurmezdi, parol düşürür du
Calpol verdim canım. Düşürmedi. Fitil var. Ama kararsızım. Hareketlerinde sıkıntı yok. Bilinci yerinde. O yüzden versem mi bilemedimIlac ne veriyorsun. Ne kadar veriyorsun. Başka birini dene bence. Benim oğlumun calpol dusurmezdi, parol düşürür du
Dolven vardı da ank da unutmuşumAynen elo bizimkine de calpol etki etmezdi dolven işe yarardı
Fitilde parasetamol, calpol de parasetamolCalpol verdim canım. Düşürmedi. Fitil var. Ama kararsızım. Hareketlerinde sıkıntı yok. Bilinci yerinde. O yüzden versem mi bilemedim
Nöbetçi eczaneden reçetesiz alabilirsiniz aslındaDolven vardı da ank da unutmuşum
Calpol daha masum duruyor ya ondan verdim ama fitil kısmında ben de kararsızımFitilde parasetamol, calpol de parasetamol
Bence verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?